Ljubezen na msn-ju? Ne hvala!

Ne zaljubim se velikokrat, ampak ko se, pri meni gre zares...

ljubezen na msn-ju

Nikoli nisem razumela drugih ljudi, ki se preko neta zaljubijo. No, pa se je tudi meni zgodilo. Zgodil se je nek chat, izmenjala sva si msn in se začela pogovarjat. Že na začetku mi je povedal, da je imel punco dve leti, pa ga je pustila, ker jo je dvakrat prevaral z dvema drugima, med tem, ko je bil pijan. Eno leto jo je preboleval in še vedno je in. Ko je mene spoznal, je mislil, da jo je prebolel... Poslal mi je sliko je bil res waaaw. Lep. Res. Tudi jaz sem mu bila takoj všeč. No, pogovarjala sva se o vsem. O njem, o meni, ljubezni, šoli... in postal mi je še malo bolj všeč...

Med pogovori mi je vedno znova zagotavljal, da je prebolel bivšo. Govoril mi je, da me ima resnično rad. Jaz tega najprej nisem vzela preveč resno, čeprav sem ga imela na nekakšen način rada tudi jaz.

Nekega dne sva se zmenila, da ko prideva z morja, da se vidiva. Tisti dan je spet je prišla na vrsto tema o bivši. Spet mi je o njej veliko govoril in potrdil, da jo je resnično pozabil!

Potem sva se pogovarjala še o tem kako bo, ko se bova dobila, pa lupčka mi je poslal in vse! Bila sem tako razburjena, da zvečer nisem mogla zaspati. In naslednji dan vsa vesela in zaljubljena spet pridem na msn...

Ko sem se prijavila, zgrožena vidim, da na msn-ju nima več napisanega mojega imena, temveč ime svoje bivše. Takoj me je kliknil. Dala sem mu vedeti, da mi ni všeč to, kar je naredil. Začel mi je težit, da naj se mu nikoli ne lažem, ker on tako težko preboleva, ko se zaljubi. Nič mi ni bilo jasno.

Rekel je, da je prišlo do sprememb. Kliknila ga je bivša, ker ga tudi ona menda še ni prebolela. Začela sem razmišljati, da sta si najbrž ves ta čas, ko je on meni pisal, kako me ima rad, tudi z bivšo pisala kako drug drugega pogrešata.

Počutila sem se totalno bedno! Kako sem mu lahko tako naivno nasedla? Rekel mi je, da je z menoj resno mislil. Mogoče je govoril resnico, mogoče ne. Ko mi je vse razložil, sem si mislila samo kako neumna sem bila.

Čeprav mi je še vedno malo všeč, sploh nisem žalostna, da bi jokala za njim, samo nase sem jezna. Ni se mi to prvič to zgodilo, da me je nekdo „nategnil“ na msn-ju okrog ljubezni... Pač spoznala sem, da nikoli več ne bom nekomu, ki ga še nisem videla iz oči v oči, rekla, da ga imam rada.

E.