kako ga naj osvojim!?

1 | 2 | >>
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
kako ga naj osvojim!? 16.9.2009 20:33
jaap.. pršu je september noua sql..
in zalubla sm se u tipaa iz četrtega letnika.. tega nism dobenmu omenla
kr sm vedla d niam šans pa to.. potem pa je na neki spletni strani vido moje slike
in to.. in uprašo za cifroo in sma si začela pisat prek smsouu... pač osnovne stvari kdo se s čim ukvarja pa to...

kolko možnosti mam (realno) d se iz tega razvije kaj več in kak naj raunam kak mu naj pišem pa kak se naj u sql obnašam do njega d ne zamočim in d mu ne om nadležna? Rolling Eyes

heuup
massq • Od: 10.9.2009 • Prispevkov: 27
Re: kako ga naj osvojim!? 16.9.2009 20:58
pomoje maš kr dost možnosti če te je uprašu za cifro pa si zdj pišeta p to..
pač piš si z njim še neki časa pol pa če nebo on nč naredu ga na kako pijačo povab pa mu razlož d ti je ušeč pa ga upraš kaj on čut p to..sam ne hitet..če si pišeta recimo sam kak tedn al pa dva pol je bolš da se še mal bol spoznata pa da še mal počakaš s tem da mu poveš..lhko ga pa useen povabš na kako pijačo...če te pa slučajn pol zavrne (čeprou te pomoje nebo) mu pa reč da bi bla še useen rada frendica z njim pa da neb rada da se odnos med vama spremeni...u sql pa bot to kar si bla do zdj..če se srečata ga pozdraviš pa se mu nasmejiš pa tko kej...če se kj pogovarjata se pa sam sprost pa bo...

pa povei če se bo kj razvilo iz tega Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: kako ga naj osvojim!? 16.9.2009 21:10
Ja čisto tak se strinjam kot je maša napisala.. Pomoje maš vlko možnosti če ti je sploh najprej reko za cifro.. Če mu nebi bla lušna, te itak nebi askal ne.. Pa ja zaj si tak lepo pišita pa to.. V šoli ga pozdravlaj, lahko greta kdaj tui skup na malco?.. Pol boš pa vidla da če bo hoto mel on kaj več, ti bo itak reko, če ti pa šee dolgo, dolgo nebo, mu pa pač ti tak začni malo namigovat. (:

Povej pol kak pa kaj ja Very Happy
Re: kako ga naj osvojim!? 16.9.2009 23:12
najbolš da denija pokličeš pa ti bo use povedu kk bo
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 15:44
fuul wam hvalaa.. no ubistvuu ... am .. začela sma si pisat dva dni nazaj tko da ja .. pa je že reko paač d lahk tko kdaj grema na pijačo d je u žiwo se bolš ment pa to kar ma prau (: sam nočeem pa nekak izpadit kao neka fazanka k misli d se edn iz četrtega letnika za njo zanimaa u bistvu se pa **** z njooo. Rolling Eyes
no.. in donz pač je eno musko zbrau u sql in sm mu sms napisala kao great music pa tkoj odpiso hvala pa to ... drgač pa je že reko za pijačo sm nč kej fixengaa.. :/

aja pa še en problem ... js sm ga u žiwo že velikrat pač vidla ...
on pa newm če sploh ve kira sm.. mislim po fotkah me pozna .. drgač u sql
pa se še nikol nisma menla pa to.. do njega pa tud ne upam kr it k nočem budala izpast. Rolling Eyes
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 15:50
Ja kaj te je že kdaj vido v živo? Če si rekla da si ga ti že..te je pogledal? Ker če te je, pa te ni pozdravo pol verjetno neve kera si ia. Če pa te ni, te pa tak. (: Saj bo..
Pa neoš izpadla kot malo trčena no (: Če se ti zdi da je iskren pa to, pa da se nea samo norca dela iz tebe, pol nimaš nič za izgubit (:
Lej to pa tak zaj veš kaj sledi =P Če ti je za pijačo reko. olala. =P
Ti samo ja reči, pa če bo malo pozabo, mu napiši kak pa kaj zaj pijača pa tak (: Te bo kr takoj povabo Wink
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 15:54
am js sm ga vidlaa on mene nii ...
usaj od takrat k si pišema no... Rolling Eyes ju3 ga om probala kje srečat pa pozdraviit ...
drgač pa sproti poročam kak boo Embarassed

hvala vam fuuuuuuuuuuuuuul <3
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 15:56
Držim pesti (:
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 16:01
hvala fuul evo že korak naprei...

sm ga askala pač zle na msnju če tko usako fazanko prečikira..
je reko ja to bo to ki pa mam js cajt za usako gleat.. Wink
pa js ahaa.. no ql .. pa neke sm mu napisala ja priem za tabo pač
na fax.. pa reko jaja sam najprej hočm d greš z mano na pijačoo Embarassed

obužujem ga <3
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 16:04
uuu to ja Wink
kaj si mu pa ti odpisala? sta se zmenla?
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 16:08
am napisala sm uredu zmenjeen (:
pol me je pa začeu neke druzga sprašvat ...
tko da s5 ni nč fixnega -.- Embarassed
nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Re: kako ga naj osvojim!? 17.9.2009 21:08
kok ti je lepo ej.
men je tut en tip iz 4 letnika ušeč sam js nism fazanka sem 3 letnik, pa sem mu napisala na netlogu da mi je zlo simpatičen pa če bi mi dau msn pa to pa mi sploh ni odgovoru, u šoli pa flirta z mano. KAJ NAJ ZDAJ TO POMENI??? Pomagejte prosim
Re: kako ga naj osvojim!? 18.9.2009 13:42
Kaj to si mu pod komentare napisala? al pod zasebna sporočila? ker jas npr nea gledam redno totih sporočil, pa mogoče on tui ne tak da mejbi še niti vido ni..
če si mu pa pod komentare, pa ga mogoče ni blo nič gor zadne cajte. (:
samo če flirta s tabo v sql pol bo že nekaj.. razen če se nea samo ****. pa pomoje se nea (:

scream, je kaj novega? (:
Re: kako ga naj osvojim!? 18.9.2009 22:22
napisala sem mu pod zasebna sporočila. pa je prebrau, ker če ne prebereš tm pr sporočilu ostane taka rdeča pika zdj je pa ni. pa itq je kr naprej na netlogu
Nwm zdj...
pogovarjala sem se z enim njegovim sošolcem pa je reku da hodi z eno sam da ne ve če lah temu tk rečeš bol serjeta k pa kj druga, pa da je baje full vase zagledan, sam men se to ne zdi res, ker se ona2 glih ne razumeta najbolš.. meni se je na prvi pogled zdel zelo vredu fant, zdj pa mi ni nč več jasno
Re: kako ga naj osvojim!? 18.9.2009 22:30
nuska16 pravi:
napisala sem mu pod zasebna sporočila. pa je prebrau, ker če ne prebereš tm pr sporočilu ostane taka rdeča pika zdj je pa ni. pa itq je kr naprej na netlogu
Nwm zdj...
pogovarjala sem se z enim njegovim sošolcem pa je reku da hodi z eno sam da ne ve če lah temu tk rečeš bol serjeta k pa kj druga, pa da je baje full vase zagledan, sam men se to ne zdi res, ker se ona2 glih ne razumeta najbolš.. meni se je na prvi pogled zdel zelo vredu fant, zdj pa mi ni nč več jasno

Ne glej kak ti veš če je on pregledal al ne? to se njemu obarva rdeče, ne tebi (:
lahko da se mu nea da gledat ker pač misli da mu verižna pošiljajo.. al kaj (:
samo če hodi z eno, te pa khm. =P mislim no sej če sta sao za **** ksup te ni problema, jo pusti pa je, samo pol vprašanje če bo s tabo pripravljen za resno bit..
če je pa v sebe zagledam ti pa jas priporočam da ga pustiš na miru, ker s takim se niti sprostit ne moreš vrei pa sao neke gnjavi.. lahko se pa pač sama prepričaš kak pa kaj (:
Re: kako ga naj osvojim!? 19.9.2009 20:12
NEKAJ NOUEEGAA ...

no ja ni neke fuuL pa dobr ... Very Happy za mene je usaka pika neke lepga.
pač reko mi je če mam kej cajta d bi šla zvečer kam
pa sm mogla na brzdaaay.. in ful komi čaka d se u žiwoo spoznama
pol mu je pa ena sošolka šla z mojga fona pisat kao d mi je ful lep (se mi je )
pa je napiso ja xD hvaala enakoo ti si tud meen ql (: Embarassed
no potem mi usak tuk ur napiše sms kok sm ka delam pa to ..
pa če sm kje u bližini d bi se dobla pa tk ...
tko da ja DRUG TEDN sma se zmenla d grema OBVEZN na pijačo (:

držtee pesti.. upam d mu om tut u žiwo tko zanimivaa.. Very Happy Embarassed
Re: kako ga naj osvojim!? 20.9.2009 16:19
Ouujea go girl (:
Upam da ti rata. Obveščaj! (:
Re: kako ga naj osvojim!? 23.9.2009 20:21
ewo ewo ewo (:

NEKE S5 NOUGAAA

šla sma na pijačoo (:
se ful ujela use...
inn zdaj SMAAA SKUPIIIII ow yeaa. Embarassed Embarassed Embarassed

Ljubim ga popoun je ;** prvi kiss že use blo. <3
tko da ja uspelo je ..
zdaj samo upam d se ne zejbava z mano p d resno misli... Rolling Eyes

Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

hvala vam še 1x za use Embarassed
Re: kako ga naj osvojim!? 23.9.2009 20:29
Jeeej. (:
kaak lepo Very Happy
bravo Wink

Noo, te pa pač upam da bota dolgo skup ne. & pa ne, nea se zaje*ava Wink
Re: kako ga naj osvojim!? 23.9.2009 20:32
mah ja hvala ti fulll...

ma newm .učasih mam take prebliskee..
ka dela z mano fazanko pa to..
pa tud res je d sm mu prvo naštela use razloge
zka pač rajš ne bi kr me blo strah... Rolling Eyes

in je pač reko d ni zaj.. fant pa d pač deva punci svobodo
pa newm kak si naj to razlagam.. ? sm že ful srečna d ga mam..
sm ga pa rajš niam k pa d bi me kj zj varu al pa kei če veš ka hočem rečt

drgač pa porceLan zlata si Cool
Re: kako ga naj osvojim!? 23.9.2009 20:47
eeh hehe (:
rada pomagam ljudem v stiski Wink
šaaala na nek način Very Happy

Pa gleej.. po mojih izkušnjah so dedi iz 4 letnika dosti boljši pač kar se vsega tiče, kot pa oni iz 2 letnika. (:
Pač bolj zreeli al kaj (:
Pa več se lahko z njimi meniš pa too.. Pa kaj te veem.. mam občutek da te nima samo za zafrkancijo.. tak kot si pač povedla pa to (:
Pač ne se zaj na začetku kaj preveč navezat al kak.. (: saj boš sproti vidla kak pa kaj.. pol ko bo to to, boš tak vedla da jee pač on taki kot je, pa boš lahko bla bolj prepričana v vse pa to. (:
GL =P
Re: kako ga naj osvojim!? 24.9.2009 20:18
myaa hvala še 1x ane (:

ma zaenkrat nama je lepoo (:
komi čakam d om usako minuto z njim
pa res je ful pozorn pa use
tko d se niam kej ptrožvat tedn nazaj sm še jokalaa
d ga ne om mogla meet d niam šaans (:
evo pa je moj Embarassed
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: kako ga naj osvojim!? 25.9.2009 21:05
pa kok ste vi men čudni Very Happy

sam drgač pa carski Very Happy Very Happy
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: kako ga naj osvojim!? 26.9.2009 10:38
heh zka čudni? Very Happy
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: kako ga naj osvojim!? 26.9.2009 10:42
pa nwm

tk Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.