Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja---

1 | 2 | >>
SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 10.8.2009 22:00
Tema je odprta zato, ker me zanima kaj si vi mislite o Srednji Šol/Gimnaziji/itd. A mislte, da bo lažje/težje... Bolj zategnjeni prfoksi ali manj.... Mal povejte..
neejcdafreak • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 10
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 10.8.2009 22:04
Party Very Happy Very Happy
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 11.8.2009 0:34
eh..
v SŠ prfoxu dol visi če ti zdelaš al pa ne..
v OŠ ti težijo to morš popravit pa to pa ono.. pa nevem..
v sš pa jih boli če si zapisuješ kaj.. če spiš med poukom..
oni so tam da pač povejo kar majo za povedat za ostalo pa jim dol visi..xD
tak da ja.. party party.. samo vseeno se moreš tut fuul učit če hočeš zdelat..
mislim odvisno v keri šoli si..
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 11.8.2009 0:39
haha POJEDLI TE BOJO XD
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 11.8.2009 2:09
hmm nvem..mene idin firbec matra kok bo pa kaj bo..upam da čimbolš..

je pa problemu tem da me je mal strah idin prvega dneva:P...
k grem glih sšof [jst se po tistih hodnikih kumi znajdm]..pa nvem niti u kerm razredu bom niti nč (grem tehnično oblikovanje-->modna smer]..no ja sej to itq pomojm da še noben neve...sam useen pač bed filing...pa še nikjer ne najdm nobenga k bi šo u to smer :S ceu net sm že preiskala pa usi grejo čist nekam tretje..Razz
no ja pač mau preveč nakladam ampak take misli men rojijo po glavi glede šole zdj pa to:P

FSM
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 11.8.2009 11:34
Hjaa... mene ne glih da bi blo strah, samo mi tui pomoje nebo blo "prijetno" prvi dan.. kaj te vem.. sicer greta dva kolega tui na oblikovno samo smer medijski tehnik.. jas pa modni oblikovalec.. mislim saj zmenli smo se že, da gremo skup, samo vseeno bota onadva bla dva, jas pa nobenga nea poznam ko bo šal tui na to smer ko jas..mislim sej poznam jih že, samo ne da bi se kaj preveč družli (: razen ena sošolka tui gre, samo ona je neka taka čudnaa..pa se pol se bomo spoznali pa to, samo vseeno (: ..
Drugače pa ja, pomoje bo bolše glede pouka v sš kot pa v oš.. tak ko je ena že poveala ne..
eh.. bo že (:
basketballfan • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 16
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 11.8.2009 11:51
DeViLgIrL pravi:

k grem glih sšof [jst se po tistih hodnikih kumi znajdm]..pa nvem niti u kerm razredu bom niti nč (grem tehnično oblikovanje-->modna smer]..no ja sej to itq pomojm da še noben neve...sam useen pač bed filing...pa še nikjer ne najdm nobenga k bi šo u to smer :S ceu net sm že preiskala pa usi grejo čist nekam tretje..Razz
no ja pač mau preveč nakladam ampak take misli men rojijo po glavi glede šole zdj pa to:P

FSM

ja js grem tut na SŠOF in seveda isto smer kt ti- moda.. in js sm tut že ceu net prebrskala p nobenga k bi šou na to smer xD
PetraZalokar • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 34
heh 11.8.2009 17:04
mene je strah mal prvega dne
apak to sm zarad frendov k gobezdajo kuk koruze bom dobla pa kuk bom popisaana
pa mi je bratranc razlagu kako je blo lan
drgač jih pa neki že poznam
in ene 2 gresta iz moje šole
sš nasploh me ni strah
je stvar kukr druge pride pa mine
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 11.8.2009 22:58
basketballfan pravi:
DeViLgIrL pravi:

FSM

ja js grem tut na SŠOF in seveda isto smer kt ti- moda.. in js sm tut že ceu net prebrskala p nobenga k bi šou na to smer xD

ja očitno ste zdej najdle ne Razz
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 12.8.2009 10:18
Munda pravi:
basketballfan pravi:
DeViLgIrL pravi:

FSM

ja očitno ste zdej najdle ne Razz

iaa.. drgač smo p 1.c xD
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
z 12.8.2009 10:25
js se pa že full veselim Razz
pa tko vse novo in mi je ccolll.
Very Happy
SrAmEzLjIvKa • Od: 19.8.2009 • Prispevkov: 36
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 23.8.2009 22:56
ja mene je tudi strah..grem na gimnazijo(vseeno zaj kero)pa gre ful frendov tja...ampak vseeno ne vem kak nas bojo razporedili pa to...pa prvi dan...pa vsi ostali.. kak bo..fazani pa to..če bojo zlo nadležni višji letniki s tem..ker ponavadi so kar nadležni..morš formulo a wc-jih vozit pa to..

pa velka šola je..pa ne vem kak se bom znašla tam..da se ne bom ki zgubla.?? Mr. Green Very Happy ne se vem, da se ne bom, ampak tisti občutek..

pa prfoksi...če bojo zlo zaj**ani..pa zateženi..pa če se bo treba dosti učit...no saj vem da je v gimnaziji dosti...ampak rečmo cele dneve..vse proste ure..to je vseeno malo preveč.

no, je pa res, da pa bo več svobode, ne bo več tega, da med odmori ne smeš ven iz šole, pa varstva med prostimi urami...ja to je vse na naši OŠ bilo...ne vem če drugje tudi??

je pa tisti občutek, ko več ne bomo osnovnošolčki, ampak srednješolčki oz. srednješolci..

Very Happy
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 23.8.2009 23:14
prvič si želim, da bi počitnce trajale večno.... kr nočem začet ''novga poglavja v lajfi'' v gym. beda.
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 24.8.2009 15:52
Js grem pa zdj na tadrugo sredno,k sm eno že končala...xD je pa men osebno sredna ful bl fajn kt osnovna k je ful bl sproščen pa to use se mi zdi
some.girl_xx • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 9
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 24.8.2009 16:46
mene edin skrbi pač kako se bom ujela z novimi sosolci pa prvi dan ko nobenga nea poznaš pa tkuu.. mal je zanič sam kaj cmo usi grejo cez to pa jim neč ni ;D
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 24.8.2009 16:56
basketballfan pravi:
DeViLgIrL pravi:

FSM

aja ful dobr Very Happy..pa greš sigurno v lj?...
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 7:19
grem tut js na SŠOF (wtf XD) v Ljubljano in newem kako bo tole s prvim dnevom. Sej pol že nekak zlaufa samo spoznat se je treba kar je pomoje najteže. :S
basketballfan • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 16
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 10:59
DeViLgIrL pravi:
basketballfan pravi:
DeViLgIrL pravi:

FSM

aja ful dobr Very Happy..pa greš sigurno v lj?...

iaa.. itaq Cool
caj
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 12:29
hodim srat vsaj 3x na uro, zaradi pospešene prebave in toplega donata
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 14:02
SrAmEzLjIvKa pravi:
ja mene je tudi strah..grem na gimnazijo(vseeno zaj kero)pa gre ful frendov tja...ampak vseeno ne vem kak nas bojo razporedili pa to...pa prvi dan...pa vsi ostali.. kak bo..fazani pa to..če bojo zlo nadležni višji letniki s tem..ker ponavadi so kar nadležni..morš formulo a wc-jih vozit pa to..

pa velka šola je..pa ne vem kak se bom znašla tam..da se ne bom ki zgubla.?? Mr. Green Very Happy ne se vem, da se ne bom, ampak tisti občutek..

pa prfoksi...če bojo zlo zaj**ani..pa zateženi..pa če se bo treba dosti učit...no saj vem da je v gimnaziji dosti...ampak rečmo cele dneve..vse proste ure..to je vseeno malo preveč.

no, je pa res, da pa bo več svobode, ne bo več tega, da med odmori ne smeš ven iz šole, pa varstva med prostimi urami...ja to je vse na naši OŠ bilo...ne vem če drugje tudi??

je pa tisti občutek, ko več ne bomo osnovnošolčki, ampak srednješolčki oz. srednješolci..

Very Happy

sj baje dajo ponavad tiste k so iz iste šole u ist klas.usaj tku mi je ena frendica razlagala k je na šc-ju u novm mestu.

drgač pa ja.js mam še eno leto do sredne šole,ampk najbrš bom šla u gimnazijo,pa še en sošolc k je pa mau 'pamtn'.tku d js tut nbom mele nbene fajn družbe,k bi jo ž prej poznala. Smile pa ja,mau me je strah tega kku se bom razumela z ostalim.am rcimo kaj č se jih bo večina že poznala.xD nvem.ampk drgač pa komej čakam d končam oš. Very Happy
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 14:50
Js mam občutk da bo use dost bl **** kukr je blo do zdej pa tut folk nvm če bo bil tok uredu k so bli tele moji biuši sošolci...
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 20:09
jz komej čakam k bo tok nouga folka pa to.
pa itak, tapru dan bojo usi na trnih. noben ni edini. tko da se bomo že spoznal. pomojem bo najbolš. Very Happy pa še spoznauni tabor, uff. <3
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 22:12
jst tut ful komej čakam..kr v osnouni ne zdržim več..že zarad prfoksu

drgač pa..a gre kdo na oblikovno smer fotografija??
pinkbubble • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 28.8.2009 23:51
js grem na gimnazijo... tk da pr men ne bo lih party...bo dost teži k oš :S
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Vas je kaj strah Srednje Šole? ---Mnenja--- 29.8.2009 9:54
nejchula pravi:
jst tut ful komej čakam..kr v osnouni ne zdržim več..že zarad prfoksu

drgač pa..a gre kdo na oblikovno smer fotografija??

sva na istem. in ja tut js grem na foto.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.