Zaljubljena sem v starejšega tipa, ampak je ful babjek...

Janne • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 3
Zaljubljena sem v starejšega tipa, ampak je ful babjek... 13.9.2009 17:40
Heej.
Stara sem 15 let in sem že prbližn 5 mesecou zloo zaljubljena v 3 leta starejšega tipa.
Doma sma z istga kraja in se kr družma p to an. Učasih me tko mal zafrkava sam u pozitivnem smislu. Prijateljice mi govorijo, d sm mu ušeč ker me kao skoz gleda pa se mi smeji. Sam js nisn neem kok prepričana, da je res tko, ker je tip fuul babjek.
Igra pa tud v rock skupini pa je kr zelo popularn med puncam.
Lahka dobi kterokol hoče, brez zafrkancije.
En frend mu je že povedou, da sem u njegaa tko da po moje bi on že naredu prvi korak, če bi bil zainteresiran al p kej. Tudi pisala sma si že prek smsou, sam res ne nwm če sem mu ušeč, al ne. Zarad tega ker učasih se p obnaša do mene kot d me ne pozna. Tko da vas lepo prosim za nasvete al p nekii, kr neveem kaj naj nrdim.
Tipa mam res rada p ful težk prenašam use to... Embarassed
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: Zaljubljena sem v starejšega tipa, ampak je ful babjek... 13.9.2009 18:09
Bogaa./ taki tipi so pa res najl težauni pa pol nkol ne veš pr čem si..nvm probi ustt hladna mislm..ne za lih na njim metat pa take.Pa če te prizadene al pa kej ti dej njega nazaj. nvm probi ugotout če misl resnu al te mislm met sam za par dni..
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Zaljubljena sem v starejšega tipa, ampak je ful babjek... 14.9.2009 9:01
ej to da je babjek ne jemat resno. Ker mam js enga taga prjatla res mogoče istiga mislva XD ker se ful ujema po opisu. pa ga je tko punca zavrnla tko prva v njegovmu lajfu-ponavad on vse ne- pa mi sam reče : dej.. js hočm met eno punco za dle časa ne pa to za en mesec. Pa skos ga punce obletavajo.
caj
Re: Zaljubljena sem v starejšega tipa, ampak je ful babjek... 14.9.2009 14:53
andy15 pravi:
ej to da je babjek ne jemat resno. Ker mam js enga taga prjatla res mogoče istiga mislva XD ker se ful ujema po opisu. pa ga je tko punca zavrnla tko prva v njegovmu lajfu-ponavad on vse ne- pa mi sam reče : dej.. js hočm met eno punco za dle časa ne pa to za en mesec. Pa skos ga punce obletavajo.

frajr...
Janne • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 3
Re: Zaljubljena sem v starejšega tipa, ampak je ful babjek... 14.9.2009 21:45
andy15 pravi:

Hmm...dej mi napiš po zs.ju kterga mislš d vidiim če res mislma istga. xD
Drgč pa upam d res ni babjek ampak deluje že čizt tko no.. :/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.