zoisova štipendija

tjashka • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 23
zoisova štipendija 18.8.2009 10:32
ali ima katera tukaj zoisevo štipendijo? zanima me kašni so pogoji da jo dobiš, pa koliko približno je dobiš.
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: zoisova štipendija 18.8.2009 11:35
hej, js sm letos prvič zaprosla, kr prej ne bi mogla. no, lahk ti povem, če greš zdj u prvi letnik, ka nucaš. fajn je, da si odlična in da maš čim manj štirk (šteje sam letos, se pravi 9. razred) pogoj je povprečna ocena 4.5 in več, poleg terga pa nucaš dodat še potrdilo, da si bla odkrita za nadarjeno. in to pač pošleš, kam, ti piše na spletni strani od zavoda za razvoj kadrov al neki takga, mislm pa, da maš tt na strani od ministrstva link. poleg pa morš poslat še vlogo, ko jo dobiš na isti strani kot naslov. če si iz lj, greš lahk skupi z enim od staršev tam, skupi z izpolnjeno vlogo, kopijo zaklučnega spričevala, potrdilom o vpisu u sš pa ne pozabit na kopijo od odkrite nadarjenosti. če maš kako priznanje, štejejo zlata,pa še to skopiraš in priložiš. višina za dijake pride okol 65€.
upam, da ti je to kej pomagalo, drgač pa drugim, ki se vpisujete v sš in bi radi zoisovo. usem velik srečeWink
justme15 • Od: 21.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: zoisova štipendija 18.8.2009 13:03
[link]
naastja • Od: 22.11.2008 • Prispevkov: 37
Re: zoisova štipendija 18.8.2009 14:38
Jas sem lani prvič zaprosla pa sem jo dobila . Mela sem malo čez 64€ . Pogoj da jo dobiš še naprej je da maš povprečje 4.1 v ocenah . jas mam tak da pričakujem da bom jo letos tud mela Razz
tjashka • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: zoisova štipendija 19.8.2009 9:46
hvala.... a rabš drugače tud kakšna priznanja iz tekmovanj?
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: zoisova štipendija 19.8.2009 10:21
majaa a samo tolko je?? Shocked
alora sem js do zdej mela za 2x zoisovo, pa je čisto navadna, republiška o.O
cindydollbarbie • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 5
Re: zoisova štipendija 19.8.2009 10:44
več je...č jo js letos dobim mam zihr 200 eurou...65 je osnovna, 35 k mam pouprečje nad 4.5 pa še 100 za prevoz(k grem u lublanoo)... upam d jo bom dobila Very Happy Very Happy Razz
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: zoisova štipendija 21.9.2009 18:49
mja, sj zj je res republiška višja od zoisove.pa ttu od unih podjetij so večja baje.sam mene to ni fajn kr pol moraš pa delat it tam.če bi šla na tako šolo pa bi lhku že mela štipendijo bi jo mela od krke Very Happy en frend je meu tku eno štipendijo od enga podjetja in pol ni šu tm delat zdj more pa odplačevat Shocked
....... • Od: 2.5.2009 • Prispevkov: 52
Re: zoisova štipendija 21.9.2009 19:52
hmmm kukr sm razumela če si odličn u devetem pa slučajno nisi priznan za naderjenga ne morš met zoisove štipendije???
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: zoisova štipendija 21.9.2009 20:11
XxmalinaxX pravi:
hmmm kukr sm razumela če si odličn u devetem pa slučajno nisi priznan za naderjenga ne morš met zoisove štipendije???

hja,neki tazga Very Happy sam ti je bolš republiška. sj je že disketa al kdo že rekla da ma 2x večjo Very Happy
cindydollbarbie • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 5
Re: zoisova štipendija 22.9.2009 15:15
XXLspelc pravi:
XxmalinaxX pravi:

hja,neki tazga Very Happy sam ti je bolš republiška. sj je že disketa al kdo že rekla da ma 2x večjo Very Happy

ubistvu republiška ni višja....vse je isto k pr zoisovi sm d je pr republiški osnovna 30€ pr zoisovi pa 60€....tk d je republiška 30€ nižja. sej use piše na njihovi strani. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.