AllStrarke..<33• PinkShue
• Od: 22.12.2008
AllStrarke..<33
5.9.2009 14:34
Jst bi pač rabla pomoč..js že zlo dougo iščm temno vijolčne allstarke <33 Sam jih nikjer ne najdm Tnx.x • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: AllStrarke..<33
5.9.2009 15:43
Sport 2000 si pogledala?
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.9.2009 19:23
aam.. če raiš zimske, jih majo v stiefelkonigu.. jas sem si jih pred kakim tednom tam kupla.. 70€ so ble se mi zdi.. pa podložene so pa to.. pa pač visoke. (:
V sport 2000 jih ziher majo ja (: Če pa ti je vseeno al so originalne al pa ne.. pa jih majo v new yorkerju.. pa v Humanicu... (: Pa v cityja al pa evropark al pa btc idi, pa jih boš ziher neki dobla (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Screaam
• Od: 14.3.2009
6.9.2009 12:35
u hervisu so zadnč mel neke podobngaa.. in ful ono buum vijolčn newm če še majo.. • PinkShue
6.9.2009 16:08
HTnxX usm..bom šla res pogledat u sport 2000 • Munda
• Od: 30.5.2009
6.9.2009 19:32
na spletno od converse pejdi pa si jih tam naroči • PinkShue
7.9.2009 14:42
Munda pravi:na spletno od converse pejdi pa si jih tam naroči
Ja če si jih naročim tam bom samo za poštnino dala ogromn. • cebelca14
• Od: 13.12.2008
7.9.2009 19:18
PorceLan pravi:aam.. če raiš zimske, jih majo v stiefelkonigu.. jas sem si jih pred kakim tednom tam kupla.. 70€ so ble se mi zdi.. pa podložene so pa to.. pa pač visoke. (:
V sport 2000 jih ziher majo ja (: Če pa ti je vseeno al so originalne al pa ne.. pa jih majo v new yorkerju.. pa v Humanicu... (: Pa v cityja al pa evropark al pa btc idi, pa jih boš ziher neki dobla (: wiii. točn to js iščem. zimske allstarke. kolk visoke pa so? pa kje ja ta štacuna? (kje v celju mogoč tut) kr lublana je men dauuuč. uglavnm rešla si mi življenje xD _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • PorceLan
7.9.2009 21:05
cebelca14 pravi:
PorceLan pravi:
aam.. če raiš zimske, jih majo v stiefelkonigu.. jas sem si jih pred kakim tednom tam kupla.. 70€ so ble se mi zdi.. pa podložene so pa to.. pa pač visoke. (:
V sport 2000 jih ziher majo ja (: Če pa ti je vseeno al so originalne al pa ne.. pa jih majo v new yorkerju.. pa v Humanicu... (: Pa v cityja al pa evropark al pa btc idi, pa jih boš ziher neki dobla (: wiii. točn to js iščem. zimske allstarke. kolk visoke pa so? pa kje ja ta štacuna? (kje v celju mogoč tut) kr lublana je men dauuuč. uglavnm rešla si mi življenje xD heheh.. ×D ja na vezalke so narete ne, pa če si jih čisto do gor zapreš so tam neki kakih 15 cm nad gležnjom.. malo več mogoče. samo to meni ni tak lepo če so do vrha. tak da jas si jih zaprem do kake pete lukne pa so kakih 10 cm nad gležnjem.. pač tak vse zgleda ko pol še dol visi. (: Jas sem jih v city centru v celju kupla (: Meni se zdi da je tota trgovina čisto zgori, pa tam ko so one stopnice čisto do konca idi. pač čisto na koncu. (: Povej če si jih boš kupla (: aja, pa črne pa modre majo _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
8.9.2009 13:38
kupiš navadne pa jih špricneš na vijolčn pa je stvar rešena_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Screaam
• Od: 14.3.2009
8.9.2009 14:19
PorceLan pravi:
cebelca14 pravi:
PorceLan pravi:
V sport 2000 jih ziher majo ja (: Če pa ti je vseeno al so originalne al pa ne.. pa jih majo v new yorkerju.. pa v Humanicu... (: Pa v cityja al pa evropark al pa btc idi, pa jih boš ziher neki dobla (: wiii. točn to js iščem. zimske allstarke. kolk visoke pa so? pa kje ja ta štacuna? (kje v celju mogoč tut) kr lublana je men dauuuč. uglavnm rešla si mi življenje xD heheh.. ×D ja na vezalke so narete ne, pa če si jih čisto do gor zapreš so tam neki kakih 15 cm nad gležnjom.. malo več mogoče. samo to meni ni tak lepo če so do vrha. tak da jas si jih zaprem do kake pete lukne pa so kakih 10 cm nad gležnjem.. pač tak vse zgleda ko pol še dol visi. (: Jas sem jih v city centru v celju kupla (: Meni se zdi da je tota trgovina čisto zgori, pa tam ko so one stopnice čisto do konca idi. pač čisto na koncu. (: Povej če si jih boš kupla (: aja, pa črne pa modre majo kakšna slikca mogoč? • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
8.9.2009 14:24
v postojni u sport 2000.BaiiiBaiii<3*
• PorceLan
8.9.2009 14:30
Screaam pravi:
PorceLan pravi:
cebelca14 pravi:
PorceLan pravi:
V sport 2000 jih ziher majo ja (: Če pa ti je vseeno al so originalne al pa ne.. pa jih majo v new yorkerju.. pa v Humanicu... (: Pa v cityja al pa evropark al pa btc idi, pa jih boš ziher neki dobla (: wiii. točn to js iščem. zimske allstarke. kolk visoke pa so? pa kje ja ta štacuna? (kje v celju mogoč tut) kr lublana je men dauuuč. uglavnm rešla si mi življenje xD heheh.. ×D ja na vezalke so narete ne, pa če si jih čisto do gor zapreš so tam neki kakih 15 cm nad gležnjom.. malo več mogoče. samo to meni ni tak lepo če so do vrha. tak da jas si jih zaprem do kake pete lukne pa so kakih 10 cm nad gležnjem.. pač tak vse zgleda ko pol še dol visi. (: Jas sem jih v city centru v celju kupla (: Meni se zdi da je tota trgovina čisto zgori, pa tam ko so one stopnice čisto do konca idi. pač čisto na koncu. (: Povej če si jih boš kupla (: aja, pa črne pa modre majo kakšna slikca mogoč? ja jas sem zaj pri ateju, mam jih pa pri mami (: Drugače so pa nekaj takega, samo da so modre, da majo tisto belo ko je podloženo notri, pa lepše so narete ker so originalne.. pa niso tak fejst visoke, pa od zgori ni čisto isto nareto, ker moje kr padajo dol. pač bolj mehke so (:
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • cebelca14
• Od: 13.12.2008
8.9.2009 15:11
PorceLan pravi:
cebelca14 pravi:
PorceLan pravi:
V sport 2000 jih ziher majo ja (: Če pa ti je vseeno al so originalne al pa ne.. pa jih majo v new yorkerju.. pa v Humanicu... (: Pa v cityja al pa evropark al pa btc idi, pa jih boš ziher neki dobla (: wiii. točn to js iščem. zimske allstarke. kolk visoke pa so? pa kje ja ta štacuna? (kje v celju mogoč tut) kr lublana je men dauuuč. uglavnm rešla si mi življenje xD heheh.. ×D ja na vezalke so narete ne, pa če si jih čisto do gor zapreš so tam neki kakih 15 cm nad gležnjom.. malo več mogoče. samo to meni ni tak lepo če so do vrha. tak da jas si jih zaprem do kake pete lukne pa so kakih 10 cm nad gležnjem.. pač tak vse zgleda ko pol še dol visi. (: Jas sem jih v city centru v celju kupla (: Meni se zdi da je tota trgovina čisto zgori, pa tam ko so one stopnice čisto do konca idi. pač čisto na koncu. (: Povej če si jih boš kupla (: aja, pa črne pa modre majo aaaa. to ja (v devetih nebesih xD) hvala ;**** _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • PorceLan
8.9.2009 15:14
cebelca14 pravi:
PorceLan pravi:
cebelca14 pravi:
PorceLan pravi:
V sport 2000 jih ziher majo ja (: Če pa ti je vseeno al so originalne al pa ne.. pa jih majo v new yorkerju.. pa v Humanicu... (: Pa v cityja al pa evropark al pa btc idi, pa jih boš ziher neki dobla (: wiii. točn to js iščem. zimske allstarke. kolk visoke pa so? pa kje ja ta štacuna? (kje v celju mogoč tut) kr lublana je men dauuuč. uglavnm rešla si mi življenje xD heheh.. ×D ja na vezalke so narete ne, pa če si jih čisto do gor zapreš so tam neki kakih 15 cm nad gležnjom.. malo več mogoče. samo to meni ni tak lepo če so do vrha. tak da jas si jih zaprem do kake pete lukne pa so kakih 10 cm nad gležnjem.. pač tak vse zgleda ko pol še dol visi. (: Jas sem jih v city centru v celju kupla (: Meni se zdi da je tota trgovina čisto zgori, pa tam ko so one stopnice čisto do konca idi. pač čisto na koncu. (: Povej če si jih boš kupla (: aja, pa črne pa modre majo aaaa. to ja (v devetih nebesih xD) hvala ;**** Ni problema fajn nosi (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.