ali to kaj pomeni???

maleeena • Od: 22.9.2009 • Prispevkov: 2
ali to kaj pomeni??? 22.9.2009 18:19
Čaaaaw... jst pa isto en problemček.. če se temu tko reče.. ubistvu nevem kaj en fant misli o meni oziroma če kaj sploh misli...

no tko je.. on je moj sošolc ane.. and moj prijatu.. tko pozdrav pa use.. pa ker je pač moj sušolc, me vedno praša kerre ure mamo, pa tud če sam ve ( ker če jst nevem kva mamo on kuj to vn izstrel - prej pa kao ni vedu pa mene sprašuje)... pa da mi večkrat kšno stvar da mu merkam.. tko če on kam gre med sql pa to... ka se pa tko kdaj tipkava (netlog, msn, facebook, ...) pa je tko res navadn.. po en stran mau hladen.. sam men (usaj men) velik več pomen če je on tko uživo bl prjazn pa ql pa to.. ker tko nemore glumit neki.. Smile Smile Smile

no zdj pa še vas prosim kaj mislite o temu.. no a mislite da imam kaj možnosti pri njemu? ali mi zaupa? ali bo kaj med nama? no fantje tud lahko pomagate.. pa punce..hhehehe... LP
LedeniCaj • Od: 3.9.2009 • Prispevkov: 52
Re: ali to kaj pomeni??? 22.9.2009 18:41
svetujem gangbang

(proiti driski)
maleeena • Od: 22.9.2009 • Prispevkov: 2
Re: ali to kaj pomeni??? 22.9.2009 18:41
LedeniCaj pravi:
svetujem gangbang

(proiti driski)

???????????
....... • Od: 2.5.2009 • Prispevkov: 52
Re: ali to kaj pomeni??? 22.9.2009 18:59
maleeena pravi:
LedeniCaj pravi:
svetujem gangbang

(proiti driski)

???????????

??????? lecenicaj zaka u u sako temu butaš not neprimerne???
mogoč pa folk hoče resne odgovore na probleme :S
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: ali to kaj pomeni??? 23.9.2009 14:11
ammm.....če si lepa maš ja xD
če ne pa ne Very Happy

ja nwm no če mene prašaš maš ti to bl švoh kj Very Happy brez **** : Rolling Eyes
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: ali to kaj pomeni??? 24.9.2009 0:21
vrocicaj pravi:
predlagam deep throat

(za bolečine v grlu)

hahhaha, svetoune maš xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.