prvi poljub• Nejc
• Od: 2.9.2009
prvi poljub
2.9.2009 17:17
Star sem 13 (8razred :p) Pač iščem že dolgo forume kot ta . No in me zanima , Itak vem da boste znali odgovorit kako :DNo zanima me kako se prvič poljubiti • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: prvi poljub
2.9.2009 17:22
Ja če ti je všeč, pa če si ti njej, pol pomoje najboljše da jo kr vprašaš.. al kak?
Če pa se pač nebota sama skup spravit, pa se idite recimo krog resnice pa izziva.. pa reči kakemu kolegu, da ko boš ti na vrsti naj ti da izziv pač da jo moreš poljubit. Pa pol ko se bota že prvič, bo vse lažje pomoje (: Kak se prvič poljubit? Če bo šlo to z izzivom, pol ti njemu sam povej, kaj naj reče al pač samo dotik al francoski.. Če bota pa hodla, pa lahko na začetku samo pač dotik ne, pol pa kaj več (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sosed
• Od: 30.3.2009
2.9.2009 18:04
amater
če še nisi nikol viao kak se kdo poljubi pa si pejd na youtube kakšen posnetek pogledat • Nejc
2.9.2009 18:25
sosed pravi:amater
-.-' Sej vem kako ''zgleda'' sam Pač to me bol zanima si obliznem ustnice pa to ?
če še nisi nikol viao kak se kdo poljubi pa si pejd na youtube kakšen posnetek pogledat • Screaam
• Od: 14.3.2009
2.9.2009 19:20
maa prvo morta bit sama je najLepš
poteem kr naenkrat utihn pa se ji zaglej u ustnce pa očii... pa si jih lahk oblizneš d bo vedla d si je želiš.. potem pa se sklon k njej pa ji prvo daj lupčkaa potem pa ji pač jezik not porin pa se igraj z njenim... večkrat k boš vedn ti bo lepš upam d sm pomagal keej • Nejc
2.9.2009 19:38
Screaam pravi:maa prvo morta bit sama je najLepš
Hvala!!! upam da bo to tudi uspešno da nebom vse zasrav.Ti si že poskusil? Fajn more bit poteem kr naenkrat utihn pa se ji zaglej u ustnce pa očii... pa si jih lahk oblizneš d bo vedla d si je želiš.. potem pa se sklon k njej pa ji prvo daj lupčkaa potem pa ji pač jezik not porin pa se igraj z njenim... večkrat k boš vedn ti bo lepš upam d sm pomagal keej • Screaam
2.9.2009 19:39
am punca sm.. ja pa že mam kr neki let prakso jaa • Nejc
2.9.2009 21:00
Screaam pravi:am punca sm.. ja pa že mam kr neki let prakso jaa
Aha tk da si veliko starejsa od mene • Screaam
4.9.2009 15:50
Nejc pravi:
Screaam pravi:
am punca sm.. ja pa že mam kr neki let prakso jaa
Aha tk da si veliko starejsa od mene ubistvu sm let pa pou starejša od tebe. 15 bom (: ma prvič? ful je blo lepo.. mela sm fanta že kaka dva mesca.. k sm bla 12 pa pol stara... pa je že use znau pa me je on tk voduu.. pol pa vaja dela mojstra ane • Nejc
4.9.2009 19:36
Screaam pravi:
Nejc pravi:
Nene ne mislim oz. ne sprasujem te kako je biloo xD.. Sam govorim ti da Bom prvo tebi povedal kako je potekalo x)!
Screaam pravi:
Aha tk da si veliko starejsa od mene ubistvu sm let pa pou starejša od tebe. 15 bom (: ma prvič? ful je blo lepo.. mela sm fanta že kaka dva mesca.. k sm bla 12 pa pol stara... pa je že use znau pa me je on tk voduu.. pol pa vaja dela mojstra ane • Screaam
5.9.2009 12:54
Nejc pravi:
Screaam pravi:
Nejc pravi:
Nene ne mislim oz. ne sprasujem te kako je biloo xD.. Sam govorim ti da Bom prvo tebi povedal kako je potekalo x)!
Screaam pravi:
Aha tk da si veliko starejsa od mene ubistvu sm let pa pou starejša od tebe. 15 bom (: ma prvič? ful je blo lepo.. mela sm fanta že kaka dva mesca.. k sm bla 12 pa pol stara... pa je že use znau pa me je on tk voduu.. pol pa vaja dela mojstra ane aja narobe zastopLa xD jaa uredu veseLaa.. ^^ kr pogumnn .! • carry
• Od: 19.12.2009
20.12.2009 21:47
Nejc pravi:Star sem 13 (8razred :p) Pač iščem že dolgo forume kot ta . No in me zanima , Itak vem da boste znali odgovorit kako :DNo zanima me kako se prvič poljubiti
haha.. pa sej če je sploh ne poznaš pejt do nje pa jo zalizn sej poglej kak posnetk al pa kj ko si itak usaka punaca želi zalizovat • any
• Od: 26.5.2009
22.12.2009 9:37
carry pravi:
Nejc pravi:
Star sem 13 (8razred :p) Pač iščem že dolgo forume kot ta . No in me zanima , Itak vem da boste znali odgovorit kako :DNo zanima me kako se prvič poljubiti
haha.. pa sej če je sploh ne poznaš pejt do nje pa jo zalizn sej poglej kak posnetk al pa kj ko si itak usaka punaca želi zalizovat ni lih res veš... noče se usaka punca zalizvat usaj js ne... ubistvu mam pa fanta k se pomoje hoče... sj me nč ne sil pa sj bi se sam ... nwm no....pomoje me je strah da bi kaj ****... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.