ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT!

nejec • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 8 • Kraj: varpolje
ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 24.8.2009 15:17
Hej! js sm full zalubljen v punco, ki je tri leta starejša od mene. sicer je tk, da sm šou js eno leto prej u šolo, tako, da grem js zdej v deveti razred ona pa že v sredno! tam bo v dijaškem domu, tako da se boma vidla samo čez vikend. hočem iskoristit še preostanek počitnc, pa sm jo mislu povabit na kak sprohod, sladoled, pijačo... a mi lahko svetujete kako jo osvojim!!!Že v naprej se vsem zahvaljujem
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 24.8.2009 15:34
nikakor Very Happy
u teh letih te pomoje nebo niti povohala k si tok mlajši..sam moje mnenje, pa wseen velik sreče
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 24.8.2009 15:35
sam če prou štekam bi mogla it ona že v 3.letnik sredne če greš ti u 9.klas če je 3.leta starejša od tebe.uglawnem nekatere punce majo tok mlajše tipe za froce...ne rečm zdj za wse.js osebno nimam nč proti njim če so ql pa če niso otročji.drugač pa probi tko s kakim pogovorom pa če bo zainteresirana jo lohka powabš na kako pijačo,če boš pa dobu filing d te hoče odslovit pa rajš ničesar ne poskušaj da te ne zavrne.k kar tko na hitr,je ne morš powabit k te niti ne pozna niti nweš kaj si misl o teb...hitr se ne da nič.tko da probi stopit v stik z njo pa boš videl če je zainteresirana vsaj...
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 24.8.2009 16:09
ubistvu sma midva že zlo dolgo dobra prijatelja pa se zlooooooo velik pogovarjama(resni pogovori). dost si zaupama pa se mi zdi da se kr dobr ujameva (vsaj kot zlo dobra prijatle) tko da js bom poskušou. upam da se bo obneslo!

pa js sm u razredu od vseh eno leto mlajši, ker sem šou eno leto prej v šolo, una paje šla u šolo z eno leto starejšimi (ni ponavlala) tk da gre una zdej u prvi letnik, js pa v deveti razred.
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 24.8.2009 17:15
ja no, pol pa ni frke, sej je po tem samo za en razred pa to, tak da, če sta si že dolgo kul, pol ji povej, da ti je všeč ne sam kot frendica ampq neki več. in če nima fanta, seveda. drgač pa pazi, da se ne bota na ta račun skregala, kr si vseen ful zaupata in se štekata.
meii se
[color=red]prosim pomagejte še enkrat[/color] 7.9.2009 18:50
no zdej je pa ona zvedla da sm js u njo (nevem kk) pa se velikrat tko spogledujema, pa mi kdaj kak objem nameni, zravn pa skoszravn pa usem govori kk je na njeni šoli en u njo pa da je una tut tk napol vanga, pa da sej bi jo un uprašou sam se nč kej ne vidta.
PROSIMPROSIMPROSIMPOMAGEJTE ka nej nardim zej???
NinnnnnA • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: [color=red]prosim pomagejte še enkrat[/color] 7.9.2009 20:51
nejec pravi:
no zdej je pa ona zvedla da sm js u njo (nevem kk) pa se velikrat tko spogledujema, pa mi kdaj kak objem nameni, zravn pa skoszravn pa usem govori kk je na njeni šoli en u njo pa da je una tut tk napol vanga, pa da sej bi jo un uprašou sam se nč kej ne vidta.
PROSIMPROSIMPROSIMPOMAGEJTE ka nej nardim zej???

jz mislm da je najbulš bit udkrit..tud jz sm bla na čišt istm položaju... pa sm pač mu jz tu povedla p je ku da je onteu men istu povedt..(sma se dubila)..p je blu vse okej in pač sma bla dost cajta skup pa tu... Razz
caj
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 7.9.2009 22:32
tko ti bom povedu prašaš doktor evila če ti posod time machine in pol se postaraš za 6 let, in potem boš njej hud.

lahko pa tudi tako hitro letiš okoli zemlje da prevrtiš čas nazaj za 5 let in ji boš spet hud

štekaš?
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 7.9.2009 22:59
to lohk tud chuck norris nardiiiii Very Happy Very Happy
LedeniCaj • Od: 3.9.2009 • Prispevkov: 52
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 8.9.2009 11:25
Al pa če si ful močan (Poznamo mi take )
caj
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 8.9.2009 12:32
LedeniCaj pravi:

vidm d ti je doucajt pr računalništvu xD
LedeniCaj • Od: 3.9.2009 • Prispevkov: 52
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 12.9.2009 17:29
caj pravi:
LedeniCaj pravi:

vidm d ti je doucajt pr računalništvu xD

mi je blu
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 13.9.2009 14:05
Težka bo..najbol bi blo da jo probaš pozabt.
caj
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 13.9.2009 18:06
PinkShue pravi:
Težka bo..najbol bi blo da jo probaš pozabt.

upanje umre zadnje!!!!111enaenapet
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 14.9.2009 9:04
haha optimist :'D
če nisi najlepši moški na svetu (fantek XD?) nebo nič. čeprov moje sošolke so hodle z 2 mlajšima,ampak to ko smo bli še osnovna. Vrjem v sredni je dost drgač, ker mamo punce starej fante :'D
objem je pa itak sam objem med prjatli? meow
caj
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 14.9.2009 14:49
ne jih poslušat , babe so nore, ti si pa psiho(kompliment)
reč ji jim naj ti grejo v kuhno sendvič nardit. tko zgledaš za vsaj 5 let starejši
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ZATRESKAN SEM V TRI LETA STAREJŠO PUNCO! KAKO JO OSVOJIT! 14.9.2009 15:30
Ja če jas prav zastopim je ona v letih 3 leta starejša, kar se pa sql tiče sta pa samo en klas narazen? Ok. ni mi jasno. Pa dobro.
Če si dokaj vrei, mislim na postavo da še nisi manjši od nje, pa da recimo zgledaš malo starejši, pol bi verjetno lahko kaj mela. (glede na klas)
Če bi pa ona po letih gledla, pa pomoje da nimaš šans pri njej ker .. pač tak kot je že ena rekla, mamo rade starejše. (sploh zaj v "teh" letih, ko se ti vidi kolko si star.. ne pravim za pol pri 50×d )
Pa sploh če ona ve da si ti kao v njo, pa ti pred tabo govori o enem, ti pomoje samo deva signale, pač da boljše da je nea niti askaš ker ti bo itak ne rekla..

Pač povej pol kak je. Če smo se kaj zmotli Wink (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.