Po neki čudni logiki je začel sumit, da sem jaz na punce

metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Po neki čudni logiki je začel sumit, da sem jaz na punce 8.9.2009 1:04
Pozdravljeni!

V šoli so pravzaprav nekaj govorili za mojim hrbtom in sem jaz to sčasoma zvedla. Tak je blo. Nek tip hodi z punco od moje kolegice in je tej moji kolegici rekel, da bi rad menjal punco, pa da sem mu jaz simpatična, po drugi strani, pa je po neki čudni logiki začel sumit, da sem jaz bolj nagnjena na punce kot na fante. To pa vsekakor ni res. To je sklepal zaradi tega, ker sem dosti skupaj z best frendico, pa se ful štekama, pa sma skoz skupaj, čeprav nisva skoz skup, sma tud zravn drugih. Pa tud je vedo kolko krat sma šle skup na wc, pa vse. Ko ponavadi je tak, da punce hodjo po večini skup na wc in v tem ni nič slabega. Reko je tud, da mam večina samo žensko družbo. Ve pa dosti stvari o meni, pač to iz šole in pol ko sem to zvedla, sem se spomnla, da me je na začetki vedno tak gledal, oz. sem se še spogledovala z njim, dokler nisem zvedla, da ma punco. Predvidevam, da me je mogo dosti opazovat, da je to vse vedo, sam ne vem zakaj me je že vse skozi opazoval, že od vsega začetka? Mislite da je vse skup samo ****? Ker jaz sem pol moji kolegici povedla oz. sem ji pisala, da se je fejst zmoto o meni, pa da ne vem kaj ma proti meni, da take govori, pa mi sploh ni nič odpisala. Zdaj je že 2 mesca od tega. Pa ga sploh ni omenla. Ne vem no, zanima me sam kaj menite o tem. Čeprav. če bi se on bil pripravljen pogovorit z mano, oz. če bi meni kaj omeno glede tega, bi se bla pripravljena pogovorit z njim, sam jaz pa ne bom v njega silila, da mi more pojasnit vse skup. Confused
queenqueen • Od: 6.9.2009 • Prispevkov: 96
Re: Po neki čudni logiki je začel sumit, da sem jaz na punce 8.9.2009 10:59
Ja kaj čš tipi so pač čudaški in si najbol logične stvari lahko razlagajo v kr neki. sicr če si se že prej spogledvala z nim, pol bi tut lahko vedu da ti je očitno tut kej do tipou. možno je dvoje, al si je on (al pa tvoja kolegica) use skp sm lepo zmislu da vidu tvojo reakcijo, al pa si je tvoja kolegica tvoj odgovor da nvš kaj ma on prot tebi razlagala kot da si ful jezna nanga in je pač zato raj zaklučla to temo, da se ne bi slučajno še vidve skregale... možnosti je res ful. ampak pomoje se ne rabš preveč sekerat, kr so ta čas že usi najbrž pozabl na to in greš zdej lahko z nim lepo od začetka (kr tut če ni pozabu ga bo sram prznt da je tok mim udaru).

no to je moje mnjenje, ampak pomoje ti bo usak drugač reku

aide fsm
caj
Re: Po neki čudni logiki je začel sumit, da sem jaz na punce 10.9.2009 12:44
J.F.k. ja ni ubil Oswald !

zarota!
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: Po neki čudni logiki je začel sumit, da sem jaz na punce 10.9.2009 17:50
Fantje so pač fantje!Pr nas je isto..pač me punce smo vse dobre frendice in se zmeri objamemo pa kakšnga lupčka damo xD in pol oni tkoj tist..začnejo neki mutit tam.sam ne vsi večinoma tisti idioti k se v vsako stvar utaknejo.In k gremo skupi na wc oni tkoj pomiljo na to da smo šle pa zdej sex**
Pa se kej dost ne sekiramo zard tega:D>
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: Po neki čudni logiki je začel sumit, da sem jaz na punce 12.9.2009 21:59
Ja, sej se ne sekiram, pač za eno brezveznost, sam zanima me pač kaj menite. Vse skup si je narobe razlagal ja, pol je pa vso zadevo napihno. Sam res ne vem zakaj se je ravno v mene pikno, pa opazoval vsak moj korak, pa s kom se družim... Če pomislim poznam tud ful punc, ko so ful frendice, pa so skoz skup, pa ne morejo ena brez druge, takih je povno, tud v našem klasi, tak da res ne vem kak je lahk sam mene vido. V glavnem itak je že dosti cajta od tega, tak da so že vse pozabli. Hvala za odgovore, lep pozdrav Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.