Imate najboljšega prijatelja / prijateljico?1 | 2 | >>
• tromi
• Od: 27.8.2009
Imate najboljšega prijatelja / prijateljico?
27.8.2009 18:42
A ste vi najdl best frenda/frendico? Kdaj, pa kje, pa kolk časa se že poznata? Ker je jest pač še nimam pa bi jo rada mela, ker je to po mojem mnenju fajn, ker se lohk z njo/njim marskej pomenš. Kva pa vi mislte?
• dancingNinja
• Od: 11.8.2009
Re: Imate najboljšega prijatelja / prijateljico?
27.8.2009 18:52
Js mam best frenda in best frendico. Se z obema štekam ful fajn.
Best frenda poznam ž 9 let, ker sma v osnovko skup hodla. Se lah menima o vsem. Best frendico pa poznam že odkar sm se rodila. Je res da lah nje več povem ker se pač več vidima. Drgač sta pa oba zakon. (: • Tinnie
• Od: 14.8.2009
28.8.2009 2:55
heeei. ja jz mam 2 bestici pa 2 best frenda in res to je fanj če maš bf k mu lahak res use poveš uživi/te!! • andy15
• Od: 28.8.2009
28.8.2009 7:23
sm tut js misla,da mam neke bf iz šole. -yea right!
Svojo najbolšo prjatlco poznam leto in pov? in spoznale sma se prek nekega foruma XD? ampak ja, nevidva se dosti ampak takrat ko se, je tolko bolše. lahka ji vse povem in ko se mi je kadarkoli karkoli sesulo je bla zraun mene in mi pomagala, vedno. Ona je res oseba, k jo lahka kličem ob 3 zjutraj. Najbolši prjatu? tega vrjetno niam. Mam pa 2 zelo dobra (: • Tinkie
• Od: 1.4.2009
28.8.2009 11:16
Mam eno in edino pravo prijateljico.
Kje sm jo našla.? BFF sva že od rojstva. (: dobesedno. Moji & njeni starši so isto najboljši frendi.. Zaj pa sva še mi2. Tak da se že doooooooougo poznama. Mislim da bi umrla brez njeee. res. Enx sva se skregali, pa sm mislila da neom zdržala. pol sva se hitr pobotal, pa je blo use isto ko prej. Poveva si čiiist use. Zaupam ji totalno. enx sva si kr naenkrat začel modrčke zamenjavat. Jaz vem, da ona nebi nikol nč vn povedala, pa jaz neb tega naredla. Govoriva pa o useeeeh detajlih .xD kak je ker oblečen, šinfava xD... Smejeva se pa tak, ko se nihče.xD ona ma take boune, da se moreš smejat... jaz mam pa take, da more razmišlat (je blondie.xD) pa ji morem razlagat.xD pa vem da boma za vedn ostali frendici. četudi z prepiri. Tak da prijatelje nucaš take, da jim lahko zaupaš. Seveda pa se moreta skup fajn met.. & ja seveda, frendou nikol ni preveč.<33 • ancx4you
• Od: 10.3.2009
29.8.2009 13:33
mam 1 best frendico p 2 best frenda...smo pa skooz skupi..powemo si med sabo use..zgovarjamo se o usm... pomagamo si ni wažn za kašno stwar gre... mislm d smo res tapravi frendi k en brez drucga enostavno ne zdržimo... <3
• vuvu
• Od: 2.7.2009
29.8.2009 13:45
heej.. ja j eful fajn če maš best frenda..k mu lahk zaupaš pa vse.. am.. drugače pa mam jst kr neki dobrih prjatlov.. npr. s najbolšim prijatlom sva se spoznala u orkestru..in pol 2 leti kasneje sva se spet komi najdla k je prijatelca s njim bla.. in sva se hitr spet zuštekala.. tk da sva si res najbolša.. am.. to je eden izmed prjatlov.. drgač jih je pa še kr nekaj... • tammi
• Od: 24.8.2009
6.9.2009 22:54
mam najbolšega frenda...in to je moj fAnt!poznama se že od 1 letnika sredne sql.besteka sma pa že kakšne 4 leta ziher.
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
7.9.2009 14:35
Saj, prej ko slej ga/jo boš dobla. Boljše da jo bolj pozno, kot pa da spoznaš šele potem da to ni pravi/a.
Drugače pa jas sem mela najboljšega kolega že od malega, ker smo bli pač družinski člani, zaj pa pač.. ga ni več.. pa ja, hudo mi je, vsak dan se spomnim na njega, samo kaj naj. pač taka je usoda.. bi pa vse naredla da se to nebi zgodlo.. zdaj ga je "nadomestilo" 6 burekov.. pač jas mam za najboljšega kolega njih 6. med njimi ne morem delat razlike, pač tak so mi kot en sam. mislim ne znam razložit, samo pač ja. am 4 dedi, pa 3 babe smo. (: glede starosti smo pa čisto različno: jas bom 15, en je 14, ena je 16, ena je že 15, en 17, onadva pa 18(: Vedno smo skup, spoznali smo se pa ko sem bla jas v 7 razredu.. je pa hecno da smo vsi iz drugi šol, edino enadva hodita na isto (: Kje--> enkrat smo se šle 3 kopat(pač sošolke. takrat wnb B.F.F), pa sem jas am spoznala one 4.. (oni so se že prej skupaj družli), pa smo bli ksupaj tam pa to.. pol sem se pa enkrat z njimi dobla, pa smo glih na lentu bli, pa sta pač tam onidve ble.(takrat se še nismo poznali) pa sem bla jas malo out, pa sem se nekaj **** pa to, pa sta se kr polek vključli, tak da zaj smo mi skupaj. zakomplicirano ja, samo zanimivo (: Pa ja, to je fajn met da maš vsaj enega da mu lahko vse poveš. =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PinkShue
• Od: 22.12.2008
7.9.2009 15:01
Res je najbolš da počakaš sam morš pa vedt da ne bo pa kr sam od sebe pršu.Sama ne morm rečt za najbolšiga frenda.jih mam pač več in res so vsi neki posebnga <3 tKO punce kot fanti.Sm glede fantou usi neki misljo da smo pač in love pa to.sam mi se nč ne sekiramo xD
• katekx3
• Od: 27.10.2009
29.10.2009 11:21
fain je met naibolšga frenda al pa frendico k mu lahk use zaupaš....
Nazadnje urejal/a katekx3 10.11.2009 20:36; skupaj popravljeno 1 krat • 005
• Od: 17.5.2009
29.10.2009 11:57
Ja jes mam 1 besT frandico, 1 WNB best frendico pa 1 besT frenda...
pač različne zgodbe... 1. besT frendica.<3 poznama se od 1 razreda in sma že skos sošolke...v vrtci sma ble samo tak na videz.xD Bf sma posTale pred dobRimi 2 letami, ko sn jes bla fuul obupana zaradi lubezni v enega fanta ki je 3 leta starejši od mene pa me še takrat pogledau ni jes sn pa fuul misla da boma neki skup itd.-->oTroške zGodbice.xDD (pać boLano vem.xD) no in jes sn bla takrat res noro v njega...pa sn to pač mogla nekomu povedat...in že takrat sma pač obe hodle na Hip-Hop treninge.<3 (sei še vedno.<3 xDD) sn ji pač med potjo poveedla da sn v tistega fanta...pa pač celo zgodbo...in pol je še meni ona začela fuul stvari govorit..in vedno več in več...tak da sma se pol odločle bit BF.<3 in sma še tui zaj in res nwm ka bi brez nje.<3<3Najrajšii jo maam.<3 2.WNB besT fRendica No ona je bla pa prej BF od moje zdaJšnje BF...in pol sn se jes začela fuul družit z njima...tota WNB BF mi je pa šla že odkar sn jio poznala fuul na ku**c (še zai mi gre. No in še zaj mi gre tota WNB Bf fuul nekam...ampak se hoče na vsak način z mano družit, jes jo pa je*em v Bučoo....pa ne pošTeka (vene ni bLond-->noTre pa FuuuuL.xDD) pol se pa z mojo BF tar režima ko zmešane pa mame boLane izJave.xDDD <3<3 3.Mooj BesT Frend.<3 no z njim sn se pa spoznaLa na eni Tekmi v šoLi...ker pač špiLa basKeT pa je igRau... spoznala sma se pred kakim leTom in pou... Fuul sma se v šoli družla...obJemau me je...SMS-e sma si pošilala( sošolci & sošolke so jih prebrali.xDD Ja zgodBe so maLo zakomPlicirane.xD pač taki ti je Lajf.xD Zaje*an in poln presenečenj in lepih trenutkov ki niso nikol pozableni.<3<3 Pa upaam, da bom za mojo pravo BF pa z pravim BF vedno BF pa da se bomo kljub prepirom štekali, se razumeli pa se meli radi.<3<3 Pa povem vam: Brez najboljšega prijatelja si osamljen in se počutiš ničvrednega kot zapuščen kuža ob cesti. HF.^^ • la-joie
• Od: 26.4.2009
10.11.2009 17:56
...
Nazadnje urejal/a la-joie 29.1.2012 0:50; skupaj popravljeno 1 krat • Ribica
• Od: 4.11.2009
10.11.2009 22:49
hei
no js poznam mojo BF od rojstva pa tko no si use poveva in ji zaupam in use. tko no sej k sva ble se mlajse pač u soli sva tko se nisva kksno obdobje druzle al pa tko no sam pol sva spret nekak skp prisle. ja no men je ful hudo če maš tko bf k ne vem no iz dons na jutr si recmo loh zmisls da bi kdo pr komu prespou pol ni mu treba strezt k je pr tep doma k je tist ze njegov drugi dom no best frenda sicer nimam ampak mam enga frenda s kerim se dost pogovarjava pa mu tut dost zaupam drgac pa velik tut zaupam svojmu bratrancu k je totalno zakon ja no in zadne case ugotaulam d se je s fanti ful hudo pogovarjat pa druzt pa tko no oni ti vedno po pravic povejo (no sej ti punce tut sam sej vete kaj mislm xo xo, K. • any
• Od: 26.5.2009
11.11.2009 13:22
midve sva se srečale že u vrtcu... se puznava že celo žiulene... sva res d best friends 4 ever sam ko se je zdj po 14 letih ena začela zroun rint... u bistvu 2. ena k men druga k njej. so pa res usi lubosumni tk da naju hočjo narazn spravt... • pokerface
• Od: 29.3.2009
11.11.2009 21:01
Jao...me dve smo se spoznale že v vrtci , ko smo ble nek tam 4-5 let stare...pa smo ble že tekrat best friends 4ever...pa še smo...
poznamo se pa zdj nek ammm....8-9 let... pa nč naj ne more narazn spraut • bethy
• Od: 17.1.2009
11.11.2009 23:00
ja jz mam best frenda
... lih dnz sva ugotaulala kolk cajta se poznava pa se ne morva spomt mogl bi bit lajk 2 leti sva pogruntala XD ... spoznala sva se p to da je mojmu malmu bratrancu **** mojo cifro:P ... mam ga najraj na celm svetu in se mi res zdi kokr da ga poznam že od rojstva..vedno kadar mam kake probleme al pa kej mu lh povem in mi bo pomagu..pa nej bo u zvezi s čimerkoli..lajk starci, tipi, sošolkami al pa kakimi debili...vem da mi bo zmeri stal ob strani in to mi ful pomeni. ne vem kaj bi nardila če bi ga zgubila res. • SHEwolf
• Od: 3.11.2009
• Kraj: awoooooo (;
12.11.2009 16:37
Best frendico in best frenda. (:
S prijatelco se poznavaa že iz vrtca, pa kasneje smo zvedle, da sta ble celo najine mamice u isti sobi po porodu. Potem še 8 let v istem razredu OŠ. Zdaj pa sicer ne hodiva na isto sredno šolo, sam sva še kar BFF pa vsak konec tedna se obavezno dibiva. (: Tko da po tolkih letih še vedno ne moreva ena brez druge. (: (: S frendom pa je blo mal drugače.V bistvu sm mela prej 2, sam se zdei samo še z enim zeloo vredu zastopm. Z obema se poznam drugače že od čist malega. Ta s katerim se še zdaj zastom tko fajn je moi sosed prauzaprau, ta drug je pa sosed moje mame. Draugače bi lohka rekla da mam poleg tega še 3 best frendice k se z vsemi zelooo dobr razumem pa jim lohka prau tko use zaupam. Ampak mislim da bo tista čisto ta prava še vseeno ta prva, ker se že takoo dougo pa dobro poznama da je že vse skupaj tko kot bi bile sestre. (: • Bella
• Od: 23.4.2009
12.11.2009 20:50
paač jaz imam 2best frendici..z obema se fuul dobr razumem..
zdej hodm u 9.klass in me smo postale bf u 8.klassu ko smo šli na končni izlet. pač use smo se izogibale drug druge in pač use smo imele svoje best frendice..ko sm imela jaz svojo bf mi pač glih ni bla bf kr se je vedno družla z drugimi..in potem sta se tudi onidve svadle z svojimi frendicami in pač smo nekako prišle skup..in od tistega dne smo rees prave best frendice..nebi si želela druge kr res mi pomagata veliko in vse si zaupamo.. res fajn je meti best frendico ki ji lahko use zaupaš čeprau takih oseb ni veliko ampak u našem klassu imamo vsi svoje best frende.. • NinnnnnA
• Od: 24.8.2009
14.11.2009 18:40
po pravici povedanu..az bol zaupa fantom ku punci...čeprav tudi fantje veliko obrekjejo...(morm priznat)...
no moj best frend...je zakon vse mu povem in pač...tud v soping hodma skupi p tku...( ni gej...ma punco)...in ta punca je kdaj lubsumna name ma okej.... drgač so tudi mene ražučarale best frendice......puznale smo se 11 let.... • missbauer
• Od: 14.6.2009
15.11.2009 23:16
Mam best frenda in best frendico.
bestrko poznam od 5. razreda osnovne šole, bf sva od 7...bestrja pa poznam od 1 letnika, u 2. sva se clo neki pecala pa se ni izšlo..in zj sva bf in si res lahko poveva use brez zadržkou... neizmerno mam rada oba enako in brez niju mi ni žvet...ker je lepo vedt da če si na tleh da se obrneš na niju in te pobereta • tiiashyy
• Od: 16.12.2009
16.12.2009 21:22
tromi pravi:A ste vi najdl best frenda/frendico? Kdaj, pa kje, pa kolk časa se že poznata? Ker je jest pač še nimam pa bi jo rada mela, ker je to po mojem mnenju fajn, ker se lohk z njo/njim marskej pomenš. Kva pa vi mislte?
js mam najbolšo prjatlco,mislm pa da je bol met prjatlce k jim lahko use zaupaš kot pa BF ki je izdajalka... • scar tissue
• Od: 9.10.2008
16.12.2009 23:39
hmm . js mam BFF in res nemorm več brez nje .
imee ji je Anjaa in skupej sva že od 4. skupine v vrcu . tkrt sva glih obe pršle u vrtec ker je ona pršla iz Amerike (: jst sm bla pa do takrt doma (A) (: Pool sva se začele uno na ful družt u vrcu in sva skos tiščale skupej (: šle sva na isto šolo in zdej sva že do 8. razreda skupej (: in tut zdej sva stalno zunej in u šoli skupej, prespiva druga pr drugi skorej usak vikend : D in skos hodva u shopping (: uglaunem NAJBOL mi je z njo <3 inn tut use si poveva . : D rada jo mam in za nč je nebii zamenjala <3 <3 • JUSTaKID
• Od: 28.12.2009
• Kraj: nekje daleč XD
28.12.2009 16:18
Imela sem "najboljšo prijateljico --> IMELA! 1. Ona mi je zmeraj pravla kaka bf. sem ji zato, ker so se v os. šoli skregali z njo (nwm weč zakaj) pa se cel klass ni menil z njo, sam butec jaz, ker sem menila, da meni ni nič naredila pa sem se pač družla z njo. To je bilo v kakšnem 9/9, nato sva šli v isto srednjo šolo... še vedno sem misla, da sva bff, pa še nakladala mi je, da sem ji kot sestra pa take - zato, ker sem ji zmeraj pomagala z angleščino (nimam nič proti, če sem ji pomagala, ampak JAZ SEM PRIŠLA K NJEJ, da bi se učili, ona pa kr pri drugi stvari bla... pol pa mene krivila za slabo oceno - če ni bilo kaj po njeno je bila jezna - šinfala je moj stil, mojo glasbo, če pa sem kdaj rekla kaj čez kako njeno pesem je bil HALOO - dobra sem ji bila, da sem ji polnila račun na telefon (v prvem letniku... polni 1€ ko pošleš na neko cifro, le hočeš komu napolniti, zdaj nwm, če gre še za 1€ mislim, da je najmanj 5€, da komu napolniš... noo kakorkoli... - bila je ful ljubosumna, če sem se družla z kakšno prijateljico - KO JE DOBILA FANTA je bila ves čas z njim - počasi sem dobivala sms-e, da mam zdaj druge prijatelje in, da nje ne rabim več... PA SMSE DA VISKO LETAM (zakaj? ker sem imela kakšno prijateljico več! HALOOO) ...z njo sem že v vrtec hodila, a družit sva se začeli takrat, ko se ni noben menil z njo Nočem izgedati kot žrtev, ker vem, da sem bila kriva jaz, da sem vse to dopuščala, saj sem imela NIZKO samozavest in nisem nič upala rečti nazaj. Sedanja prijateljica "opogumila" in spravila sm se na voje noge in postala veliko samozavestnejša IN SEDAJ IMAM NAJ. PRIJATELJICO! - je zlata oseba - jaz nje nardim usluge, ona meni - ona meni kaj posodi, jaz njej KAR ČEM POVEDATI JE... da to najino prijateljstvo ni iz koristi (da bi ona se družl z mano, ker jaz vse nardim za njo ali obratno), ampak obojestransko! In takšnemu prijatelju nikoli ne obrnite hrbta To prijateljico poznam že 3 leta! Ampak, ko sva se začeli družiti se mi je zdelo kot, da se poznava že od nekdaj. Bivša... prijateljica mi pa še zdaj ne da mira, čeprav se z njo ne menim že blizu 3 leta... zmeraj še piše mi sms - z razlogom, da bi se prepirala z mano! Med počitnicami mi je kr z lepega napisala kašna prasica sem pa take finte, čeprav nimam z njo nič, niti ne šinfam je drugim prijateljem, ker ni vredna niti besede Sedanjo prijateljico imam zelo rada, saj mi je dokazala, kda mi nikoli ne bi obrnila hrbta. Se opravičujem za daljši post _________________ Lp... JUSTaKID • LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
28.12.2009 22:37
Noo ies moiioo BFF poznam ze ud mjhngaaa...sva pac sosedee mava velikoo srečoo...
skos sva ble res taprave bff pa use sva delale skup...še menale sva se mislm ies sm bla ona ona pa ies..težko razložit ampak nimaveze...***poj u 5 klasu so naju hotl dt naraz k so se neki uštulil med naju!!! I LOVE HER!!!!!!!!<3<3<3 |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.