Rock stil

Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Rock stil 17.8.2009 12:40
Oilaaaaa
Kašn se vam zdi rock stil??
Kašn je?
no kar koli Very Happy

tnx

Uživite Very Happy
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Rock stil 17.8.2009 12:53
ql.Wink

sam meni je metal bolši.. une zapestnice pa te for.
love it.<33
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Rock stil 17.8.2009 13:52
rock je edini bog Very Happy
drugače pa to ni lih en sam stil.. ker če primerjaš klasičnega rokerja pa glam-erja JE razlika Laughing
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Rock stil 17.8.2009 14:07
O jeaaa bejbe.xD
missevil • Od: 28.1.2010 • Prispevkov: 20
Re: Rock stil 28.1.2010 18:06
[quote="Krissy"]Oilaaaaa
Kašn se vam zdi rock stil??
Kašn je?
no kar koli Very Happy

tnx

Uživite Very Happy[/quote

] rock stil je kul še posebi kakšne torbice usnene z mejhnimi zakovicami al pa taki gležnarji Wink sm niso mi pa useč kksne barvaste hlače al pa nwem kkšne majce pa jakne so mi bul kul torbice pa čevli u rock stilu xdxd
Riot • Od: 28.4.2009 • Prispevkov: 13
Re: Rock stil 29.1.2010 17:29
eeee ROCK stil the best! ful bi šla nazaj u 70, 80 leta, tm je blo tboolš! Very Happy
Mam pa eno ?... ke se dajo kle kej kupit kakšne usnene torbice, k si jih lih umenjaala, al pa kkšni gležnarji p to... ful išem pa nker ne naidem! :/
se zahvaljujem za vnaprej! Smile
Peace. <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.