Prijatelčin brat.• fLomaster
• Od: 1.7.2009
Prijatelčin brat.
21.8.2009 11:25
hej.
še ena tema,k je podobna stotim ostalim. zaljublena sm u brata ene izmed najbolših prjatlc.js sm stara 14 on pa 18,letos bo 19. okej,zdele bote začel govort d sm stara 14 pa nvem kaj je lubezn,pa d sm u njega kr ma auto itd. am.pa nima auta. zdj je edn od problemou kko nej tej prjatlci povem d sm u njenga brata. pa o tem tipu: ni neki lepotec,ampak ma tak zakon karakter,pa nvem men JE kjut. okej.zdej me pa zanima kaj bi vi nrdil na mojmu mestu.k si ga ne upam direkt uprašat kaj čut, kr se bojim pač da ne isto k js. • miriaaaam
• Od: 20.8.2009
Re: Prijatelčin brat.
21.8.2009 12:03
Živjo
am men se ne zdi to nič narobe, leta niso pomembna. moraš poslušat srčeka probi se z njim o tem pogovort po ovinkih pa bo že šlo • fLomaster
21.8.2009 12:09
miriaaaam pravi:Živjo
am men se ne zdi to nič narobe, leta niso pomembna. moraš poslušat srčeka probi se z njim o tem pogovort po ovinkih pa bo že šlo ja,sam js nimam pojma kaj nj rečm. ko se gre za koga druzga,npr keri frendici pomagat pr fantu si upam use in ji pomagam sam ko gre pa zame pa odpovem.in pol sm na višku sramežljivosti. • miriaaaam
• Od: 20.8.2009
21.8.2009 12:34
hehe vrjamm ja, pr men je enako hm nevem no.. povej mu pač da se ti zdi ful fajn fant, da ti je fajn u njegovi družbi da je faca pa tko no mau ga pohval.. po ovinkih pol pa preid k bistvu povej mu da ti je pač uušeč pa tko no ..potrud se. bom pogumna • MilosR
• Od: 16.6.2009
21.8.2009 19:19
Ja, mal namiguj na začetku, pa boš vidla, če tud kj vrača, npr dotik rok, objem, lupča za lahko noč (če te ni sram), lahk ga pa tud povabiš kam vn, npr kino. pa mu potem ti nekak poveš al pa kakorkol, težko ti rečem, ker je zlo odvisn od situacije in vajinih osebnostnih lastnostih....upam, pa da si vseeno dobila kako idejo.
• fLomaster
22.8.2009 19:30
mja. bom probala to nekak spelat. pa še to: ponavad prjatlcm,usaj najbolšm povem use.zdj p nvem kko nej to njegovi sestri povem,k mi je ena izmed res najnajbolših prjatlc.pa ona si je res zlo blizu z njim,pač bratom in me je mau strah d bi mu pol še kej preveč povedala. • MilosR
• Od: 16.6.2009
22.8.2009 19:58
Mislim, da je boljš da prvo njemu poveš.
• Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
23.8.2009 13:04
am, mislim, da ga lahk komot uprašaš, kak se mu zdiš in če se mu zdiš okej in to, in pol ga pač umes uprašaš, če bi hodu s tabo, npr. kr zgleda, da je tak umirjen in to, fajn, tak da se ti po mojem ni treba čist nč bat.
• anchycka
• Od: 25.5.2009
23.8.2009 16:14
Al pa mogoče bi ti blo lažje če bi ti uni frendici rekla al pa če ga še kaka tvoja frendica pozna,da začne kj prd njim o teb gowort,pa bo mogoče sam kj pripomnu.to je že dost velik znak.k to direkt je ful težko se mi zdi nekoga sprašvat za mnenje o teb,k marsikdo iz vljudnosti kao neb po resnici powedu.če je tak bl tih,mogoče bi se še ustrašu al pa kj.al pa pač pogowarjaj se z njim upraši ga kj,pa če bo meu zanimanje pa se bo menu s tabo je že dost...
• fLomaster
23.8.2009 16:19
anchycka pravi:Al pa mogoče bi ti blo lažje če bi ti uni frendici rekla al pa če ga še kaka tvoja frendica pozna,da začne kj prd njim o teb gowort,pa bo mogoče sam kj pripomnu.to je že dost velik znak.k to direkt je ful težko se mi zdi nekoga sprašvat za mnenje o teb,k marsikdo iz vljudnosti kao neb po resnici powedu.če je tak bl tih,mogoče bi se še ustrašu al pa kj.al pa pač pogowarjaj se z njim upraši ga kj,pa če bo meu zanimanje pa se bo menu s tabo je že dost...
jaaa.hvala drgač pa ja,res je težko nekoga nekej direkt uprašat.uff. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.