Kakšne punce so vam bolj všeč?1 | 2 | >>• zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
Kakšne punce so vam bolj všeč?
30.8.2009 13:22
No tipi...ammm...dan danes so tipi nekateri
ful zbriscni pač. Katero od teh bi zbrali...?!? A)da je bl močna ma pač vlke joške in valda tud celulit.xD. B)da je ful suha pa nima nč josk,ampk celulit ma tui. al pa C)normalna joške pač normalne kokr pač jih ma...pa ma useen celulit ??????=)?????? ...pa nasploh tipi...a vs ful mot d ma tipica celulit? Tud če bl mal..po nogah pač,guzi.a? • MilosR
• Od: 16.6.2009
Re: Kakšne punce so vam bolj všeč?
30.8.2009 14:01
najbrž b al pa c, odvisn kera bi mi bla bol všeč, pa s kero bi se bol razumel.No, lahk pa tud a, če bi bla mi ful bol.
Glede celulita pa se nit ne spomnem, če ga ma moja punca al ga nima...Pomoje ga ma mal. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
30.8.2009 14:08
meni je celulit grdi. mislim pač ni mi fajn pogleat eno ko se vse trese. bjeki jas če bi bla ded bi se tui mnda odločla za med b al pa c, ker so na izbiro samo tiste s celulitom (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • MilosR
• Od: 16.6.2009
30.8.2009 14:13
Seveda ni lep, ampak idealnih baje ni. Tak, da men je bol pomembno, kak se s punco razumem, celulit pa itak vidiš, če si pozoren recimo enkrat na dan. al pa dvakrat. (če ga ni tisto res ful)
• PorceLan
30.8.2009 14:16
MilosR pravi:Seveda ni lep, ampak idealnih baje ni. Tak, da men je bol pomembno, kak se s punco razumem, celulit pa itak vidiš, če si pozoren recimo enkrat na dan. al pa dvakrat. (če ga ni tisto res ful)
Valda da so idelane (gemma) Pač odvisno kaj je za tebe ideal ženske (: Vsak ma svoj okus _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zivaa
30.8.2009 15:02
PorceLan pravi:meni je celulit grdi. mislim pač ni mi fajn pogleat eno ko se vse trese. bjeki
jas če bi bla ded bi se tui mnda odločla za med b al pa c, ker so na izbiro samo tiste s celulitom (: ja men tud ni lpo k se trese.ma sj lej jst mam 16let sm vlka 160 pa mam 44kg... pa mam celulit sj ne vlik sam se mi ga vidi tko n stegnih in n guzi... in sm z use nrdila.gibala se pol sm se prou prehranjevala..in tud zdj sladkarij ne jem vec in pijem ful vode pač.pol se kreme in use.Sam nč ne pomaga.jojjj.cista beda res. Sj ga ma usaka.ti ga maš tud al ne? In zsj se bom se u kak hobi upisla d se bom res se enkrat vec tolk gibala. tu res sovrazm.k tok nrdis zase in nc ne pomaga.:S:S:S.In še strije sm dubla.faqqq no. • zivaa
30.8.2009 15:03
caj pravi:obožujem celulit
a??? kok si pa str d mas tako mislenje? mord res d ga je cist mal..sam ne tok ful no. • PorceLan
30.8.2009 15:09
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
meni je celulit grdi. mislim pač ni mi fajn pogleat eno ko se vse trese. bjeki
jas če bi bla ded bi se tui mnda odločla za med b al pa c, ker so na izbiro samo tiste s celulitom (: ja men tud ni lpo k se trese.ma sj lej jst mam 16let sm vlka 160 pa mam 44kg... pa mam celulit sj ne vlik sam se mi ga vidi tko n stegnih in n guzi... in sm z use nrdila.gibala se pol sm se prou prehranjevala..in tud zdj sladkarij ne jem vec in pijem ful vode pač.pol se kreme in use.Sam nč ne pomaga.jojjj.cista beda res. Sj ga ma usaka.ti ga maš tud al ne? In zsj se bom se u kak hobi upisla d se bom res se enkrat vec tolk gibala. tu res sovrazm.k tok nrdis zase in nc ne pomaga.:S:S:S.In še strije sm dubla.faqqq no. Čaj se **** tak da ga ne resno jemat ma lej, če maš 44 kil pol se niaš nič za sekirat pa glede strij, preprečiš jih tak da se s kremo mažeš, ker vbistvu strija je to, ko koža popoka ne. pa ja, jas ga mam tui če se prepognem recimo ne. če ma vsaka nevem, samo za toto nebi glih rekla da ma (:
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zivaa
30.8.2009 15:19
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
jas če bi bla ded bi se tui mnda odločla za med b al pa c, ker so na izbiro samo tiste s celulitom (: ja men tud ni lpo k se trese.ma sj lej jst mam 16let sm vlka 160 pa mam 44kg... pa mam celulit sj ne vlik sam se mi ga vidi tko n stegnih in n guzi... in sm z use nrdila.gibala se pol sm se prou prehranjevala..in tud zdj sladkarij ne jem vec in pijem ful vode pač.pol se kreme in use.Sam nč ne pomaga.jojjj.cista beda res. Sj ga ma usaka.ti ga maš tud al ne? In zsj se bom se u kak hobi upisla d se bom res se enkrat vec tolk gibala. tu res sovrazm.k tok nrdis zase in nc ne pomaga.:S:S:S.In še strije sm dubla.faqqq no. Čaj se **** tak da ga ne resno jemat ma lej, če maš 44 kil pol se niaš nič za sekirat pa glede strij, preprečiš jih tak da se s kremo mažeš, ker vbistvu strija je to, ko koža popoka ne. pa ja, jas ga mam tui če se prepognem recimo ne. če ma vsaka nevem, samo za toto nebi glih rekla da ma (:
ja pomojm tud ta nima.kero postavo ma.fakkk no.jojjjjjjjjjj. ja 44 mam sam ok.mam celulit in strije. In je ful grdu vidt. se mazm sz afrodito pitayo uno novo kremo.k je za celulit in strije. sam n zacetku mi je nek mal pomagala in pol nč več.se zmer se mazem in se bom še no. a ti uporablas kako kremo?za strije?za celulit?pa kake kreme to? K jst premislujem d bi si kupla k neke hlače so tud od afrodite za celulit uglaunm nwm ce tud za strije no.mord bi pa pomagalu ne.*hehe*. • PorceLan
30.8.2009 15:30
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
ja pomojm tud ta nima.kero postavo ma.fakkk no.jojjjjjjjjjj. ja 44 mam sam ok.mam celulit in strije. In je ful grdu vidt. se mazm sz afrodito pitayo uno novo kremo.k je za celulit in strije. sam n zacetku mi je nek mal pomagala in pol nč več.se zmer se mazem in se bom še no. a ti uporablas kako kremo?za strije?za celulit?pa kake kreme to? K jst premislujem d bi si kupla k neke hlače so tud od afrodite za celulit uglaunm nwm ce tud za strije no.mord bi pa pomagalu ne.*hehe*. am ja jas sem mela toto od afrodite.. samo jas sem bla vedno ful rdeča tam ko sem se namazala (kao zaradi toplotnega učinka strij pa nimam tak da ti nemorem nič povedat (: glede hlač pa tui nevem nič (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zivaa
30.8.2009 15:34
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
ja pomojm tud ta nima.kero postavo ma.fakkk no.jojjjjjjjjjj. ja 44 mam sam ok.mam celulit in strije. In je ful grdu vidt. se mazm sz afrodito pitayo uno novo kremo.k je za celulit in strije. sam n zacetku mi je nek mal pomagala in pol nč več.se zmer se mazem in se bom še no. a ti uporablas kako kremo?za strije?za celulit?pa kake kreme to? K jst premislujem d bi si kupla k neke hlače so tud od afrodite za celulit uglaunm nwm ce tud za strije no.mord bi pa pomagalu ne.*hehe*. am ja jas sem mela toto od afrodite.. samo jas sem bla vedno ful rdeča tam ko sem se namazala (kao zaradi toplotnega učinka strij pa nimam tak da ti nemorem nič povedat (: glede hlač pa tui nevem nič (: ...ahaaaaaaaaaaaaaaaaa...X) kok si ti stara srgač? lpo teb k jih nimaš.Jst sm jih dobla tud k sm zrasla kr naenkrat k sm bla 154 zdj sm pa 160. sam tud od maascob dobs strije.beda dj. ma zdj se bom gibala pa vodo pila ful in use. bomo vidl kaj bo no. drgac pa huala za use info. BaiiiBAIII<3 • andy15
• Od: 28.8.2009
30.8.2009 15:34
mal manj se obremenjujte (:
baje tut to pomaga. Pač ..stres ni kul no • PorceLan
30.8.2009 15:36
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
ja pomojm tud ta nima.kero postavo ma.fakkk no.jojjjjjjjjjj. ja 44 mam sam ok.mam celulit in strije. In je ful grdu vidt. se mazm sz afrodito pitayo uno novo kremo.k je za celulit in strije. sam n zacetku mi je nek mal pomagala in pol nč več.se zmer se mazem in se bom še no. a ti uporablas kako kremo?za strije?za celulit?pa kake kreme to? K jst premislujem d bi si kupla k neke hlače so tud od afrodite za celulit uglaunm nwm ce tud za strije no.mord bi pa pomagalu ne.*hehe*. am ja jas sem mela toto od afrodite.. samo jas sem bla vedno ful rdeča tam ko sem se namazala (kao zaradi toplotnega učinka strij pa nimam tak da ti nemorem nič povedat (: glede hlač pa tui nevem nič (: ...ahaaaaaaaaaaaaaaaaa...X) kok si ti stara srgač? lpo teb k jih nimaš.Jst sm jih dobla tud k sm zrasla kr naenkrat k sm bla 154 zdj sm pa 160. sam tud od maascob dobs strije.beda dj. ma zdj se bom gibala pa vodo pila ful in use. bomo vidl kaj bo no. drgac pa huala za use info. BaiiiBAIII<3 15 bom (: ja če ti od afrodite nea pomaga, ti jas olje priporočam ker meni je pa v fitnes lahko začneš hodit (: Nb. Hf* _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zivaa
30.8.2009 15:36
andy15 pravi:mal manj se obremenjujte (:
baje tut to pomaga. Pač ..stres ni kul no a dj no dj andy15..kaj ne poveš...-.- vi tipi tga ne maraste..zrd tega tu delamo in zrd sebe k nismo sebi usec.:S. vi tipi ga nismte..razn tisti red ful bl močni ne. drgac nimste nč. -.- bodte happy d nimste. pšt by* • zivaa
30.8.2009 15:39
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
ja pomojm tud ta nima.kero postavo ma.fakkk no.jojjjjjjjjjj. ja 44 mam sam ok.mam celulit in strije. In je ful grdu vidt. se mazm sz afrodito pitayo uno novo kremo.k je za celulit in strije. sam n zacetku mi je nek mal pomagala in pol nč več.se zmer se mazem in se bom še no. a ti uporablas kako kremo?za strije?za celulit?pa kake kreme to? K jst premislujem d bi si kupla k neke hlače so tud od afrodite za celulit uglaunm nwm ce tud za strije no.mord bi pa pomagalu ne.*hehe*. am ja jas sem mela toto od afrodite.. samo jas sem bla vedno ful rdeča tam ko sem se namazala (kao zaradi toplotnega učinka strij pa nimam tak da ti nemorem nič povedat (: glede hlač pa tui nevem nič (: ...ahaaaaaaaaaaaaaaaaa...X) kok si ti stara srgač? lpo teb k jih nimaš.Jst sm jih dobla tud k sm zrasla kr naenkrat k sm bla 154 zdj sm pa 160. sam tud od maascob dobs strije.beda dj. ma zdj se bom gibala pa vodo pila ful in use. bomo vidl kaj bo no. drgac pa huala za use info. BaiiiBAIII<3 15 bom (: ja če ti od afrodite nea pomaga, ti jas olje priporočam ker meni je pa v fitnes lahko začneš hodit (: Nb. Hf* aha. olje? kje se ga pa kupi?kok stane drgac?a? XD u fitnes ja..ma sj bom h aeorobiki meybe.. ce ne pa h baletu k balet lovam res<333 k u fitnesu same misice dobs.pa celulit se zmer ostane in strije tui.:S:S:S. • PorceLan
30.8.2009 15:44
ja ko maš enkrat strije jih pač maš. s kremo / oljem sao pač "lepše" pride ker je namazano gor. pa saj sama veš kak je (:. Olje sem jas kupla v Mullerju, mislim pa da ga majo tui v D&M-u. kolko stane pa neavem×d ja saj pri baletu tui mišice dobiš, isto kot v fitnesu. se pa celulit zmanjša. pa drugače jas sem hodla k baletu, pa ga mam vseeno, tak daa... (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zivaa
30.8.2009 15:47
PorceLan pravi:ja ko maš enkrat strije jih pač maš. s kremo / oljem sao pač "lepše" pride ker je namazano gor. pa saj sama veš kak je (:. Olje sem jas kupla v Mullerju, mislim pa da ga majo tui v D&M-u. kolko stane pa neavem×d ja saj pri baletu tui mišice dobiš, isto kot v fitnesu. se pa celulit zmanjša. pa drugače jas sem hodla k baletu, pa ga mam vseeno, tak daa... (:
aha.kko se pa klice to olje k ga mas ti?k jst grem ju3 u kopr k sm tam u dijaskem u sole ne pač zato. ja ma jst bi hodla h baletu kr me veseli in mi je dor<333333 k vem d ne pomaga no.*=)=)=)* • PorceLan
30.8.2009 15:49
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
ja ko maš enkrat strije jih pač maš. s kremo / oljem sao pač "lepše" pride ker je namazano gor. pa saj sama veš kak je (:. Olje sem jas kupla v Mullerju, mislim pa da ga majo tui v D&M-u. kolko stane pa neavem×d ja saj pri baletu tui mišice dobiš, isto kot v fitnesu. se pa celulit zmanjša. pa drugače jas sem hodla k baletu, pa ga mam vseeno, tak daa... (:
aha.kko se pa klice to olje k ga mas ti?k jst grem ju3 u kopr k sm tam u dijaskem u sole ne pač zato. ja ma jst bi hodla h baletu kr me veseli in mi je dor<333333 k vem d ne pomaga no.*=)=)=)* aaaia.. kneippovo olje.. pa iz nekih borovnic more bit al kaj.. goznih sadežev. ful lepo diši pač (: to je masažno olje drugače.. pačprav za proti celulitu (: pa povej če si ga boš kupla, če ti bo pomagalo =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zivaa
30.8.2009 15:50
PorceLan pravi:
zivaa pravi:
PorceLan pravi:
ja ko maš enkrat strije jih pač maš. s kremo / oljem sao pač "lepše" pride ker je namazano gor. pa saj sama veš kak je (:. Olje sem jas kupla v Mullerju, mislim pa da ga majo tui v D&M-u. kolko stane pa neavem×d ja saj pri baletu tui mišice dobiš, isto kot v fitnesu. se pa celulit zmanjša. pa drugače jas sem hodla k baletu, pa ga mam vseeno, tak daa... (:
aha.kko se pa klice to olje k ga mas ti?k jst grem ju3 u kopr k sm tam u dijaskem u sole ne pač zato. ja ma jst bi hodla h baletu kr me veseli in mi je dor<333333 k vem d ne pomaga no.*=)=)=)* aaaia.. kneippovo olje.. pa iz nekih borovnic more bit al kaj.. goznih sadežev. ful lepo diši pač (: to je masažno olje drugače.. pačprav za proti celulitu (: pa povej če si ga boš kupla, če ti bo pomagalo =P ok.tnx.bom bom. bai* • caj
30.8.2009 21:03
men je pa tista slikca ušeč
pa sj nwm kaj se punce neki z joškami pa to obremenjujete... vsaka punca je svojevrstna, pa da ni neki nališpana(to mi je tut ušeč), pobarvana... • PorceLan
30.8.2009 21:06
caj pravi:men je pa tista slikca ušeč
pa sj nwm kaj se punce neki z joškami pa to obremenjujete... vsaka punca je svojevrstna, pa da ni neki nališpana(to mi je tut ušeč), pobarvana... ja meni je tui lepa sao alo.. veš da.. težko za poveat ja, samo si neka pametnega napisal. ? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • caj
30.8.2009 21:09
PorceLan pravi:
caj pravi:
men je pa tista slikca ušeč
pa sj nwm kaj se punce neki z joškami pa to obremenjujete... vsaka punca je svojevrstna, pa da ni neki nališpana(to mi je tut ušeč), pobarvana... ja meni je tui lepa sao alo.. veš da.. težko za poveat ja, samo si neka pametnega napisal. ? o puncah se ne šalim razen če gre za sex... • andy15
• Od: 28.8.2009
30.8.2009 21:14
tele izjave so tut mene presenetle. Tko..prvič je blo normalno napisan
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.