sm preveč čustven..=S

Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
sm preveč čustven..=S 29.9.2009 19:21
oi.! mam problemčk..=S sm preveč čustven in pač ..nwm..prei iokam kokr katerakol punca Razz eh sei ne iokam lihk skz ...sam hitr sm razočaaran..
pač..meu sm razočaranje...sm se razšeu z punco in ..sm kr precei iokou čeprou sua bla skp sam 1mesc pa pol.. blo ie ful lepo.. sam se res prehitr navežem na nekoga ki mi ie všeč..in poi ponavad iezt trpim.
kk nei se "utrdim"..počutm bl samozavestnga..npr ko gre kaka punca mim mene pa me pogleda shm kr nervozn Confused

Nazadnje urejal/a Batman1 19.10.2009 17:37; skupaj popravljeno 1 krat
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: sm preveč čustven..=S 29.9.2009 19:42
Poglej.vsak je drugač.nekateri so pač bol čustveni drugi man.sm nekateri ne pokažejo da jim je hudo in tu držijo u seb.nč ni narobe če se zjokaš.sicr nism jst nvm kdo da ti bom tle guvurila kaj nared k pač nism bog ampak vseen.ne dvomt vase,reč si jst sm car.!ne primerjej se z drugimi,razmišli pozitiuno inse postau zase.xD pa zavedaj se svojih uspehou pa se boš mogoče bolš počutu.Pa ko gre kakšna punca mim tebe se ji s lepo nasmehni .kdr ti je hudo pa se kr zjokej.Wink
Re: sm preveč čustven..=S 29.9.2009 20:14
PinkShue pravi:
Poglej.vsak je drugač.nekateri so pač bol čustveni drugi man.sm nekateri ne pokažejo da jim je hudo in tu držijo u seb.nč ni narobe če se zjokaš.sicr nism jst nvm kdo da ti bom tle guvurila kaj nared k pač nism bog ampak vseen.ne dvomt vase,reč si jst sm car.!ne primerjej se z drugimi,razmišli pozitiuno inse postau zase.xD pa zavedaj se svojih uspehou pa se boš mogoče bolš počutu.Pa ko gre kakšna punca mim tebe se ji s lepo nasmehni .kdr ti je hudo pa se kr zjokej.Wink

okei bm probou zbrat pogum pa se ji nasmehnt ^^ amm iah ..jokam ze tk al tk dost.. sei bo^^ nism pa lihk car haha XD amm hwala za pomoc ^^
jaky • Od: 23.9.2009 • Prispevkov: 10
Re: sm preveč čustven..=S 29.9.2009 23:01
black0star0 pravi:
PinkShue pravi:

okei bm probou zbrat pogum pa se ji nasmehnt ^^ amm iah ..jokam ze tk al tk dost.. sei bo^^ nism pa lihk car haha XD amm hwala za pomoc ^^

Yo. To ni nč narobe če se zjokas tut jst se včasih he,he....pa takrt jst pr sebi razčistim kwa bi lhk boljš naredu al pa kej druzga....pa naj bolj pomaga kkšne sklece delat Surprised pa si rečeš da te ne more nobena al pa noben iz tira sprauvt al kej podobnega....pa full pumaga kkšn šport npr. tek....pa pogovr se ss kkšnim dobrim kolegom kk ti zaupa....to je vse! Upam da sem ti kej pumagu Smile .... CaW!
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: sm preveč čustven..=S 30.9.2009 13:57
JAO ti se sks jokaš jao jao jao Laughing

pa sj ql no sam.....težko...

ja pač kaj se koj na enga navežeš kot da bota skupaj celo življenje no.....

pa sei drgač res ni nč narobe....sam probi se zadržat Very Happy
SaNiiiiNaS • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 7
Re: sm preveč čustven..=S 2.10.2009 14:14
Js se pa ful bojim da bi kera punca to izkoristla sam... js sm ful tko občutljiv če je kaka punca žalostna pa da joka..(seveda do unih ka sm v dobrm razmerju njimi) se mi je že parkrat zgodilo da sm že joku z njimi ker ei res FUL sm občutljiv na to an.. pač rd bi pomagu an sam pol kr še mene povleče u to... Very Happy
ijkapa • Od: 1.10.2009 • Prispevkov: 16
Re: sm preveč čustven..=S 2.10.2009 15:20
SaNiiiiNaS pravi:
Js se pa ful bojim da bi kera punca to izkoristla sam... js sm ful tko občutljiv če je kaka punca žalostna pa da joka..(seveda do unih ka sm v dobrm razmerju njimi) se mi je že parkrat zgodilo da sm že joku z njimi ker ei res FUL sm občutljiv na to an.. pač rd bi pomagu an sam pol kr še mene povleče u to... Very Happy

do neke mere je to tk fajn Smile
js se pa skor da nemorm jokat.. kar mi je že mal bedno.. ker pol pomislim da nč ne čutim.. sam bediram pa mogoč še bol ko ostali.. jokam pa res redko xD nwm kk je to možno Razz
SaNiiiiNaS • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 7
Re: sm preveč čustven..=S 2.10.2009 18:33
ijkapa pravi:
SaNiiiiNaS pravi:

do neke mere je to tk fajn Smile
js se pa skor da nemorm jokat.. kar mi je že mal bedno.. ker pol pomislim da nč ne čutim.. sam bediram pa mogoč še bol ko ostali.. jokam pa res redko xD nwm kk je to možno Razz

mislm pač sei tko se ne jokam an.. jbg useen sm dec Very Happy
sam edin pač to me pomehkuž...
zivaa • Od: 12.6.2009 • Prispevkov: 55 • Kraj: il.bistrica
Re: sm preveč čustven..=S 2.10.2009 20:27
black0star0 pravi:
oi.! mam problemčk..=S sm preveč čustven in pač ..nwm..prei iokam kokr katerakol punca Razz eh sei ne iokam lihk skz ...sam hitr sm razočaaran..
pač..meu sm razočaranje...sm se razšeu z punco in ..sm kr precei iokou čeprou sua bla skp sam 1mesc pa pol.. blo ie ful lepo.. sam se res prehitr navežem na nekoga ki mi ie všeč..in poi ponavad iezt trpim.
kk nei se "utrdim"..počutm bl samozavestnga..npr ko gre kaka punca mim mene pa me pogleda shm kr nervozn Confused

& BTW...če hče kdo moi msn al pa me dodat na Netlogu al na Facebooku ..^^ ...nei mi piše privat sporočilo..=)

Uff še tole!!...Če KdO zNA Shufflat...bi ga/jo z veseljem spoznau k se želim naučit shufflat k to mi ie res zakon! + Hardstyle

[link] .....moi profil na Netlogu..=P Have Fun!!

...heiii...ja jst sm tud k ti uglaunm sam to dse hitr navežem tui ce sm ful mal časa s to osebo pač ne.Xd.sm vidla d si napisu se za pirs na jeziku sj je fain tko met d ma tip al kdo drug sam ce pomislm sam nase pa ni sans mi je dost rinka u nosu,aja te bom dodala na netlog.moj nick je OneDevilOfLove.aitait* Čawwww*=)*
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 19:38
pč...dougcajt mi je k je dež pa sm mau brskala kle. pa vidm d je že tule mal staru ampak ok.;D
men je 100x bolš č je tip čustven kukr pa d se mu za use ****. :S
tk da tut če vlikt jokaš. k d je važn. tut js sm zloo čustvena in tut težko usebo k jo mam ful rada prebolim. sam sej. če se zjokaš je pol vedno use lažje;D
papa
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 19:40
deadgirl pravi:
pč...dougcajt mi je k je dež pa sm mau brskala kle. pa vidm d je že tule mal staru ampak ok.;D
tk da tut če vlikt jokaš. k d je važn. tut js sm zloo čustvena in tut težko usebo k jo mam ful rada prebolim. sam sej. če se zjokaš je pol vedno use lažje;D
papa

haha to je res stara tema k sm jo napisu gor haha xD
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 19:53
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
papa

haha;D
vem ja:$
sam če je res tak dougcajt d člouk neve ka bi delu. pa še bn ne morš it k dež pada:S
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 19:55
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
papa

haha;D
sam če je res tak dougcajt d člouk neve ka bi delu. pa še bn ne morš it k dež pada:S

vem ja sej pr meni isto hehe
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 19:57
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
papa

haha;D

vrjamem;D
filme pa že use pogledala Razz
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 20:03
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
papa

haha;D

vrjamem;D

mhm jst td Razz
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 20:16
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
papa

haha;D

vrjamem;D

mhm jst td Razz

a veš z kak dobr film?;D
aaa.maš FB?
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 20:18
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
papa

haha;D

vrjamem;D

mhm jst td Razz

a veš z kak dobr film?;D
aaa.maš FB?

hmm.. trenutn se spomnem na 30 days of night.. dost kul muvi.. al pa 28 days later pa poj 28 weeks later..
mam fb ja.. išči.. Žan Varmaz Razz
Re: sm preveč čustven..=S 14.8.2010 21:13
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
papa

haha;D

vrjamem;D

mhm jst td Razz

a veš z kak dobr film?;D
aaa.maš FB?

hmm.. trenutn se spomnem na 30 days of night.. dost kul muvi.. al pa 28 days later pa poj 28 weeks later..
mam fb ja.. išči.. Žan Varmaz Razz

oo..hvalaxD
bobrouka • Od: 28.5.2010 • Prispevkov: 19
Re: sm preveč čustven..=S 15.8.2010 11:50
kar te ne ubije te naredi močnejšega=) pa ne se sekirat čustva to je neki lepga=)
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: sm preveč čustven..=S 15.8.2010 20:18
če se morš zjokat se zjoki, k se boš poj bolš počutu, pa nej folk še tok prav da to ni za tipe, ampak tut vi ste ljudje in ni nč narobe, če pokažete mal bl čustveno plat. Enim puncam se to še bol dopade Wink
nixca • Od: 8.9.2010 • Prispevkov: 2
Re: sm preveč čustven..=S 8.9.2010 20:51
oum ej, mudeŁ.. kwa se sekiraaš xP
to da se fant joka ni nič boŁ nenavadno kot če se puunca. (;
sem že widŁa dosti fantou jokat, pa to je čŁoveeško!
tak da, nena se sekiraaj. Wink :*
gŁede sramežŁjivosti ... takih je DOSTI Łjudi. ; ))) in to je normaŁno!
wsi smo kdaj pa kdaj shy Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: sm preveč čustven..=S 8.9.2010 22:56
to sploh ni slaba lastnost.. prej rikwrc.. nismo ludje roboti.. mamo čustva in ih je treba tut pokazat.. to ns nrdi ljudi..
Re: sm preveč čustven..=S 15.9.2010 14:06
Black ženske hočejo moške k se znajo tud zjokat če je to treba Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: sm preveč čustven..=S 15.9.2010 20:31
black?..
Re: sm preveč čustven..=S 15.9.2010 20:33
pk4life pravi:
black?..
black0star0

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.