Kolk ti mora zamujat menstruacija, da posumiš, da si noseča?• ninaa
• Od: 23.10.2008
Kolk ti mora zamujat menstruacija, da posumiš, da si noseča?
28.10.2008 21:38
zanima me, kolk časa more ženski/punci zaostajat menstruacija, da ve da je noseča?
• zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
Re: Kolk ti mora zamujat menstruacija, da posumiš, da si noseča?
28.10.2008 23:02
odvisn kolk je stara
• ninaa
29.10.2008 17:12
recimo pod 20..
• Barby
• Od: 10.10.2008
29.10.2008 22:56
Ja lej, v puberteti maš itak na začetku neredno menstruacijo. Pol čez en čas se to uravnovesi. Če se ne do kakega 17 leta ali dlje, moraš it k ginekologu. Zdej če si noseča, ti menza zaostaja čez celo nosečnostjo, se pravi 9 mesecev. Ampak še vedno obstajajo nosečniški testi, ki se kupjo v drogerijah pa lekarnah...
• ninaa
30.10.2008 14:15
aha tenx, čist tko me je zanimal, ker tega vprašanja še nisem nikjer zasledila..
• MissBeauty
• Od: 27.10.2008
5.11.2008 18:27
Js mam redno že 2 leti se mi je pa tut zgodilo da je umes 1 mesc sploh nism mela ( nism se mela spolnih odnovou) sej to se zgodi...
• minaa
• Od: 5.11.2008
5.11.2008 19:37
MissBeauty pravi:Js mam redno že 2 leti se mi je pa tut zgodilo da je umes 1 mesc sploh nism mela ( nism se mela spolnih odnovou) sej to se zgodi...
meni je menstruacija izostajala na vsake pol leta za pribljižno 2 meseca,.. no na koncu je prišlo do razjasnitve da imam težave z jajčniki,.. če se ti večkrat dogaja da ti menstruacija izostaja obišči ginekologa in se posvetuj z njim • saryKa
• Od: 3.11.2008
6.11.2008 17:56
jaa meni je tudi 1x zaostala menstruacija za skoraj 4 mesece pa sm šla k zdravniku in sm mela pobleme tudi jst z jajčniki...dobro da sm šla k zdravniku ker so mi rekli da baje nebi mogla imet otrok ko bi bila starejša..no zdj je use qL in mam redno • BubbaFluxy
• Od: 3.5.2009
3.5.2009 19:50
Barby pravi:Ja lej, v puberteti maš itak na začetku neredno menstruacijo. Pol čez en čas se to uravnovesi. Če se ne do kakega 17 leta ali dlje, moraš it k ginekologu. Zdej če si noseča, ti menza zaostaja čez celo nosečnostjo, se pravi 9 mesecev. Ampak še vedno obstajajo nosečniški testi, ki se kupjo v drogerijah pa lekarnah...
ni nujno da je neredna, ene recimo mamo že od začetka redno, na približno 21 do 29 dni. • adrijana
• Od: 6.7.2009
6.7.2009 14:20
za to je po navadi 1 teden po tistem ko bi jo morala dobit!
takrat se tudi dela test nosečnosti oz. je takrat je test nosečnosti najbolj zanesliv-1 teden po izostanku menstruacije... • kaiix13
• Od: 20.7.2009
20.7.2009 15:56
BubbaFluxy pravi:
Barby pravi:
Ja lej, v puberteti maš itak na začetku neredno menstruacijo. Pol čez en čas se to uravnovesi. Če se ne do kakega 17 leta ali dlje, moraš it k ginekologu. Zdej če si noseča, ti menza zaostaja čez celo nosečnostjo, se pravi 9 mesecev. Ampak še vedno obstajajo nosečniški testi, ki se kupjo v drogerijah pa lekarnah...
ni nujno da je neredna, ene recimo mamo že od začetka redno, na približno 21 do 29 dni. jst mam tut to srečo dam mam od pvega dne ko sem jo dobila do zdaj skoz redno. nikol mi še ni zgodil d je nebi dobila kaseje. & seveda ušeč mi je kr še nikol nism mela krčou al da bi me bolel trebuh! • metyka
• Od: 19.7.2009
20.7.2009 16:58
jst mam za enkrat mir ko še nimam • neno
• Od: 26.4.2009
20.7.2009 18:12
dok nimaš tabletk ne morš met redne menstruacije... s tabletkami se ti najbol uredi..
• kaiix13
• Od: 20.7.2009
20.7.2009 18:32
neno pravi:dok nimaš tabletk ne morš met redne menstruacije... s tabletkami se ti najbol uredi..
ne jem tablet .. pač mam redno. • princessx1
• Od: 2.1.2009
20.7.2009 20:31
kaiix13 pravi:
neno pravi:
dok nimaš tabletk ne morš met redne menstruacije... s tabletkami se ti najbol uredi..
ne jem tablet .. pač mam redno. niti ne?.. jz jih nikol nism jemala pa mam redno. • some.girl_xx
• Od: 24.7.2009
24.7.2009 14:28
ja mene zanima pač js sm mela 2x menstro.. prvič k sm dubila je blo use kul, normalno ene 6 dni je trajal.. pol pou leta ni blo nč.. pol sm pa spet dubila in je blo uredu.. in pol 5 mescou spet nč.. no trenutno je to zj moja 3. menstra xD in pač nevem zdravnica mi je rekla da se bo samo uredil... sam nevem a je možno da je kej narobe???
• some.girl_xx
• Od: 24.7.2009
24.7.2009 14:29
some.girl_xx pravi:ja mene zanima pač js sm mela 2x menstro.. prvič k sm dubila je blo use kul, normalno ene 6 dni je trajal.. pol pou leta ni blo nč.. pol sm pa spet dubila in je blo uredu.. in pol 5 mescou spet nč.. no trenutno je to zj moja 3. menstra xD in pač nevem zdravnica mi je rekla da se bo samo uredil... sam nevem a je možno da je kej narobe???
pa vem da ni glih prava tema, sam k ste pisale o teh težavah xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.