iPhone 4s

meranitina • Od: 5.7.2012 • Prispevkov: 35
iPhone 4s 26.6.2015 15:38
helooow folk Very Happy

Nameravam si kupit iPhone 4s ker je sedaj zelo znižan (v big bangu stane samo 259,90 ?) pa sem mislila (glede na to da si iPhone že dolgo želim ampak mi je bil prej predrag) da bi si ga kupla Smile (plus tega pa mi je zdajšnji telefon ''crknil'' in sem primorana kupit nov telefon)

zanimajo me vaša mnenja v zvezi s telefonom, predvsem tistih ki ga imate ali ste ga imeli: a je vredu telefon, zdrži dolgo časa vglavnem karkoli boste povedali mi bo koristilo Smile

kateri pa ga nimate, pa me zanima če se vam zdi da se mi splača vzeti ta telefon....i, vsako mnenje je dobrodošlo!

hvala vam fuuul Razz Embarassed Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.