osebnostni simbol

manxsi • Od: 21.3.2009 • Prispevkov: 5
osebnostni simbol 15.9.2009 20:24
kaj naj narišem kot svoj osebnostni simbol ? ni važnu kaj sm dejte mi kako idejo k sm čist brez Rolling Eyes . pa dejte tako k bom lahka narisalaa (: tnx :**
caj
Re: osebnostni simbol 15.9.2009 20:59
d(O_o)b
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: osebnostni simbol 15.9.2009 23:04
hitlerjov znak
Re: osebnostni simbol 16.9.2009 13:05
manxsi pravi:
kaj naj narišem kot svoj osebnostni simbol ? ni važnu kaj sm dejte mi kako idejo k sm čist brez Rolling Eyes . pa dejte tako k bom lahka narisalaa (: tnx :**

zaka pa raabiš to?
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: osebnostni simbol 16.9.2009 14:46
Ka nebi to glih ti mogla najbolj vedet kaj je TVOJ osebnostni simbol?
Kak ti te naj mi povemo / pomagamo če te niti poznamo neaa..

Drugače pa lahko kako žival, sonce, dnar, mesec..
nevem no, to tak morš ti vedet
Re: osebnostni simbol 16.9.2009 16:31
osebnostni simbol....ta simbol naj bi predstavljal človeka ...kakšen je po osebnosti .karakterju...pa to ane..in to ti najbol veš kaj bi predstavljalo tebe Wink Wink Wink Wink velik sreče pri risanju simbola Very Happy
caj
Re: osebnostni simbol 16.9.2009 18:04
/////°,,°\\\\\ pajek
pinkbubble • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: osebnostni simbol 16.9.2009 18:59
srček al pa sonček Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.