Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow telopedija

telopedija

vaginalni orgazem

Nekateri prisegajo, da sta orgazma lahko vsaj dva: vaginalni in klitorični. Drugi spet trdijo, da je orgazem pač orgazem, da dva med seboj nista enaka, kar še ni razlog, da bi jih različno poimenovali.

Ključ do vaginalnega orgazma naj bi bilo draženje točke G (Grafenbergove točke, po njenem odkritelju Ernestu Grafenbergu). Nekaterim ženskam menda daje stimulacija te točke veliko užitkov in jih celo pripelje do tako imenovane „ženske ejakulacije“, nekatere ženske pa "tam notri" ne zaznajo nič posebnega.

Možno je torej, da zadeva pri nekaterih deluje, pri drugih pač ne. Podobno kot erogene cone. Kakšno punco močno vzburi že poljub na vrat, drugo šele dolga predigra. Ljudje smo različni, zato se morda res nima smisla ukvarjati s primerjavami.na začetek kategorije telopedija
Želvica pleza na visoko drevo. Po urah mučnega plezanja pripleza na vejo in se vrže v globino. Med padanjem na vso moč krili s sprednjima nogama. Omedli, ko butne ob tla.

Ko se zave, spet začne počasi plezati na drevo, spet skoči in ponovno trdo trešči ob tla. In spet vse znova. In še enkrat.

Z veje jo žalostno opazujeta dva ptička. Samička se obrne k samčku: "Dragi, mislim, da je prišel čas, da ji razloživa, da je posvojena!"