Photoshop ---> pomoč plizz???

Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 16:11
Heii.
Rabim vašo pomoč.
Mi lahko kdo napiše postopek, kako se naredi na photoshopu tako, da iz slike vzameš samo človeka, za odzadje pa daš neko barvo?
In da je pač človek tku lepo in natančno obrezan???
Fuuul fuuuul tnx usem ****
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 16:19
Čuj toti photoshop je taaka kozlarija ne Laughing
al pa ne no.. mislim jas sem se en mesec s tem ****, pa mi je živce polek kurlo (:
Meni je ful bedno ne (:

am tega nea vem ne (:
drugače ti pa bolj picasa svetujem ker je pune lahko, pa ga vsaki štor za kompe zastopi (:
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 16:26
PorceLan pravi:
al pa ne no.. mislim jas sem se en mesec s tem ****, pa mi je živce polek kurlo (:
Meni je ful bedno ne (:

am tega nea vem ne (:
drugače ti pa bolj picasa svetujem ker je pune lahko, pa ga vsaki štor za kompe zastopi (:

Hah...jap to pa vem kako je xD

Sam pa slučajno veš, kako se to na picasu nareedi?
dancingNinja • Od: 11.8.2009 • Prispevkov: 11
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 16:28
Smutzy pravi:
Heii.
Rabim vašo pomoč.
Mi lahko kdo napiše postopek, kako se naredi na photoshopu tako, da iz slike vzameš samo človeka, za odzadje pa daš neko barvo?

em veš to je mal dalši postopek.
težko razložit.
lahk greš pa na en forum.
[link]

pa maš tam temo photoshop pa so gr vodiči. (:
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 16:35
Smutzy pravi:
PorceLan pravi:
Meni je ful bedno ne (:

am tega nea vem ne (:

aam ja enkrat sem to naredla, sao je bla kolegica polek pa mi je ona pravla.. nisem ti jas prava kar se kompov tiče (:
sicer bo pa tak kolega pol k meni prišo ker mi more nekaj prinest, pa mi bo razložo, pa ti om pol povedla če ti še noben nebo do takrat (:
vrei? =P
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 16:53
dancingNinja pravi:
Smutzy pravi:
Heii.
Rabim vašo pomoč.

em veš to je mal dalši postopek.
težko razložit.
lahk greš pa na en forum.
[link]

pa maš tam temo photoshop pa so gr vodiči. (:

Hvala ti (:
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 16:53
PorceLan pravi:
Smutzy pravi:
PorceLan pravi:
Meni je ful bedno ne (:

am tega nea vem ne (:

aam ja enkrat sem to naredla, sao je bla kolegica polek pa mi je ona pravla.. nisem ti jas prava kar se kompov tiče (:
sicer bo pa tak kolega pol k meni prišo ker mi more nekaj prinest, pa mi bo razložo, pa ti om pol povedla če ti še noben nebo do takrat (:
vrei? =P

Tudi tebi tnx ful (:
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 27.8.2009 17:55
Evoo pa vem =P
kaka mojstrica sem jas jeote Razz

No, veš kak je (:
Pač odpreš picasa ne, pa si eno sliko izberi. pol pa tu na levi strani ko se ti taki kvadratek odpre, pa ti piše tui obreži(čisto na levi). Pa klikni, pač obreži ne, pol pa jas dam ponavadi kr ročno, pa pač se ti to narei (: Pa to še: odrežeš ti tisto kar bi rada mela za v sliki notri, ne pa tisto kar bi rada da gre "ven". (večni problem Smile )
Pa ni problema (:
:) 18.10.2009 14:03
kaj boš s fotošopom, to sam neki komplicira...Confused

maš ful velik bl enostaunih programou, k sicer res nimajo tok funkcij, sam lahko useen nardiš skor isto. pa še zastonj so.
neki imed njih:
PhotoScape (tega mam jz najrajš)
PhotoFilter
Pixia.

upam da sm kej pomagala Smile
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 18.10.2009 14:27
idi na zmaga.com tam maš ful tega pa mislim da je en tud to kak sliko izrezat pa dat...sem ži delo sam to je ful cajta nazaj pa nwm več.....
index • Od: 25.10.2009 • Prispevkov: 4
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 25.10.2009 20:59
ejga ti, za tole ti pa jest prporočam Photoshop Elements 8.0. Pol izber Magic Wand tool pa mal po mal izbirej modela, za roke pa noge uglaunem use ''ude'' Very Happy pa pomanšej tool pa dej cut pa ga sam pastej u željeno sliko pol pa smudge tool čist na rahlu dej de neboš celo barvo razmazala prek ceuga canvasa Very Happy

užiwej
Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 1.11.2009 21:43
to ie nailažji....sicer ti pa dam kle eno stran k maš vse namige in razne stvari za fotošop pa ostale stvari.. [link]

mal poišči pa boš vdla al vidu da ie čist simpl.

Svetujem pa ti da maš Adobe Photoshop CS3 al 4... men je še tanaibolši..
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 1.11.2009 21:56
nwm če ži ker napiso ker se mi neda čitat

ZMAGA.COM < jas sem vse najdo ka sem rabo
Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 1.11.2009 23:44
Mp3 pravi:
nwm če ži ker napiso ker se mi neda čitat

ZMAGA.COM < jas sem vse najdo ka sem rabo

HaHa jst sm biu preei =P hehe ..hec hec..ia naibolša stran za pomoč z Fotošopom pa ostalimi programi ^^
Sparkl • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 31
Re: Photoshop ---> pomoč plizz??? 22.1.2010 0:50
Odpreš sliko -> lasso tool -> polygonal lasso tool -> Približaj sliko tako da so jasno vidni piksli -> začni "rezat" rob teh pikslov" -> premikaš se okoli s space + levi miškin gumb (drži vse skupaj) -> Ko končaš z rezanjem in narediš celoto (obkrožiš lik, ki ga hočeš izrezat) klikni ctrl+x -> naredi novo transparentno ozadje -> ctrl+shift+n za nov layer -> ctrl+v na tale layerda kopira gor sliko (po želji za mehčanje slike uporabiš blending options) -> izbereš background layer ter pobarvaš ozadje Smile

It's that simple Wink

Dajte no fotošop je uizi, če se le "malce" bolj z računalništvom ukvarjate...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.