Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo.

Če je tvoj svet drugačnih oblik in v njem manjka iskrenih prijateljev, se lahko razjočeš tukaj. Obrišemo solze in tolažimo ranjena srca.

Vprašanja:

Všeč mi je en moj frend, s katerim se že zelo dolgo poznava, se dobivava in greva tko kdaj vn. Mene pa zanima, kako naj vem, če je on vame zaljubljen, k skoz govori, da sem mu vseč. Kaj naj naredim? Mislim, da je zaljubljen, sam mi tega noče povedat, k je sramežljiv. Prosim pomagajte!

Zelo sem se zaljubila v nekega fanta. Moj prijatelj mu je to tudi povedal. Ta fant sprva sploh ni verjel, čez nekaj časa pa je opazil, da je res tako. Veliko sva se pogovarjala po msn-ju in vsak dan bila bolj povezana. Neke nedelje me je vprašal, če bi hodila z njim in jaz sem takoj rekla „ja“. Potem pa je začel postavljati zahteve, da naj povem samo tistim, ki jim zaupam, ker noče, da bi vsi vedeli. Povedala sem parim prijateljicam, za katere sem bila prepričana, da jim lahko zaupam. Na žalost je ena od njih je novico o tem, da sva s tem fantom skupaj, razbobnala vsem okrog. Ko je fant to izvedel, je takoj prekinil z mano. Zelo mi je žal, ker sem zapravila priložnost z njim. On je zdaj prepričan, da mi ne more več zaupati, ne ve pa, da nisem jaz tega vsem povedala, ampak, da me je ena od prijateljic izdala. Sedaj ne vem kaj narediti. Mi lahko kako pomagate?

Prvič sem se resno zaljubila. Dopisujeva si po mobitelu in pogovarjava po MSN-ju. Vprašal me je, če imam fanta in odgovorila sem mu da ne. Nisem 100% če je vame, ne vem pa, kako naj naredim prvi korak? Je bolj sramežljiv in menda ni imel še nobene, tako da res ne vem, kaj naj. Prosim pomagajte.

Zaljubljena sm v 16 letnega tipa. Sama sm stara 14 let. Vsi mi pravijo, da imam možnosti pri njem. Sva prijatelja in velikokrat mi pove, da me ima rad. Vendar se bojim, da če mu povem, da sem zaljubljena vanj, niti prijatelja več ne bova. Kaj naj storim?

Zaljubljena sem v najboljšega prijatelja. Ves čas sanjarim o njem in se mučim z vprašanji ali naj mu to povem, njemu pa se še sanja ne, kaj se z mano dogaja...