Kaj naj se pogovarjam, da ne bi izpadla dolgočasna?• eneja0
• Od: 30.8.2009
Kaj naj se pogovarjam, da ne bi izpadla dolgočasna?
10.9.2009 17:29
heej aam se prauzaprau ni nič takegaa pa je fseeno kr nujno(za menee men se vedno znova dogaja to, da ko sem skup z fanotm, al pa ko si pišem s kom, da nevem kaj naj rečem.. al pa o krei temi bi se pogovarjala.. sploh po smsih.. to mi gre hudo na žiuvce pa pol še določasna izpadem... se pol ko človeka spoznam je vse ok, samo na začetku pa res nvm o čem bi naj govorlaa.. a ma gdo kakšen predlog?? pomagite prosiim kr to res ni faajn :S:S hualaa vnapreej • PinkShue
• Od: 22.12.2008
Re: Kaj naj se pogovarjam, da ne bi izpadla dolgočasna?
10.9.2009 17:33
Poznam to..in res ni fajn.:S Pa nwm mau upraši kak kej love pa to,kaj mu je ušeč(kaj poslušakere filme gleda..)..pol pa že bo nekak.Smna začetku je res neki dougcajt pa se da vse zrihtat .
• fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: Kaj naj se pogovarjam, da ne bi izpadla dolgočasna?
21.9.2009 18:24
to tut mene zmerm skrbi, sam pol si pa rečm kar bo bo, sj je še dost tipou, pa tega itaq ne poznam dobr..pol pa use samo zlaufa |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.