LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (:

Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 25.8.2009 13:56
Helou..
Jst sm pač rpi simobilu in sem zdej dobila ponudbo da mi dajo al 50€ al pa si izberem en nou telefon ne.
Pa sem gledala ponudbo in so mi bli usi bedni.
Potlej jo pa zagledm.
Čist buuuuuuuuuuuuuuuuum xD
Bla je pa LG Etna (:
Pa me zanima, če meta kakšne izkušnje z njo, če je fajn itd.???
Hvala če bote pomagali.

Hajđi.
somegirl • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 29
... 25.8.2009 16:15
ja js sm tak tlfon mela in je biu mi ful dobr sam ga nimam več ker mi je en drug biu ušeč in sm si ga kupla ane..tko da če si želiš si ga kup ane..js sm ga mela mn kokr en let ampak je uredu delu skos.
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 25.8.2009 17:33
sošolec ga je mel,pa ko sm ga prašaw če je dober,ker zgleda nena slabo qwerty tipkownica pa to,pa je reko samo,malo gnara,malo muzike Wink

odvisno je kaj češ met,al padaš samo na znamke,nokia[like me Twisted Evil ],se,samsung,al pa veš kaj hočeš in ni važna znamka,pa seveda kolko misliš dat za njega,to moreš prvo razčistit,ne pa brezglavo po "babje"[brez zamere punce Razz] planit po foni,ker je na zunaj lep,drugače pa klump Wink
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 25.8.2009 21:25
zaakooon je!
priporočam.. sama sem ga mela ene 2-3 mesce pol pa sem ga prodala ker sem si enega drugega kupla.. ampak je bil etna bolši..
meni je ful fajn no..
missbauer • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 25.8.2009 23:33
Jo mam. Tipkovnca je supr ker res hitro natipkaš sms...
ampak mi je začeu se neki ugašat pa štekat tko po ene pou leta...
baterija je dost hitro sprazne, ko je prazna nmorš pošiljat smsjou, poslušat muzke itd...

še kšno vprašanje?
zv3zd1c4 • Od: 15.7.2009 • Prispevkov: 26
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 26.8.2009 0:06
missbauer pravi:
Jo mam. Tipkovnca je supr ker res hitro natipkaš sms...
ampak mi je začeu se neki ugašat pa štekat tko po ene pou leta...
baterija je dost hitro sprazne, ko je prazna nmorš pošiljat smsjou, poslušat muzke itd...

še kšno vprašanje?

podpis... moj je na servisu zdele
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 26.8.2009 1:55
sej če se ti gre samo za qwerty tipkovnico maš bolše fone,toti je pač poceni,ker ni neke vredi,sam sm prej mew nokio E70 če kdo ve kera je to,če ne pa na googli pogledaj xD
pa glede sms-ow je res hitro šlo ja,samo je kr neke fonov na tržišči s to tipkovnico,meni osebno,je nokia E75 vredi,mislim glede cene,če ne pa se xperia x1 oz nokia n97,mislim da pr nas je še ni,samo bo zelo kmalu,ker LG KF900 oz prada ko ma na podoben način tipkovnico pa ni vredi,kolegica ga ma,ji je žal da ga kupla,pa fotoaparat je ful slabi,čeprav ma 5 mp,sam mam nokio n85 pa je super fon,glede vsega,res pa je da čisto vse na foni uporablam, + xxx iger in + xxx programov Very Happy
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 26.8.2009 10:46
d3vi1 pravi:
sošolec ga je mel,pa ko sm ga prašaw če je dober,ker zgleda nena slabo qwerty tipkownica pa to,pa je reko samo,malo gnara,malo muzike Wink

odvisno je kaj češ met,al padaš samo na znamke,nokia[like me Twisted Evil ],se,samsung,al pa veš kaj hočeš in ni važna znamka,pa seveda kolko misliš dat za njega,to moreš prvo razčistit,ne pa brezglavo po "babje"[brez zamere punce Razz] planit po foni,ker je na zunaj lep,drugače pa klump Wink

Hah Very Happy
Js veš..zrd tega sm pa najprej tuki mal puprašala, da ne bom po "babje" planla xD
Tnx drgači (:
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 26.8.2009 13:23
Smutzy pravi:
d3vi1 pravi:

Hah Very Happy
Js veš..zrd tega sm pa najprej tuki mal puprašala, da ne bom po "babje" planla xD
Tnx drgači (:

sej pametno,samo nisi povedla zahtev,pa kolko misliš za fon dat?
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 26.8.2009 13:36
d3vi1 pravi:
Smutzy pravi:
d3vi1 pravi:

Hah Very Happy
Tnx drgači (:

sej pametno,samo nisi povedla zahtev,pa kolko misliš za fon dat?

Mjaaa...
Ubistvi telih "zahtev" nisem dala, ker se zanimam za točno ta telefon (:
Sam useeno.
Telefon more met mp3 pa fotič zadvoljiu (ok sej to majo zej večina), ne sme bit u celoti na dotik, drs preklop pa to mi ni pomembno tok in usaj mal more bit simpatičen na pogled (jah ****š, punca sem xD).
To je to.
In zaj glede na to da kupujem pri simobilu pri naročniški akciji orto v nulo, in je že kar precej znižano, več kot 150 ne bi lih dala :S
Kr se mi zdi bv.
No to je to...
Nism zahteuna se mi zdi.
Pa tud ne morem bit ker se ne nevem kok spoznam.
Ajaaa..če je mejbi pomembno.
Zej mam sony ericsson z610i :S Very Happy
Re: LG Etna (tisti ki poznate plis kliknite) (: 26.8.2009 14:01
aha,ja no orto v nulo ma drage fone,bolj se splača vzet tri zame taq mam jaz,drugače ne je idealen telefon Samsung S8300v UltraTOUCH,zaslon na dotik pa tipkovnico like normal fon Razz samo pride pa 190€ v paketi tri zame,tu maš 1001 sms,1001 min v simobili,1001 min v domači fon omrežje-stacionarni,naročnina pa je 18€,v druga omrežja pa je min 10 centov Very Happy

drugače pa na tvoje zahteve sta tota 2 fona vredi, s zaslonom na dotik in tipkovnico : [link]

in še en,samo brez zaslona na dotik: [link]

za moje pojme sta fona super,za lg pravijo da je fse super da ni blemov al pa kaj Very Happy

upam da sm ti s tem kaj pomagaw Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.