Verižna pisma prijateljev - Kaj storiti?

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Verižna pisma prijateljev - Kaj storiti? 3.10.2014 13:10
Vsak od nas je že kdaj dobil kakšno verižno pismo. Pa verjetno ne samo od neznancev, ampak tudi od prijateljev.

Zanima me, kako se počutite, ko dobite tako pismo, kjer je na koncu še prošnja v stilu "če ne želiš nesreče sebi in meni, potem v naslednjih 5 minutah pošlji to sporočilo svojim 10 najboljšim prijateljem in upam, da bom med njimi tudi jaz"?

Kako reagiraš?

A) Pošlješ nazaj, ker res verjameš v izpolnitev prerokbe?
B) Pošlješ nazaj, ker se ne želiš zameriti najboljšemu prijatelju?
C) Ignoriraš pismo in pozabiš na vse skupaj, saj tvoj najboljši prijatelj itak ve, kako je z vama in vajinim prijateljstvom?
D) Na nek način mu skušaš dopovedat, naj ti že neha pošiljat te bedarije?
E) ?
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: Verižna pisma prijateljev - Kaj storiti? 5.10.2014 19:02
E) kakor kdaj. včasih ignoriram. včasih se mi zdi zanimivo in pošljem samo tistim prijateljem, za katere vem da bi jim bilo tudi zanimivo, včasih pa iz samega dolgčasa pošljem naprej. ampak nikoli zares tolikim osebam kot piše


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.