Menstra ;/• erkica
• Od: 2.9.2010
Menstra ;/
30.9.2011 18:56
Dejte mi pomagat če lahko .......pač mela sem menstruacijo in letos poleti sem začela uporabljat tampone un to une ob.pa je blo vse ok zdejpred 10 dnevi sem jo paa spet dubla in zdej sm si pa kupla une ob tampone ko so mal debelejši prej sm mela normal zdej mam pa super...al neki no in ko sem si ga dala not kr ni hotu it pol sm pa mal prtisela pa je šou.(do zdej takih problemov s tamponim nisem mela)..zdej pa to traja že 10 dan im me je full strah da ni kej narobe..noben nč ne ve..sm js..pa menstre sploh ni velik ka lahk mam cev dan un navaden mali vložek ..če mam pa unga dnevenga pa prek pride zdej nwm ka bi nardila...dejte mi pomagat..če se vam je kej podobenga zgodilo..se pa sicer samozadovoljujem sm ne med menstro..pa z prstom Hvala • monxiee
• Od: 2.6.2011
Re: Menstra ;/
30.9.2011 20:49
Am mislm da je tampone priporočljiv uporablat, tkt k mašš res velik menstre. (to je kkšne 2 al 3 dni menstre)
Pa najdt si morš ta pravo velikost zase. Js osebno jih nemaram uporablat, ker ga pol komej vn dobim haha Upam da je kei pomagal. Hf* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.