PIERCING V JEZIKU: DA ALI NE?• ninaa
• Od: 23.10.2008
PIERCING V JEZIKU: DA ALI NE?
20.9.2009 22:28
Heei! Js si že prbližn 2 leti želim dat piercing v jezik.. ful bi si ga dala pa use sam problm je:
1. tastari težijo in ne pustijo. mtko bi se še dal prepričat, sam fotr se ne da prepričat :@.. mate kakšn predlog? 2. strah me je da mi ne bojo dobr nardil pirsa in mi bojo kej **** ( npr.: da mi preluknajo kšn živc in ne morš več okušat itd..) kok je to možnosti? :S:S 3. če mate kšne izkušne, plis napište kej, pa če poznate kšn dobr studio bi tut rada vedla.. k men so kolegice rekle da je u Exitu dobr.. ene pa pravjo da je u cultu bolš.. :S UGLAVNM: RAZPIŠTE SE LP PA ČIMPREJ KEJ NAPIŠTE! ČAAU!! <3 • maia333
• Od: 1.5.2009
...
21.9.2009 15:54
js ga mam u jeziku..od februarja letos.
(stara sm 14) . dala sm si ga na skriuaj,sam so starci po treh mescih zvedl. (sicr čist po neumnosti..ker k govoriš se ne uid.razn če maš kkšno extra barvo) in nardil so mi brez dovoljenja,sam sm rekla d sm 16.. sm nekak prepričala jih d duvoljo duma pa en potrdil oz. izjauo so mi dal za pudpisat sam...d jih ne morjo tožt...(to sm itak uedla da noujo duma^^) em...aia u cultu sm šla delat..ker lej po tem kar praujo je exit bolši z tatooie, cult pa za piercinge. in mislm preujo d u exitu fulkrat ****...sam to pč nwm k je čist uduisn..sm pa za cult js definitiuno. ni se mi nč ****.. pol k so ugutuvil pa sm ga mogla kao dt un.. in od tkt ga mam sam ponoč,pa kadar ni starcou zraun..mislm sql in treningi pto.. pa to delam že ful caita in ie čist ql. em. buli res uno nč. usaj mene ni. mislm mn kt pa u hrustanc. in žile men al pa žiuca nč niso..itak ti pregledajo naiprei na hit če ie kje kkšna žila.. tko d ie ql. edin eni moji frendici se je **** d ud tkr ne more rečr črke R. xD ampak pč ena izjema ie ona. evo,če te še kj zanima,praši. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: PIERCING V JEZIKU: DA ALI NE?
21.9.2009 20:39
Ja, če ti nea pusti te ti tak nebo pusto. Če bi bla jas na tvojem mestu bi si ga pač dala nareit, saj ven ti ga ne more dat če nea ust odpreš. Pa saj prej ko slej se jim boš mogla začet upirat, pa se bojo mogli sprijaznit da jih neboš v vsem več ubogala. Kolko si pa stara tak samo za inf?
Drugače pa jas nevem kak je s temi živci, sem čula ja da se ti to lahko nekaj poruši.. Pomoje najboljše da greš k nekomu ko je to že večkrat delal, al pa pač v en priznan salon. Al pa če poznaš koga ko ga že ma, pač vprašaš kje si je to naredo pa če je vrei, pa si ga greš ti tui tja delat. Če si pa iz mb ti jas kr predlagam da si g agreš k joliki nareit ker ona itak zna. (: Pa neki na studencih je še en ko jih tui k njemu vlko gre.. Pa drugače mene je malo bolelo, me je v popku npr dosti manj. Sicer pa potrpiš, pa je. Maš za skoz. (pač do kdaj hočeš*). _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
21.9.2009 21:00
ja... zdej ti pa še jes neki povem.stara sm 14 & poleti sm si jest zamislna d bi mela pirsing v jeziku... & ena frendica si ga je dala kr sama! waaaw! & ja.. jest sm silšala o tem pirsingu sam to... da ne boli. & ja... jest sm bla paetna... sipreluknam & polslikam moj nov pirs... sicer sm ga dala čez 2 dni vn... sam uredu... starši so zvedl... bli so hudi kt še nikol... sam to zdej ni bistvo. pol mi pa tko frendica konc počitnc reče... d u jeziku uhana NIKOL NE DAJAT SAMA! 1. ja.. loh si živc preluknaš & ne čutš jezija 2. loh si žilo preluknaš... izkrvaviš v 5min. 3. loh ti jezik tok zateče d ti ga morjo odrezat 4. loh si alergičn na eno kovino... & sper ti režejo jezik pa če si ga boš že zala... NE SI GA DAT V EXITU! kr tm si je ena frendica mogla dat po 3 mescih vn uhan kr ni imela dobr narjen. sm te ustrašla? ja vem ja. dj si rajš u ustnco al pa tko... sam... če si boš dala u ustnco si ne dat tiste "rinkce", krogca... ker ti zobe premakne... dj si tazga k gre čez sredino ustnce... no sj to ni važn... če te še kj o pirsih zanima... sm ti na voljo... na katerem koli delu telesa ti loh povem kko je pa kaj nesmeš & te fore. XOXO.* • new
• Od: 23.5.2009
21.9.2009 21:18
jest poznam eno k je mela pirsing.
bl težko je govorila, ker ji je bil bč pirsing u napoto...no sei je to naibrž odvisn tud od velikosti pirsinga...ona je mela kr orng bunkico... sm zdei si ga je dala že vn ker ji ni bil ušeč. sm dei si ga ranši nad ustunco...u popk al pa nad obrvmi...ker mielm da bo ful bolš pa ne bo tok problemu. sicer pa nw.to je tvoja odločitev.(: čauu. • Lylos
• Od: 20.9.2009
22.9.2009 17:38
Tolk hudo pa spet ni kolker pravjo. Jaz sm si ga dal pred enim mesecem v jezik in je blo čist kul. Ko prebode malo boli, drugač pa ni panike, normalno govoru in drug dan sem lahko že vse jedu sam mal je blo treba pazt.
Dal sem si ga v Cultu (35€) in je odličn nardila. Za prvič ti da večjo palčko, ki je iz plastike in kovinske bunkice. Drugač pa poznam še ene 4 ki so si ga tud dal pa noben ni imel nikakršnih problemov. Tako da le pogumno. • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
22.9.2009 18:43
al pa za nos pa na celu prpni ... lahku uporabs tut navadn spenjac ki ga kupis v merkurju
tku d bos u modi k je glih prasicja gripa pa tu ... • maia333
22.9.2009 20:32
Lylos pravi:Tolk hudo pa spet ni kolker pravjo. Jaz sm si ga dal pred enim mesecem v jezik in je blo čist kul. Ko prebode malo boli, drugač pa ni panike, normalno govoru in drug dan sem lahko že vse jedu sam mal je blo treba pazt.
Dal sem si ga v Cultu (35€) in je odličn nardila. Za prvič ti da večjo palčko, ki je iz plastike in kovinske bunkice. Drugač pa poznam še ene 4 ki so si ga tud dal pa noben ni imel nikakršnih problemov. Tako da le pogumno. hah sam lej k men **** ie pa tkt 40 eurou u cultu računala • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
24.9.2009 10:51
sej je prov
jst bi ti se vec d ves • pixi
• Od: 23.10.2009
26.10.2009 12:37
Pirsi morajo biti povsod • Mcr
• Od: 26.10.2009
26.10.2009 20:51
ninaa pravi:Heei! Js si že prbližn 2 leti želim dat piercing v jezik.. ful bi si ga dala pa use sam problm je:
1. tastari težijo in ne pustijo. mtko bi se še dal prepričat, sam fotr se ne da prepričat :@.. mate kakšn predlog? 2. strah me je da mi ne bojo dobr nardil pirsa in mi bojo kej **** ( npr.: da mi preluknajo kšn živc in ne morš več okušat itd..) kok je to možnosti? :S:S 3. če mate kšne izkušne, plis napište kej, pa če poznate kšn dobr studio bi tut rada vedla.. k men so kolegice rekle da je u Exitu dobr.. ene pa pravjo da je u cultu bolš.. :S UGLAVNM: RAZPIŠTE SE LP PA ČIMPREJ KEJ NAPIŠTE! ČAAU!! <3 v matijasu ti fajn nardijo. sm jih že dala neki skos, pa ni blo nobenih problem. tut ostali močno priporočajo devaat pirsinge tam. (: je pa to drugač v celju. • andy15
• Od: 28.8.2009
27.10.2009 11:23
da si daš sam pirs v jezik je
1.) si pijan 2.) si na drogi, zadet 3.) al pa si totalno moten če si ****š, lahka tit ut pou oobraza ohromi.Jezik je eden izmed najbol nevarnih delov.Nemorš to sam doma delat :'D to ni tak ko ušes. • maia333
27.10.2009 21:12
andy15 pravi:da si daš sam pirs v jezik je
1.) si pijan 2.) si na drogi, zadet 3.) al pa si totalno moten če si ****š, lahka tit ut pou oobraza ohromi.Jezik je eden izmed najbol nevarnih delov.Nemorš to sam doma delat :'D to ni tak ko ušes. če si pjan al pa zadet ti ga itak ne nardijo(: totalne motenosti pa ne pregledujejo torej bo to verjetn to... ampak lej kaj ti loh pou obraza ohromi.. itak je use možn in pč izjeme so. ampak če gledaš na to kaj use loh pol si ga itak nikol ne daš. za moje pojme če hočš pirs u jeziko si ga daj. in če se ti **** pč itak ueš da ni kriu tist k ti je naredu ampak ti. (na srečo se men ni ****. ker drgač urjetn neb tega rekla.(: ) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.