bivši & prihodnji

ancx4you • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 49
bivši & prihodnji 17.8.2009 10:44
heey..mam en problem...nevem a nej še enkrat probam s tipam k swa šla že narazn...sva šla zarad tega ker ga menda js nikol nism upala zažwalit..zj mi je p reku d me ma še zmer rad...p d me bo tut nekej časa še imu...p d če lahko še enkrt probava če sm za sam d se js spremenim tko d bom tut js nega upala zažwalit..sam sm mu pol pač powedala d sm se spremenla...p mu to tut pokazala...ampk newem...eni frendi prawjo d je bw d še enkrt probava...ampk js mam nega reesn še kr radaa.. p k swa bla skp mi je blo najlepš z nemu...k je res prjazn...ljubezniv pa usee...
resn newem ka nj...
usaka pomoč & komentar dobrodošla Smile
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: bivši & prihodnji 17.8.2009 10:49
Daj bodi z nim pa se te zažvalita Very Happy se to je neke čist lepega Very Happy ko se enx bota boš pa odvisna ratala od tega xD Very Happy
ancx4you • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 49
Re: bivši & prihodnji 17.8.2009 10:50
hehe...ma sj učer sm ga k swa se šla kao pogovrt glede tega an...je hotu neki rečt js sm ga p kr zažwalila...xD zj bi ga najraj usakič k se widwa ej hehe =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.