zmenki

janjcika • Od: 8.8.2009 • Prispevkov: 3
zmenki 16.8.2009 20:24
jst pa sprašujem kaj naj s tipom počnem na prvem zmenku.
kam naj greva da bo čas minil
caj
Re: zmenki 16.8.2009 20:26
janjcika pravi:
jst pa sprašujem kaj naj s tipom počnem na prvem zmenku.
kam naj greva da bo čas minil

ti bo že pršlo
panncakess • Od: 5.7.2009 • Prispevkov: 7
Re: zmenki 11.10.2009 20:44
jst kot tip bi biu zadovoln ce bi me moja povabila v kino, areno na bouling, al pa kej bl romanticnga kksn ljublanski grad,..............

to je moje mislenje!!!!!!!!!!

sama se pa mors odlict! Razz
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: zmenki 12.10.2009 21:17
pijačka, sprehod , samotni in lepi kraji.. Very Happy in seveda vedno morš met neki za govort Very HappyVery Happy

in če se da izberi lep sončn dan...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.