em.. pomoč pri filanju mp3-ja? ;D• disketa
• Od: 26.7.2009
em.. pomoč pri filanju mp3-ja? ;D
13.8.2009 15:27
ok ne me takoj začet napadat.. ampak odkar sem prišla z maturanca se na mojem mp3-ju znajde marsikaj.. poleg stalnega rocka iz 60., 70. in 80. ter ex-yugo rocka se zdej najde tudi kašna techno komerciala, balkan itd.. dam neki primerov pokerface the bad touch sing hallelujah i'll do it like a truck tu, tu, tu zmija i žaba šampanjac plava ciganko avantura čarobna ženo četiri strane sveta itd.. a ma še kdo kašen predlog kaj nafilat gor? lahko je tudi 'hard core' balkan, fora je fora • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: em.. pomoč pri filanju mp3-ja? ;D
13.8.2009 16:18
-lahko noč(uspavanka) -smayo.pismo nikomur, hope -siddharta -leeloojamais -depeche mode -massive attack -kiss me thru the phone-soulja boy al ka je -MJ-you are not alone blink 182-i miss you .dido-white flag<333<3333<3333<3333<3333<3333 -faith hill -paramore, pink -plain white t's- hey there delilah(meni je ful lepa) -unfaithful-rihanna -rebelde=P -t.A.T.u-not gonna get us, all the things she said -the rasmus, green day, benny benassi, tweet, missy elliott, placebo, laibach, snow patrol, nina osenar, sanja grohar, akon, eminem, pussycat dolls, amy winehouse, nightwish. evanescence -moloko-sing it back -emiliana torrini-jungle drum =P -društvo mrtvih pesnikov-otrok -gušti in polona-makova polja -olivija-kadar sva sama, ledena -kate voegele -kelis-milkshake -kosheen-hide you -miranda lambert -the calling<3 -sugababes-get sexy .umek ft andja- obey -you know me better-nevem kdo poje se si tak misla ne.. da ti jih nekaj naštejemo? al kak? • disketa
• Od: 26.7.2009
13.8.2009 17:00
PorceLan pravi:-lahko noč(uspavanka)
-smayo.pismo nikomur, hope -siddharta -leeloojamais -depeche mode -massive attack -kiss me thru the phone-soulja boy al ka je -MJ-you are not alone blink 182-i miss you .dido-white flag<333<3333<3333<3333<3333<3333 -faith hill -paramore, pink -plain white t's- hey there delilah(meni je ful lepa) -unfaithful-rihanna -rebelde=P -t.A.T.u-not gonna get us, all the things she said -the rasmus, green day, benny benassi, tweet, missy elliott, placebo, laibach, snow patrol, nina osenar, sanja grohar, akon, eminem, pussycat dolls, amy winehouse, nightwish. evanescence -moloko-sing it back -emiliana torrini-jungle drum =P -društvo mrtvih pesnikov-otrok -gušti in polona-makova polja -olivija-kadar sva sama, ledena -kate voegele -kelis-milkshake -kosheen-hide you -miranda lambert -the calling<3 -sugababes-get sexy .umek ft andja- obey -you know me better-nevem kdo poje se si tak misla ne.. da ti jih nekaj naštejemo? al kak? tako nekako, ja bom malo prevohala po youtubu za kaj se gre, pa kej pobrala če mi bo slučajno všeč x) aja, mi ve kdo še kej glede balkana svetovat? XD • Mayth
• Od: 3.8.2009
13.8.2009 22:21
heh pa valda da dado polumenta , šako polumenta, mitar mirič, boban rajović-kosači(ta je obvezna vsebina • Little Billy
• Od: 24.6.2009
.
13.8.2009 23:55
Mile Kitiič.mmm.štiri strane svjeta.
dobr okus maš ni kej.čeprou js drgač tega ne poslušam sam sm pa tto pesm jo en tedn skoz poslušala od frenda ko ma tte muske.oz. tako ma sam tto če se ne motim.xDD Drgač pa nwm če bi ti js lah kj pomagala glede muske kr mam zloo zbirčn okus. oz.poslušam različne vrste muzik. drgač na MTV-ju so pa zdele na top lestvici.: JLS - Beat Again.(upam d sm prou napisala.xDD) Beyonce - Sweet dreams La Roux - Bulletproof.(fuul čudna muska nwm kak je prišla na tv.xDD) Keri hilson ft Ne-yo & Kanye west - Knock you down David Guetta ft Kelly Rowland - When love takes over Black Eyed Peas - I gotta feeling Kings of Leon - Use somebody Black Eyed Peas - Boom boom pow Katy Perry - Waking up in Vegas Pitbull - I Know You Want Me Jordin Sparks - Battlefield P!nk - Please don't leave me Linkin Park - New Divide.(No tta mi je kr ušeč no. To so ene izmed tistih ko jih pč skoz ponaulajo kr nj bi ble unoo fuul dobre.sam ene so ene pa čist po pravic povedan za en *drekec*. Okk no.FSM.MSF. • Screaam
• Od: 14.3.2009
14.8.2009 8:37
mm Balkan ...
Milan Stanković ---> Face fejs Ivana Brkić ---> Nežno niježnije Vanja Zelenski --> Sve ti dao (fuL popularna zle) Stevan Andljeković --> Blesava Serif Konjevic --- > koliko pLavo nebo je FUNKY G ---> KAFANA NA BALKANU najjjačaaa am Marta Savić --> Komplexi Djogani ---> Kao kao , kraLj diskoteka, Mile Kitić --> sampanjac, sankeru, zasto bas ti Marina Tadić ---> Ljubi Ljubi Ada --> Sve je uredu Tanja Savić --> POdpis moj itd .... + MTV HITS • Mayth
• Od: 3.8.2009
17.8.2009 15:49
pa če hočš bit mau zamorjena dražen zečić pali pa jasmin savros |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.