"Ne vem, kaj bi naredila? Najraje bi te kar ubila, tako močno sem se vate zaljubila."

Če ti po glavi rojijo take misli, hitro vprašaj kaj storiti in POŠLJI pritisni. Preden bo prepozno!!!

Vprašanja:

Všeč mi je en moj frend, s katerim se že zelo dolgo poznava, se dobivava in greva tko kdaj vn. Mene pa zanima, kako naj vem, če je on vame zaljubljen, k skoz govori, da sem mu vseč. Kaj naj naredim? Mislim, da je zaljubljen, sam mi tega noče povedat, k je sramežljiv. Prosim pomagajte!

Zelo sem se zaljubila v nekega fanta. Moj prijatelj mu je to tudi povedal. Ta fant sprva sploh ni verjel, čez nekaj časa pa je opazil, da je res tako. Veliko sva se pogovarjala po msn-ju in vsak dan bila bolj povezana. Neke nedelje me je vprašal, če bi hodila z njim in jaz sem takoj rekla „ja“. Potem pa je začel postavljati zahteve, da naj povem samo tistim, ki jim zaupam, ker noče, da bi vsi vedeli. Povedala sem parim prijateljicam, za katere sem bila prepričana, da jim lahko zaupam. Na žalost je ena od njih je novico o tem, da sva s tem fantom skupaj, razbobnala vsem okrog. Ko je fant to izvedel, je takoj prekinil z mano. Zelo mi je žal, ker sem zapravila priložnost z njim. On je zdaj prepričan, da mi ne more več zaupati, ne ve pa, da nisem jaz tega vsem povedala, ampak, da me je ena od prijateljic izdala. Sedaj ne vem kaj narediti. Mi lahko kako pomagate?

Stara sem 19 let. Imela sem že kar nekaj fantov, vendar z nikomer nisem bila intimna. Zdaj pa je prišel tisti pravi, ki pa je oddan. Z njim sem postala intimna, ker sem mislila, da ima s punco probleme in da jo bo zapustil, vendar opažam, da ni tako. Kaj naj naredim? Prvič sem resnično zaljubljena, vendar zelo trpim. Tudi za njegovo punco mi ni vseeno, ker ko se postavim v njeno kožo bi lahko znorela. Ta situacija se vleče že eno leto.

Zakaj mi vsi pravjo da materializem ni bolezen? Valjda je bolezen, če hočes bit z nekom samo zarad keša. Obrazložite prosim!

Prvič sem se resno zaljubila. Dopisujeva si po mobitelu in pogovarjava po MSN-ju. Vprašal me je, če imam fanta in odgovorila sem mu da ne. Nisem 100% če je vame, ne vem pa, kako naj naredim prvi korak? Je bolj sramežljiv in menda ni imel še nobene, tako da res ne vem, kaj naj. Prosim pomagajte.