Kwa naj pazim pr punci in kako naj popestrim zvezo?• BulldogXY
• Od: 25.10.2008
Kwa naj pazim pr punci in kako naj popestrim zvezo?
25.10.2008 22:38
Jst mam eno punco in sva zelo zalubljena... ampak nwm kwa morm pazt de je ne bom gdaj zgubu. Npr. na kakšno temo morm posebej pazt de ji ke slabga ne bom reku al pa kaj nesmem rečt ipd. in kaj ne smem nikol nrdit.
Men govori de lhka počnem kar čem... ampak kakšne so meje tuki? To res de ne bi rada vidla de bi se u kakšno drogo spušču pa to mene tud ne gane. Niti de bi probal ampak nasplošno. Če ma gdo kakšen nasvet bi bil zelo hvaležen kr mi res pumeni vse. Ne želim zapraviti te priložnosti pri njej zato lepo prosim če bi mi gdo pomagal okrepiti šanso za boljše in lepše dneve. Doma mi samo govorijo da naj pustim punce prmir in se naj pobrigam za šolo... pa sploh nisem slab učenc de bi mi lahko to rekl. Lep pozdrav • sarita
• Od: 6.11.2008
Re: Kwa naj pazim pr punci in kako naj popestrim zvezo?
6.11.2008 0:28
em....mislim da moraš paziti da je ne prevaraš pa da se lepo do je vedeš se zmenita kam bosta šla pa itd..ji poveeš da jo imaš rad pa da je nočeš zgubiti pa pazi da tebi ne bodo kaj grdega govorili o njej pa boš ji kaj rekel pa ta se pač prepirala prej se prepričaj fsm
• XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
6.11.2008 0:42
joj veš, mau je takih fantov kse tko lepo brigajo za svoje deklice:)
se strinjam ja, da je ne nikol prevarat. povej ji VSE po resnici. Če ne boš čutu več do nje tok ksi na začetku ji to povej na LEP način. Če je punca lubosumne narave (ubistvu, nas je večina take, ampak če ji boš ti pokazou da maš rd sam NJO in ti ona pač VELIK pomeni in je nočeš zgubit..punca nima za kej bit lubosumna;) bol pazi pr frendicah..kako seo bnašaš pto. dobimo mau dvomljive občutke pto. Sam ugotov kaj je punci ušeč, kaj si želi..lahko jo kam pelš na samo in se mata pač tm lepo, če pa je bol žiahne narave pejta nakšno zabavo alpa tko. ubistvu je nepoznam in nemorm govort.. zase recimo lahko rečm dabibla najsrečnejša, če bi me fnt pelov nekam na samo sred travnika in bi pela in igrala kitaro iiin preživlala najlepše minute najinga živlenja, da bi mi usak dan kej lepga povedou, na izi me razvajou, mi za dobro jutro napisu kšn lep sms alpa me poklicu in zbudu,..in tok je teh lepih stvari<3 _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • maici
• Od: 11.10.2008
6.11.2008 17:52
ia kokr sta rekl..
pač ne fLirti Lih z drugimi... p tko občasno io kei razvajiii... iii kei kup aL p em... pać sms.iii p tooo.. p ankoL se ie ne sramuat.. to pomen d će kdo praša će ie punca ne znikaš p tko... si z nio xD • Morena
• Od: 11.10.2008
7.11.2008 17:31
Just go with the flow ..
Pa v družbi se je NE sramuj, primi jo za roko, daj lupčka. To men ful velik pomeni .. ker sem lih par dni nazaj doživela lih fakin obratno. • BulldogXY
7.11.2008 20:51
to mi zdej že gre hwala vm. če mate pa še kako idejo bom pa še bul veseu če mi jo bote napisal. • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
7.11.2008 21:03
Ja ja se strinjam z Moreno!!(:
Drgač pa nizakej, srečno ane:) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • BulldogXY
7.11.2008 21:22
Morena pravi:Just go with the flow ..
Pa v družbi se je NE sramuj, primi jo za roko, daj lupčka. To men ful velik pomeni .. ker sem lih par dni nazaj doživela lih fakin obratno. verjamem de boš tud ti uredi ampak... pu mojem mišlejni de tist dec ku se sramuje svoje punce pa to se nanaša sam na frende pa gleda kwa bojo rekl frendi in sploh nima punce rad. Kr pu mojem more usak dec punco prjt za roko pa ji dat lubčka al pa če se zaližeta... vsaj jst sm se tapru dan. za mene tak deci niso deci... ne znajo razmišlat s svojo glavo. Žalostno vendar resnično |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.