Kko pustit tipa??? :S

chocolate • Od: 13.1.2009 • Prispevkov: 7
Kko pustit tipa??? :S 18.8.2009 15:29
Oi.Mam en velllkkk problem :S
s tipom hodva že mau več k 3 mesce...
že začetk je biu zakompliceran..spoznala sva se na žel.postaji k smo čekal vlak..pač žviva v istm kraju ampak do decembra lansk let ga nism še nikol vidla v našm kraju.

no in pač pr njemu je bla očitno ljubezn na prvi pogled..jst pa njega nism vidla kokr neki več kt sam frenda..no in neki caita sva bla frenda in je začeu s temi lupčki na lička in temi zadevami..no pol 1x prot konc maja sva začela hodt in se je začel že bl resno p to...zdj pa nwm mam feeling k d se je čez noč vse spremenil...že vmes k sva pač hodila (no sj zaenkrat sva še skp:S ) je skoz meu ene take čudne izpade in skoz se je opravičvau ka me moti skoz pa nwm kai...če sm šla do frendice pa nism mela caita zanga je blo tkoi vse narobe..če se nwm 2dni ne vidva on že umira in rata tečn in nwm kai...
pač jst sm pa že nekak sita tega ker sploh nism več svobodna ne morm delat kar sm prei delala,s frendico se vidve kumi 2x na 2 tedna,prei sva se skor vsak dan...nikol nimam več caita za nč razn za njega ga tko rečen morm met..:S
in zdj je naivečji problem kko njemu povedat d jst pač ne čutm več tko k on in d nočm met nč več z njim...k vem d me nau razumeu..:S

že parkrat mi je reku d če bi ga pustila d bi se ubiu k brez mene noče žvet...in tega d bi se ubiu zrd mene ne bi prenesla ker ga mam kljub vsemu še zmer rada..ampak sam kot frenda Crying or Very sad Crying or Very sad

zatoo proosm pomagite ker nwm več kwa nj nrdim..izogibam se d bi se vidla ker nwm če bi ga lahko še gledala v oči p to.. Sad

nailepša hvala...Sad
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Kko pustit tipa??? :S 18.8.2009 16:25
Zakomplicirano. Da povem mojo zgodbo, mogoče ti bo kaj pomagalo (:
No, jas sem pred kratkim tui mela podobnega deda. Če sem šla ven, če sem prišla bolj pozno na msn recimo, je on že takoj začel: "ja zdaj mi boš pa povedla ki si bla", al pa:"ja zakaj te tak pozno domov hoiš? mama ve? enkrat še pa ji bom poveal".. ja **** ja nea se obnašaj kot neka več jeote.l pa na začetku niti bil taki, samo pol se je to začelo ne.. mislim jas mu nisem mogla vsega povedat pa to ne.. pa **** ja mogla mu bom povedat ja. naj se zaleti nekam. No najprej sem še nekak prenašalo pa to, pol sem pa jas z enim drugim nekaj začela met, ker mi je že malo presedal toti.. pa priem jas enkrat ponoči bol na msn pa on spet: "ja povej mi zaj ki si ti bla". pa pol je meni že **** jeote ka mi bo neka bluzo pa sem mu lepo rekla. "ja veš matej, jas sem se tak fajn mela. škoda, da te ni blo polek. bi me vido s kockotom skup." . pa sem mu povedla da sma se s kockotom lizala pa to.. pa je on askal:" no, in ti je žal?" pa sem jas rekla "ne, niti malo mi ni žal matej".. Pa on:" bi še to enkrat naredla?" pa jas. "Ja matej, veš da bi še to enkrat naredla. pojma nimaš kak je blo fajn." Pol pa je on nekaj začel o čustvih nakladat, pa je reko da mi bo oprostil pa sem mu kr lepo nazaj zabila, da meni ni treba nič oprostit ker ga mam dovolj, pa pač naj gre nekam. In tak je blo konec.
No, samo tak ko sem jas iz tvoje zgodbe prebrala, pri vama ni ravno tak. (:
Če bi bla jas na tvojem mestu, bi mu verjetno malo bluzit začela da smo se vsi spremenili, da so se čustva spremenila, da nea več dobiš tistega ka raiš itd. pač kr nekaj.. pol pa pač rečeš da bi ti blo fajn, če bi bla kolega, samo da naj nea kaj več pričakuje. Ker ja jas vem ne kak je to če te tip omejuje. Pa če je še nesramen po možnosti, pol ga kr na grdo zaključi (:
Pa vso srečo ne (:
Re: Kko pustit tipa??? :S 18.8.2009 17:11
najbolje da se dobiš z njim na kaki pjači pa mu poveš da pač nočeš bit več z njim zaradi tega ker ne čutiš več tako močnih čusteu do njega in ker nimaš več časa za priajtelje ker te on preveč omejuje in to ni tisto kar ti želiš, da bi bla pa še vedno njegova prjatlca če je on za to .

s tem pa ko ti pravi da če bi končala da bi se on ubiu, te po eni strani samo izsiljuje da bi ostala z njim.
Re: Kko pustit tipa??? :S 18.8.2009 22:14
pač enkrt se dobta pa mu povej...
da ti nočeš bit več z njim pa povej mu konkreten razlog...
ne se tm neki sprenevdt bodi odločna če pač veš da tu ni tu...
predlagam pa ti tku, da s mord bl na sammi dobista sam vseenu da so okolici ljudje..
za vsak slučaj ker ne veš kak bo reakcija..
vso srečo
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 0:42
ok..nrdila sm kar sm lahko.. Sad
napisala sm mu v word-u celo stran kai in kko in d mi je žau in vse..sm mu na msnju poslala pol pa šla dol..in nwm kko bo...rekla sm d se mu neki caita nam jaulala niti d me nau na msn ne nč..prosu me je nj se jutr dobiva in pač ok...se bova...pravico ma d mu povem v obraz zakai sm se tko odločla...in vem d morm bit odločna ker če ne se bo spet vse skp zapletl :S

naiilepša hvala vsem za odgovore.
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 10:55
chocolate pravi:
napisala sm mu v word-u celo stran kai in kko in d mi je žau in vse..sm mu na msnju poslala pol pa šla dol..in nwm kko bo...rekla sm d se mu neki caita nam jaulala niti d me nau na msn ne nč..prosu me je nj se jutr dobiva in pač ok...se bova...pravico ma d mu povem v obraz zakai sm se tko odločla...in vem d morm bit odločna ker če ne se bo spet vse skp zapletl :S

povej kak jwe blo pa to! Smile
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 11:15
miaTHEshoe pravi:
chocolate pravi:

povej kak jwe blo pa to! Smile

Ja povej ja kaj je reko (:
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 13:42
ok učeri oz. dons zjutr pol sm šla tkoi spat zto nism mela caita nč pisat kwa je reku k je blo zame res...pač hudo..človeka na tak način przadet ni enostauno...:S
no pač pol sm šla dol spat mi je še ene par mesičeu poslau p me klicu...ampak se nism oglašala ne nč...dons zjutr mi je mesič napisu in me prosu nj vsai kt frenda pridm na msn p to...in sm pršla ...sm mu še 1x povedala d unih čusteu k so bla učasih z moje strani ni več in d pač nj ne prčakuje d če bova frenda d bova pol s časoma kj več...pač reku je če sva lahk vsai best frenda p si vse poveva p to...sm rekla d sva lahk...sam pač nj ne prčakuje preveč...tko d upam d bo razumeu d tud men pač ni lahko in upam d bo tole čimprei preboleu in pozabu name kokr na eno k jo ma nairaiš na svetu...tko bi blo pač za oba nailaži..upam d se bo vse skp rešl.. Confused
caj
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 15:46
rečš mu da ma u hlačah neki trdga...

pa se zašvica MAU
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 21:04
chocolate pravi:
ok učeri oz. dons zjutr pol sm šla tkoi spat zto nism mela caita nč pisat kwa je reku k je blo zame res...pač hudo..človeka na tak način przadet ni enostauno...:S
no pač pol sm šla dol spat mi je še ene par mesičeu poslau p me klicu...ampak se nism oglašala ne nč...dons zjutr mi je mesič napisu in me prosu nj vsai kt frenda pridm na msn p to...in sm pršla ...sm mu še 1x povedala d unih čusteu k so bla učasih z moje strani ni več in d pač nj ne prčakuje d če bova frenda d bova pol s časoma kj več...pač reku je če sva lahk vsai best frenda p si vse poveva p to...sm rekla d sva lahk...sam pač nj ne prčakuje preveč...tko d upam d bo razumeu d tud men pač ni lahko in upam d bo tole čimprei preboleu in pozabu name kokr na eno k jo ma nairaiš na svetu...tko bi blo pač za oba nailaži..upam d se bo vse skp rešl.. Confused

Lepoo. (:
Tak kot si hotla (:
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 21:27
chocolate pravi:
že začetk je biu zakompliceran..spoznala sva se na žel.postaji k smo čekal vlak..pač žviva v istm kraju ampak do decembra lansk let ga nism še nikol vidla v našm kraju.

no in pač pr njemu je bla očitno ljubezn na prvi pogled..jst pa njega nism vidla kokr neki več kt sam frenda..no in neki caita sva bla frenda in je začeu s temi lupčki na lička in temi zadevami..no pol 1x prot konc maja sva začela hodt in se je začel že bl resno p to...zdj pa nwm mam feeling k d se je čez noč vse spremenil...že vmes k sva pač hodila (no sj zaenkrat sva še skp:S ) je skoz meu ene take čudne izpade in skoz se je opravičvau ka me moti skoz pa nwm kai...če sm šla do frendice pa nism mela caita zanga je blo tkoi vse narobe..če se nwm 2dni ne vidva on že umira in rata tečn in nwm kai...
pač jst sm pa že nekak sita tega ker sploh nism več svobodna ne morm delat kar sm prei delala,s frendico se vidve kumi 2x na 2 tedna,prei sva se skor vsak dan...nikol nimam več caita za nč razn za njega ga tko rečen morm met..:S
in zdj je naivečji problem kko njemu povedat d jst pač ne čutm več tko k on in d nočm met nč več z njim...k vem d me nau razumeu..:S

že parkrat mi je reku d če bi ga pustila d bi se ubiu k brez mene noče žvet...in tega d bi se ubiu zrd mene ne bi prenesla ker ga mam kljub vsemu še zmer rada..ampak sam kot frenda Crying or Very sad Crying or Very sad

zatoo proosm pomagite ker nwm več kwa nj nrdim..izogibam se d bi se vidla ker nwm če bi ga lahko še gledala v oči p to.. Sad

nailepša hvala...Sad

Jas bi mu na lep način povedala da mi je ful žau Wink pa da nemorma bit več skup.

pol pa bi mu rekla da naj si naj nič naredi ker bo našo drugo. In bi se nato začela delat hladnokrvno.. da bi si on mislo da ga nism vredna pa bi me hitrj pozabo Smile
caj
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 21:38
PorceLan pravi:
No, jas sem pred kratkim tui mela podobnega deda. Če sem šla ven, če sem prišla bolj pozno na msn recimo, je on že takoj začel: "ja zdaj mi boš pa povedla ki si bla", al pa:"ja zakaj te tak pozno domov hoiš? mama ve? enkrat še pa ji bom poveal".. ja **** ja nea se obnašaj kot neka več jeote.l pa na začetku niti bil taki, samo pol se je to začelo ne.. mislim jas mu nisem mogla vsega povedat pa to ne.. pa **** ja mogla mu bom povedat ja. naj se zaleti nekam. No najprej sem še nekak prenašalo pa to, pol sem pa jas z enim drugim nekaj začela met, ker mi je že malo presedal toti.. pa priem jas enkrat ponoči bol na msn pa on spet: "ja povej mi zaj ki si ti bla". pa pol je meni že **** jeote ka mi bo neka bluzo pa sem mu lepo rekla. "ja veš matej, jas sem se tak fajn mela. škoda, da te ni blo polek. bi me vido s kockotom skup." . pa sem mu povedla da sma se s kockotom lizala pa to.. pa je on askal:" no, in ti je žal?" pa sem jas rekla "ne, niti malo mi ni žal matej".. Pa on:" bi še to enkrat naredla?" pa jas. "Ja matej, veš da bi še to enkrat naredla. pojma nimaš kak je blo fajn." Pol pa je on nekaj začel o čustvih nakladat, pa je reko da mi bo oprostil pa sem mu kr lepo nazaj zabila, da meni ni treba nič oprostit ker ga mam dovolj, pa pač naj gre nekam. In tak je blo konec.
Če bi bla jas na tvojem mestu, bi mu verjetno malo bluzit začela da smo se vsi spremenili, da so se čustva spremenila, da nea več dobiš tistega ka raiš itd. pač kr nekaj.. pol pa pač rečeš da bi ti blo fajn, če bi bla kolega, samo da naj nea kaj več pričakuje. Ker ja jas vem ne kak je to če te tip omejuje. Pa če je še nesramen po možnosti, pol ga kr na grdo zaključi (:
Pa vso srečo ne (:

zihr si grda
Re: Kko pustit tipa??? :S 19.8.2009 21:39
caj pravi:
PorceLan pravi:
Pa vso srečo ne (:

zihr si grda

hvala ti ljubček. mwamwamwa<33
Re: Kko pustit tipa??? :S 17.10.2009 15:46
chocolate pravi:

nailepša hvala...Sad

Gotov je resn mislu, da se bo ubiu an? Very Happy
Pazi, če ga pustiš ga boš ju3 našla na štriku lol

Ja reč mu da nočeš met nč več z nemu... pa je...
Re: Kko pustit tipa??? :S 17.10.2009 17:48
sj sm mu že dala konc..če se ne motm sm tud napisala kko..tko d ja..hvala za nasvete useen =P
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Kko pustit tipa??? :S 18.10.2009 0:04
moja bf ma trenutno isti problem.. naklada ji en tip ko jo izsiljuje da brez nje nebi mogo živet.. pa da bi se kar ubil če bi ga pustila.. ona pa že nekaj cajta ugotaula da ni v njega več.. in je vse tak **** kr tip res teži ej.. meni je že od nekdaj malo čudni.. samo ok ker je boyfriend od moje bestike sem pač zdržala da mu nisem kaj rekla.. ampak sem ugotovla da tisto ni blo še nič..
včasih mi pošle kaki pogovor.. napiše ji: kaxi? ljubim te. kaj delaš? ljubim te. brb ljubim te.. mislim to je meni že bolano.. star je 15 let in se misli it neko resno zvezo.. pa daj boli te kurac ej..-.-'
ok. upam da rešiš vse to.Wink
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Kko pustit tipa??? :S 18.10.2009 10:14
anjja pravi:
chocolate pravi:

nailepša hvala...Sad

Jas bi mu na lep način povedala da mi je ful žau Wink pa da nemorma bit več skup.

pol pa bi mu rekla da naj si naj nič naredi ker bo našo drugo. In bi se nato začela delat hladnokrvno.. da bi si on mislo da ga nism vredna pa bi me hitrj pozabo Smile

emm.. to ne pali pri vseh, veš Razz
js sem tudi tko pustla enga pa sem ga pustla v začetku maja zdej pa smo oktobra in me še vedno ni pozabu.. pa sem se tudi delala hladno, niti ga nisem pozdravla na ulici itd. .. in pred kašnim tednom mi je pisal da če bom karkoli rabla naj mu samo rečem.. Confused
ma sej se mi smili ker me je meu res ful rad in js sem ga tako na grdo.. ma nisem več zdržala.. =/
on pa še vedno pali name.. hvalabogu da je letos šou v lj študirat da se ne bomo več vidli in me bo lažje pozabu

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.