Bivši sošolci so začel o men govorit grde stvari...• Screaam
• Od: 14.3.2009
Bivši sošolci so začel o men govorit grde stvari...
9.9.2009 18:01
mam en probleem..
začela sm hodit na drugo sql k moja bestica.. in ona je zalublena u nezga fanta s katerim se zlo dobr zastopim.. zdaj pa ... neki biuši sošolcii so začel o men govorit grde stvari d sm se spremenila d se nosim pa to.. in so ji tudi natvezli da serjeem z onim tipom k je u njega u bistvu sma pa sama frenda... in je tut sam na kratk podvomla ampak vm d je hudo če o tvoji ljubleni osebi govorijoo grde stvari... mi je pa tko hudo d bi umrla** HELP PLEASE.. !!! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Bivši sošolci so začel o men govorit grde stvari...
9.9.2009 19:04
Ja saj to je na nek način logično da je malo podvomla ne..Pa naj te njega vpraša če je to res al ne... Pa kaj zaj se vidve normalno menita pa to? Pa glej.. če je prava kolegica, bo itak tebi verjela ker mnda se pa že tak dovol dobro poznata ne..Ona tvoja bivša bf pa je pomoje samo ljubosumna al kaj.. Pa ja.. vse se bo zglihalo če se bota pomenli, pa ji boš povedla kak pa kaj.. (:
GL. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Screaam
• Od: 14.3.2009
10.9.2009 17:39
mja hvala sej zj je reklaa d sori za use skp pa to.. sma uredu zj... tko da tnnx...
hvaalaa <3 • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.9.2009 19:09
No, fajn (:
Pa ja, saj pri nas je tui tak.. Vlko kera vela za kur*o ker pač če ma deda, pa se meni s kolegi. mislim halo? Kolega pa fant.. malo drugačna pojma.. Dedi pa itak.. rečejo kaj se jim zdi, pa naj bo tisti še tak prizadet.. je*e se jim. Ni problema (: Hf _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • caj
10.9.2009 20:21
uživej ne glede na to kaj govorijo o teb,
to jih totaln ****.i |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.