Rabm nasvet,kko obdržat tipa

anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 14:46
eLOw...js mam pa en problem,no rabm tut kak nasvet...pač mam tipa ane uradno en teden,tko menla swa se pa že prej...in se štekava pa to vse,ušeč mi je,rada ga mam on isto...sam zdj grem pa js pač u šolo ane in se bowa pač ful manj widla in tm je pa tut ful drugih tipou...in js sm pa pač taka da mi hitr kšn všeč rata,ne da bi unga zdj varala,ampk posledično me pol minewa do unga...sam tega pa nočm ker ga nočm pustit niti prizadet.sam to da mi je kter ušeč kr pride...če ga pa wečkrat widm,je pa še bl kriza.tko da bi rada kak nasvet,kko naj se zresnem pa osredotičim sam nanga. Hualla <3
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 14:58
če te drugi tok znorijo, tipa sploh nisi mela lih rada (:
drgač pa ... a ni mal nesmislno sploh s kom začet 1 tedne pred šolo, sploh če greš v novo? Very Happy
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 14:58
Premisl kolk in kaj ti pomen on, pa kaj ti pomenjo drugi. Js sm, pa sj ne da ni težko, ampak po dveh mescih kar se nisva vidla, še kr gre. Have fun
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 15:32
Ja če še ne moreš do njega bit na nek način fer, pol tudi do nobenga drugega ne moreš bit. Pa si zaj ti predstavlaj da si ti skupaj z njim, pa te pol on pusti ker ti reče da on ni "resen" pa takoj gleda za petimi babami. Mislim no, pol pa sploh ne met deda, če ne znaš bit samo z enim.
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 15:52
andy15 pravi:
če te drugi tok znorijo, tipa sploh nisi mela lih rada (:
drgač pa ... a ni mal nesmislno sploh s kom začet 1 tedne pred šolo, sploh če greš v novo? Very Happy

sj midva se pač menwa že dwa mesca...sam powedu da sm mu ušeč mi je pa kasnej tkt bi se lahk widla vsak dan,če bi mi prej povedu.sam ga mam rada in bi rada d tko tut ostane
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Rabm nasvet,kko obdržat tipa 31.8.2009 15:58
PorceLan pravi:
Ja če še ne moreš do njega bit na nek način fer, pol tudi do nobenga drugega ne moreš bit. Pa si zaj ti predstavlaj da si ti skupaj z njim, pa te pol on pusti ker ti reče da on ni "resen" pa takoj gleda za petimi babami. Mislim no, pol pa sploh ne met deda, če ne znaš bit samo z enim.

sj fora je k nism mela še resnga tipa d bi blo res to to iz moje in njegove strani...sam tko da bi glih mela dwa al pa weč pa ne.glih zto k sm prvič nekak v resni zvezi nočm d bi kšno napako spet nardila zrt kšnga druzga...pa rajš prej uprašam,kt da bi blo prekasn...drugač pa tnx wsem

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.