One Tree Hill

Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
One Tree Hill 22.9.2009 15:15
heeeej.zanima me ka si mislte o tej nadaljeevaanki će jo kdo gleedaa.kr meen je jaaća.do 4.sezoone je bla na HRT 2 p sm jo gledla zej avgusta so zaćeel s 5.sezoono pa sm si potegnla dol jo.pa 6.zej pa ćakam še na 7.
pać poveejte ka si mislte.Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: One Tree Hill 22.9.2009 15:47
Jaa jas tak včasih gledaam.. mislim mam vse sezone n akompu, samo se mi neea da več gleat.. (sem pa bla na začetku čisto navdušena & ni blo dneva brez da nebi pogledla vsaj enga dela (: )
Sicer se pa jas ne morem sprijaznit da Chada in Hilarie ne bo več =S Čeprav mi nista bla najjača samo vseeno nebo istoo brez njijuu!
Evo slikico z novimi igralci:
Klikni za povečavo.

Tule si lahko pogledaš nove slike za 7 (:
[link]

Sem pa že gledla 1. del 7 sezone zadnjič, pa mi je pune doro. Mogoče je malo čudno ker ni starih 5, samo vseeno.. Jokico Peyton sem malo pogrešala, Lucasa pa niti ne.. Mislim pa da se bo največ dogajalo okoli Nathana in Haley. (: Pa Dan je še vedno živ =P Uf. (: Jamie je super.. Clay mi je ful zanimivi, pa me zaj full zanima kak je kaj z njim.. Vrei je ja. (:
Re: One Tree Hill 22.9.2009 19:19
Js sm že tut gledla 1.deeł 7.sezoone.drugega že mam tut.pogreešam Lucasa p Peyton.ampaak doobr.seej mi je useen fajn.sam 7.sezona je mnda zadna.
Re: One Tree Hill 23.9.2009 13:19
aaja? nevem no.. Mislim saj jee vrei pa vse, samo jas bi vseeno rajši vidla da bi stari špilali. Pa Peeeyton.. meni je kr hudoo heh. (:
Re: One Tree Hill 24.9.2009 10:46
k ti misls d ns briga kaj ti misls a???
Re: One Tree Hill 24.9.2009 13:13
^^misliš da morš bit v v vsaki temi središče pozornosti?

malo si že glupi.. pomoje bi se bolše znašo pa ujel s kom na totem forumu: [link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.