..• BlondiePrinces
• Od: 3.7.2009
..
14.8.2009 21:09
..
Nazadnje urejal/a BlondiePrinces 11.12.2009 23:46; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: ..
14.8.2009 21:21
Jako osvajanje. To se meni pač ne zdi dobro osvajanje ne.Dvomim da bi kaka vrei punca padla na take finte.
Saj že te zaj vidiš kaki je, če te šlata, kot večina kretenov lahko rečem. Nevem no, pomoje ni nekaj nevem kaj, če te kr tak šlata. (čeprav je pomoje eden od petih, ko nebi šlatali pač pri teh letih, kar je totalno ****). Drugače pa, lepota vara. Drugač pa tak.. Če ti je všeč, bodi z njim, vsaj probaj. Če pa ne, pa mu pač lepo na grdo zabrusi kaj. Ka se to pravi, da si že vsak upa šlatat. Pri nas je tui tak, da te skozi, pa ti trije pridejo pa kr nekja. Pol ga pa enkrat vrei v jajce plozneš, pa ma mir za nekaj cajta. Pač, sama veš kaj čutiš do njega (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Tinnie
• Od: 14.8.2009
15.8.2009 4:12
mmm jaa to je tut pr nm ....zj že usako ta drugo po riti udarja p to ampak to čist tko iz **** ne da te osvajaa!!! ja drgač pa če ti je ušečpa ti nared prvi korak • caj
17.8.2009 22:16
Tinnie pravi:mmm jaa to je tut pr nm ....zj že usako ta drugo po riti
jaz bi te po piški • Tinnie
• Od: 14.8.2009
18.8.2009 17:13
caj pravi:
Tinnie pravi:
mmm jaa to je tut pr nm ....zj že usako ta drugo po riti
jaz bi te po piški mmm bi ti jaa haha • caj
19.8.2009 15:43
Tinnie pravi:
caj pravi:
Tinnie pravi:
mmm jaa to je tut pr nm ....zj že usako ta drugo po riti
jaz bi te po piški mmm bi ti jaa haha kaj a se ne imenuje tvoja muca tako? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
19.8.2009 18:42
dvakrat te še bo pol ti bo pa ži zapasalo
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
19.8.2009 21:31
Jezosna. to je osvajanje? **** kolko dedov te mene osvaja? :O xD blazno preveč xD
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.