Nova poznanstva

megla0 • Od: 29.1.2015 • Prispevkov: 2
Nova poznanstva 29.1.2015 17:37
Živjo!

Iščem nova poznanstva. Če je kdo najprej za dopisovanje, kasneje pa lahko tudi za kakšno kavico seveda Smile
Zaradi težav z depresijo in socialno fobijo nimam veliko prijateljev.

Sem pa stara 28 let, iz okolice Kranja.

Lp
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: Nova poznanstva 29.1.2015 18:18
Jaz sicer nimam ogromno prostega časa, ker študiram, mam fanta, ampak bi vseeno bla vesela kakšnega 'ženskega čveka oz. pisanja', ker tudi sama nimam veliko prijateljic, poleg tega pa sem bolj sramežljive sorte. Very Happy

Drugače pa sem stara 21 let, iz štajerskih oz. prleških koncev. Če te ne moti starost, sem za. Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Nova poznanstva 30.1.2015 21:38
sicer je to bolj najstniški forum, ampak glede na red, zrelost večine uporabnikov mislim da bolj odrasel kot marsikateri "odrasel" forum. tu sem spoznal same uredu osebe, tko da tudi če je nekdo precej mlajši je vseen lahko lepo prijateljstvo Smile moja najboljša prijateljica je 8 let mlajša od mene Very Happy
Re: Nova poznanstva 30.1.2015 22:38
Oo, wau - to pa je lepo, da si našel toliko let mlajšo prijateljico. Smile
Sicer pa za prijateljstvo leta niso nobena ovira, dokler se dobro razumeš in si iskren drug z drugim! Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Nova poznanstva 31.1.2015 0:02
Very Happy
zanimivo je kako danes srečaš ljudi, stare 15, 16 let in te preseneti njihova zrelost, način razmišljanja. in, kar je zelo žalostno, seveda 30+ letne ljudi ki bluzijo kot zmedeni najstniki, predvsem kar se medosebnih odnosov tiče.
mislim da je ta meja 18 let že zelo zastarela (še iz časov, ko si je običajni 18letnik že služil svoj kruh, nekateri so bili že poročeni in celo očetje) in bi morali na novo definirat kdaj človek postane zrel in odgovoren.
Re: Nova poznanstva 31.1.2015 12:28
Saj imaš 'vsega i svašta' dandanes..
Definitivno pa drži, da so nekoč bili ljudje bolj zreli, saj so bili 'prisiljeni' prej odrasti - kot praviš: zaradi služenja kruha, ustvarili so si družino, itd. Niti ni bilo toliko razhodov, ločitev, ker niso bili zbirčni+tega si niti ne bi mogli privoščiti.
Danes pa smo pač navajeni, da nam je vse dostopno, imaš lahko vse kar ti srce poželi in mogoče zato veliko ljudi manj ceni stvari (pa tudi ljudi). Zrelost pa je tudi odvisna od tega, koliko si razvajen, kakšne navade so ti 'vcepili' starši.
Vem, da sem jaz dolgo mislila (ko sem bila mlajša), da je meja za poroko pri pribl. 20ih letih, ker so se nekje pri teh letih tudi poročili moji starši in ostali, ki jih poznam. Very Happy Ampak zdaj vem, da temu (več) ni tako. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.