Rabm nasvet,kko obdržat tipa

anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 14:47
eLOw...js mam pa en problem,no rabm tut kak nasvet...pač mam tipa ane uradno en teden,tko menla swa se pa že prej...in se štekava pa to vse,ušeč mi je,rada ga mam on isto...sam zdj grem pa js pač u šolo ane in se bowa pač ful manj widla in tm je pa tut ful drugih tipou...in js sm pa pač taka da mi hitr kšn všeč rata,ne da bi unga zdj varala,ampk posledično me pol minewa do unga...sam tega pa nočm ker ga nočm pustit niti prizadet.sam to da mi je kter ušeč kr pride...če ga pa wečkrat widm,je pa še bl kriza.tko da bi rada kak nasvet,kko naj se zresnem pa osredotičim sam nanga. Hualla <3
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 14:52
išči slabe lastnosti pr teh novih tipih Very Happy
al pa ko kerga nouga vidš, hitr poklič svojga pa boš vidla da ta nou ni vredn d bi svojga pustila al pa kej tazga.
no, najbolš bi blo pa da taprvo pr seb use pošlihtaš Smile
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 16:03
XXLspelc pravi:
išči slabe lastnosti pr teh novih tipih Very Happy
al pa ko kerga nouga vidš, hitr poklič svojga pa boš vidla da ta nou ni vredn d bi svojga pustila al pa kej tazga.
no, najbolš bi blo pa da taprvo pr seb use pošlihtaš Smile

sj resnga še nism mela,sam sm tut tkt ene napake delala...zto rajš zdj prej uprašam,kt da je prekasn...no lahk da zdj nebo tko,da swa bl resna,pa tut on je starejši...prej je blo pa wse bl tko tko drugač pa tnx
pikapoka888 • Od: 2.9.2009 • Prispevkov: 5
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 2.9.2009 1:54
če ga imas res fuuul rada in bi vse za njega nardila pol ziher ne boš mislila na druge... vsaj tko je blo z mano... ko sem mela fanta sem bla do konca zatreskana vanga in niti pomislila nisem na kire druge fante.. ku da jih ni ku da je na svetu samo moj fant....
če samo sebe prepričas da je on pravi in da mas sam njega rada in da hočes biti z njim pol te drugi ne bodo zanimali..
ne zapusti fanta, ki ga ljubiš samo zaradi nekoga ki ti je vsec...=)
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 2.9.2009 16:03
pikapoka888 pravi:
če ga imas res fuuul rada in bi vse za njega nardila pol ziher ne boš mislila na druge... vsaj tko je blo z mano... ko sem mela fanta sem bla do konca zatreskana vanga in niti pomislila nisem na kire druge fante.. ku da jih ni ku da je na svetu samo moj fant....
če samo sebe prepričas da je on pravi in da mas sam njega rada in da hočes biti z njim pol te drugi ne bodo zanimali..
ne zapusti fanta, ki ga ljubiš samo zaradi nekoga ki ti je vsec...=)

hm ja in pol te ta 'mr. pravi, ki maš samo njega rada in bi umrla za njega itd.' za.je.be in pol si u riti ker bi blo bolše da se nebi tolko prepričevala v to Cool
pikapoka888 • Od: 2.9.2009 • Prispevkov: 5
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 4.9.2009 12:22
če te pa ta **** mas pa se vedno čas in priložnosti da si z drugimi... a ne??

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.