sramne dlake1 | 2 | >>• bad0girl
• Od: 17.8.2009
sramne dlake
17.8.2009 15:41
no js mam pa en problem stara sm komi 13. pa mam že fuulllll teh sramnih dlak mam pravo "šumo" tm dol zanima me če mate to tut ve k ste 13. stare že?? pa še zanima me kolk mate pr 13. številko modrca k js mam komi a70 kolk mate pa ve?? pliss čim prej odgovorte
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: sramne dlake
17.8.2009 16:48
Jas sem pri 13 tui mela a70.. Pa sramne dlake so čisto normalne. Bolj čudno bi blo, da jih nebi mela. Drugače pa, jas ti svetujem da se pač obrij, ker ni glih aklih, da se čez kopalke vii, pa to ne. (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sarcii
• Od: 23.2.2009
17.8.2009 19:02
PorceLan pravi:Jas sem pri 13 tui mela a70.. Pa sramne dlake so čisto normalne. Bolj čudno bi blo, da jih nebi mela. Drugače pa, jas ti svetujem da se pač obrij, ker ni glih aklih, da se čez kopalke vii, pa to ne. (:
Js mam 13 in se Brijeem tko je mal bolši občutek mela sm jih pa tud FUUUl. številka modrca = 75 B • gojko
• Od: 14.6.2009
17.8.2009 22:47
bad0girl pravi:no js mam pa en problem stara sm komi 13. pa mam že fuulllll teh sramnih dlak mam pravo "šumo" tm dol zanima me če mate to tut ve k ste 13. stare že?? pa še zanima me kolk mate pr 13. številko modrca k js mam komi a70 kolk mate pa ve?? pliss čim prej odgovorte
mene sam zanima ke se odpre novo temo • TheWoLf*
• Od: 24.4.2009
17.8.2009 23:10
Jes mam TuT sd pri 13ih veliko..pač se brijem samo ko eni pravjo da greš lahko h kozmetičaki nevem meni bi bilo to glupo tak da nehodim...modrc: a70
• fLomaster
• Od: 1.7.2009
21.9.2009 21:28
gojko pravi:
bad0girl pravi:
no js mam pa en problem stara sm komi 13. pa mam že fuulllll teh sramnih dlak mam pravo "šumo" tm dol zanima me če mate to tut ve k ste 13. stare že?? pa še zanima me kolk mate pr 13. številko modrca k js mam komi a70 kolk mate pa ve?? pliss čim prej odgovorte
mene sam zanima ke se odpre novo temo greš na pač en forum npr. zanima me.., frustracije no pač tistga pod katerga paše tvoja tema.pol pa čizt na dnu na levo piše nova tema in klikneš • CrazyGirl
• Od: 23.8.2009
27.1.2010 18:01
ammm...s čim se ve brijetee?
• smoki
• Od: 17.10.2008
27.1.2010 19:35
modrc - 75B
.. drgač k se brijš tko pikce ustanejo i hate that ! kaj d nrdim d jih nou weč ?! mislm nevem no hah .. sam mi je glupo it d me zdepilera pač k mi bruke no • Rexona
• Od: 18.4.2010
24.4.2010 20:42
Okej,jst se pod pazduho in po nogah brijem s britvico,sam nevem tut uspodi sem mau zaraščena in s čim se vi depilirate tam spodi? A so depilacijski trakovi tut ok za uspodi?
• OriginalFake
• Od: 22.3.2010
25.4.2010 13:52
Rexona pravi:Okej,jst se pod pazduho in po nogah brijem s britvico,sam nevem tut uspodi sem mau zaraščena in s čim se vi depilirate tam spodi? A so depilacijski trakovi tut ok za uspodi?
nwm če so za uspodi sam ti svetujm da se ne depiliri k sej ud moje sušolke mt in ji je žilo vn potegnloo... in zj se ji ful pozna žila prou tko izbočena.. fuj! • Rexona
25.4.2010 14:05
OriginalFake pravi:
Rexona pravi:
Okej,jst se pod pazduho in po nogah brijem s britvico,sam nevem tut uspodi sem mau zaraščena in s čim se vi depilirate tam spodi? A so depilacijski trakovi tut ok za uspodi?
nwm če so za uspodi sam ti svetujm da se ne depiliri k sej ud moje sušolke mt in ji je žilo vn potegnloo... in zj se ji ful pozna žila prou tko izbočena.. fuj! : O ja z nečim se morm..pa me zanima s čim se tiste,k pač se... • OriginalFake
25.4.2010 14:07
Rexona pravi:
OriginalFake pravi:
Rexona pravi:
nwm če so za uspodi sam ti svetujm da se ne depiliri k sej ud moje sušolke mt in ji je žilo vn potegnloo... in zj se ji ful pozna žila prou tko izbočena.. fuj! : O ja z nečim se morm..pa me zanima s čim se tiste,k pač se... z britvico al pa s tisto "mašinco" • Rexona
25.4.2010 15:50
OriginalFake pravi:
Rexona pravi:
OriginalFake pravi:
Rexona pravi:
nwm če so za uspodi sam ti svetujm da se ne depiliri k sej ud moje sušolke mt in ji je žilo vn potegnloo... in zj se ji ful pozna žila prou tko izbočena.. fuj! : O ja z nečim se morm..pa me zanima s čim se tiste,k pač se... z britvico al pa s tisto "mašinco" Aha-a z britvico pod vodo, na suho al s peno, sam to ni najbolj fajn? a pol ne ostanejo kake pike al pa kaj, al pa da se vid da je pobrito-a je čist gladko? • zv3zd1c4
• Od: 15.7.2009
26.4.2010 12:25
Aha-a z britvico pod vodo, na suho al s peno, sam to ni najbolj fajn? a pol ne ostanejo kake pike al pa kaj, al pa da se vid da je pobrito-a je čist gladko?[/quote]
na začetku.. mogoč pru dan je čiz gladko.. pol se pa začnejo pikice vidt..podobn kt na nogah.. usj pr men je tko.. sm pa probla tud s traki pa je bolš k pol ratjo bol mehke pa manj ih je logičn... • MissCheriee
• Od: 1.3.2010
26.4.2010 22:51
zv3zd1c4 pravi:Aha-a z britvico pod vodo, na suho al s peno, sam to ni najbolj fajn? a pol ne ostanejo kake pike al pa kaj, al pa da se vid da je pobrito-a je čist gladko?
na začetku.. mogoč pru dan je čiz gladko.. pol se pa začnejo pikice vidt..podobn kt na nogah.. usj pr men je tko.. sm pa probla tud s traki pa je bolš k pol ratjo bol mehke pa manj ih je logičn... sej to s traki je že brazilska pol _________________ ...I dont play by rules...I make my own... • zv3zd1c4
• Od: 15.7.2009
26.4.2010 23:03
ja ubistvu res xD
ampk js nism šla zaprou u salon pa tko.. sm sam mal sama probala pa zlo boli na začetku xD in zamudno je mal sam je pa rezultat bolši • maLa123
• Od: 14.3.2009
27.4.2010 19:41
sam...to s Trkovi fuuL boLii.?aL maL maain.?k js bi To probaLaa[zei uporablam britvico..]..sem me je maL sTraah da bi preuč boleeL.???
• OriginalFake
27.4.2010 20:15
maLa123 pravi:sam...to s Trkovi fuuL boLii.?aL maL maain.?k js bi To probaLaa[zei uporablam britvico..]..sem me je maL sTraah da bi preuč boleeL.???
jas tut tega še nism probala.. ??!! pa me zanimaa k tiste dlake uspod si z britvico al pa z voskm • Cikita
• Od: 27.6.2010
• Kraj: Kranj
27.6.2010 14:43
če maš ful probleeme stem. pol ti jz najbol priporočam enkrat na mesc brazilsko depilacijo .tm te res zrihta .. če se bos pa brila z britvicami bos sam še bol ojačala dlake.. močnješe bojo bol goste in bos še u večji. PI***. Lp
• Pupika
• Od: 6.7.2009
27.6.2010 17:20
jst se 'odspodi' pač z depilacijsko kremo.. se ti nič ne pozna kk če jih še nkol nebi mela... pač na fsake 10 dni številka modrca 75a • fallenangel
• Od: 11.10.2009
27.6.2010 19:04
jzt mam pa 16 let pa mam čizt mejhno a košarco -.-
pa rajš si jih podepiliri čeprou res res boli. • srčk14
• Od: 31.5.2010
30.6.2010 17:28
ja če si jih pubrijš nastane jo manjše še bolj goste dlake in je ful bed take čist črne.. pa pikice se puznajo..če pa se že greš brid ampak jzt se ne in ne priporočam je pa čist usen če daš z vodo al pa z peno al daš pa kr milo..k neka mila ubstajajo k ti jih bol zmehčajo al nekli??
am moja teta dela u kuzmetičnm in pač grem tzja k njej 1x na mesc pa je ful uredu..res čeprou pač mal putrpiš ane papa <3 • mjaw
• Od: 17.1.2010
30.6.2010 20:38
js mam tut 13let...pa normaln d si tm spod brijm..z britvico ja..ka se eni kompiricate a bolš z britvico,a bolš blabla,.-.-" enostavno z britvico če pa govorš k je fuj k se pol vid pikice..a boš se pr 13leth sexu al kaj? a kažeš vagino tipom? NE.no pol kdo vid pikice razn ti.?..
št modrčk..75a. • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
1.7.2010 12:19
js tud, al z peno alpa z britvico. drgač sm pa 13,
modrc; 75a |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.