Pirs na jeziku xD

Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Pirs na jeziku xD 2.10.2009 13:42
Zdravo.! jst bi pa prasu ce ma kdo pirs na jeziku...kolk ie bolel...a ti kei umrtviči jezik predn ga prebode..pa kolk cajta traja da neha "bolet" pa kolk ie prbližno cena postopka.. ^^
in še neki...če se ie bolš poljubljat s pirskom? ^^ LEpo SE MEiTe

aja pa še tole..če je puncam kul če ma tip pirsk na jeziku..?

Nazadnje urejal/a Batman1 2.10.2009 13:46; skupaj popravljeno 1 krat
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Pirs na jeziku xD 2.10.2009 13:46
men ****š da ti pirsinga sploh ne daš gor Very Happy
Re: Pirs na jeziku xD 2.10.2009 13:47
ucauca pravi:
men ****š da ti pirsinga sploh ne daš gor Very Happy

zka pa ne? O.o"
Re: Pirs na jeziku xD 2.10.2009 13:55
nwm usaj jeziku ne Very Happy
na nosu je pa prou fajn xD
Re: Pirs na jeziku xD 2.10.2009 13:56
ucauca pravi:
nwm usaj jeziku ne Very Happy
na nosu je pa prou fajn xD

jah men ie pa na jeziku kul ...vsak ma svoi okus
Re: Pirs na jeziku xD 2.10.2009 13:59
mhm Very Happy sj toj dobr Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Pirs na jeziku xD 2.10.2009 14:02
jas sem ga melaa.. samo mi je grdo postalo pa zaj jih že itak puno maa.. (:
pa jaa, mene je bolelo.. kak dolgo pa še se pa nea več spomnim.. (:
pomoje je vseeno kak si pač nareiš.. meni je ena kr s pirsom.. mogoče da tak bolj boli ker menee je ne, kolega pa recimo ni nič.. tak da neveem (:

pa pod jezikom je ql, al pa na obrvi za dede (:

mislim pa da je okrog 35evrov.. (nisem ziher)..
meni je boljše če je pod jezikom Wink
Re: Pirs na jeziku xD 2.10.2009 15:18
black0star0 pravi:
Zdravo.! jst bi pa prasu ce ma kdo pirs na jeziku...kolk ie bolel...a ti kei umrtviči jezik predn ga prebode..pa kolk cajta traja da neha "bolet" pa kolk ie prbližno cena postopka.. ^^
in še neki...če se ie bolš poljubljat s pirskom? ^^ LEpo SE MEiTe

aja pa še tole..če je puncam kul če ma tip pirsk na jeziku..?

js mam pirs na jeziku. mene ni nč bolel pa sm si ga normalno šeu delat brez da bi mi kej omrtviu Smile lohk ti pa tud omrtvi sam men je bw to.. je le neka izkušnja Razz
js sm si ga delo pr matijasu u celju. pa sm dau 30€. pa neki malga popusta ko sm si ga že prej u obrv dau.. pač boli te tk par dni.. js sm sam sladoled jedu 3 dni pa sladkarije. alkohola nism pil 5 dni.. pa kadiu tud tam nekje.
glede poljubljanja.. js ne opazim neke bistvene razlike. sm pa že dobu pohvale za novo "pridobitev" in mislim da je večini punc to ql Very Happy
hF*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.