Wellneo clean skin acne system

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Wellneo clean skin acne system 25.6.2012 13:07
Mene pa zanima, če je je kdo že sprobou tole:
[link]

Kr mam probleme z mozolji in me zanima, če je to dobro naročit. Smile

Hvala za pomoč. (:
fuckThis • Od: 19.3.2011 • Prispevkov: 5
Re: Wellneo clean skin acne system 25.6.2012 14:41
moj brat je to uporablo in ja,ZLO POMAGA,sploh če jih maš res dost se takoj opazi razlika+preberi si navodila natačno in REDNO uporabljaj,pa tudi na prehrano malo glej kak ješ pa to.. pa tud če boš dost na sonci zaj ko je vroče boš vidla kak to pomaga ker se ti mozolčki posušijo,nasplošno jih maš poleti manj Smile
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: Wellneo clean skin acne system 25.6.2012 15:15
fuckThis pravi:
moj brat je to uporablo in ja,ZLO POMAGA,sploh če jih maš res dost se takoj opazi razlika+preberi si navodila natačno in REDNO uporabljaj,pa tudi na prehrano malo glej kak ješ pa to.. pa tud če boš dost na sonci zaj ko je vroče boš vidla kak to pomaga ker se ti mozolčki posušijo,nasplošno jih maš poleti manj Smile

Ja sej nevem, če se splača tok plačat za tole..kr res nimam neki ogormn mozolov..ampak tok kt jih mam je tut čist preveč. Razz
Hvala ti. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.