Hujšanje, dieta...

asuzenaBitch • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 24
Hujšanje, dieta... 12.9.2009 7:36
Haa! Jah zanima me kakšne izkušnje mate z hujšanjem... Ker trenutno močno rabim dieto. Vem da diete niso zdrave in tako naprej ampak to bi samo tako da nahitro vržeš dol par kilc ane pol pa počasi z športom pa tko. Čeprav se je zdej k bo dež pa mraz pa pol še zima, kar mal težko ukvarjat s športom...no zdj smo že zašli s teme(:

Povejte pač kakšne izkušnje mate in kaj priporočate.
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Hujšanje, dieta... 12.9.2009 8:45
maa.. diete so eno navadno s.ranje.. ker če ti zgubiš teh nekaj kil z dieto, jih boš takoj dobila nazaj ko boš začela spet normalno jest.. tako da js ti priporočam, da rajši ješ bolj zdravo.. več sadja, zelenjave, kvalitetne ogljikove hidrate (npr. črn kruh al pa graham, s semeni itd., graham pašto, ne navadne.. skratka izogibaj se beli moki) pa čim manj sladkega, če pa že imaš željo po sladkem lahko poješ 1 vrstico temne čokolade, ali pa recimo skuto z banano.. pa pij samo navadno vodo ali nesladkani čaj!

glede telovadbe pa.. sej lahko telovadiš tudi doma.. pilates je super zadeva.. čene pa lahko na netu poiščeš vaje za tiste dele telesa, ki te še podebej mučijo

ampak res, nestoj mi z dietami, ker je vsaka hitra sprememba slaba za telo.. rajši lepo telovadi pa zdravo jej in pejdi lepo počasi.. se ti bo obrestovalo
caj
Re: Hujšanje, dieta... 12.9.2009 16:08
jaz jem korenček

hihi
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Hujšanje, dieta... 13.9.2009 19:33
Ja no. (:

povej pol čez 5 dni kak pa kaj (:
če se kaj pozna Wink
Re: Hujšanje, dieta... 14.9.2009 15:05
PREIZKUŠENO POMAGA!!!

14 dni pij samo limonado(NEsladkano), ter nič druga ne jej in nič.Shujšala boš za 9 kg.

Iz 52 kg sem prišla na 43 kg.=P

Užiwii
asuzenaBitch • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 24
Re: Hujšanje, dieta... 14.9.2009 19:41
005 pravi:
PREIZKUŠENO POMAGA!!!

14 dni pij samo limonado(NEsladkano), ter nič druga ne jej in nič.Shujšala boš za 9 kg.

Užiwii

ja omg? kokrat si pa skup padla pa to?
pa a si jih pol 20 nazaj dobila?
Re: Hujšanje, dieta... 15.9.2009 21:00
caj pravi:
PRIZNAM, da sem debel

sedaj je čas da tudi ti prisnaš

Kdo? Jas? al oni vodovodar?
pa ne.. jas nisem debela.

Drugače pa ja, en korak bližje priznanju k kretenu si.
Re: Hujšanje, dieta... 15.9.2009 21:04
(toplovodar si vrjetn misnla:s)

sem kreten in slišim glasove, ki me silijo delati stvari
Re: Hujšanje, dieta... 15.9.2009 21:06
caj pravi:
(toplovodar si vrjetn misnla:s)

sem kreten in slišim glasove, ki me silijo delati stvari

peder po domače ja.(:

prisluhi ja. (hudiček itd)
Re: Hujšanje, dieta... 28.12.2009 1:37
005 pravi:
PREIZKUŠENO POMAGA!!!

Užiwii

to je mogla delat beyonce za nek film al nekii. Question Rolling Eyes
a poleg nesladkane limodade si jedla še kaj??
Anna232 • Od: 3.5.2010 • Prispevkov: 14
Re: Hujšanje, dieta... 3.5.2010 20:39
005 pravi:
PREIZKUŠENO POMAGA!!!

Užiwii

Stradanja ne priporočam, ker potem ko začneš normalno jest, pridobiš 2x več kg nazaj. Sej se tudi zrediš ne v 14 dneh.. Pač ja, treba je iti počasi in biti vztrajen in ne izključit vse hrane iz jedilnika, navsezadnje jo boš enkrat spet začel jesti. (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.