telopedija

Pogosta težava, s katero se srečujejo moški, še posebno na začetku spolnega življenja. Zaradi premočnega vzburjenja ali stresa se zgodi prehiter izliv semena, pogosto še pred penetracijo ali takoj po njej.

Če se omejimo na izraze, povezane s spolnostjo, prihajati pomeni slengovski izraz za orgazem. Če rečemo ""Prihaja mi!"", pomeni, da bomo doživeli orgazem.

Ženski hormon, ki nastaja v jajčnikih. Pomaga pri delovanju ženskih rodil, ureja menstrualni cikel in opravlja pomembna opravila med nosečnostjo.

Moškim usojena mišična žleza, ki obkroža sečnico. Njena naloga je v osnovi taka, da oddaja del semenske tekočine. Predvsem starejšim moškim pa je prostata lahko tudi nadloga, saj povečana otežuje lulanje.

Storitvena dejavnost, pri kateri prodajamo spolne usluge. V pesniškem jeziku ji pravimo prodajanje ljubezni, po domače pa kurbarija. V glavnem pod tem razumemo seks za denar. Prostitucija pri nas ni kazniva, zaprejo vas lahko le zaradi zvodništva.

Čeprav se zdi, da je to nekaj istega kot adolescenca, pa to le ni čisto isto. Puberteta so nekako bolj telesne zadeve, adolescenca pa bolj čustvene.

Puberteta je pravzaprav tisti čas našega razvoja, ko naše telo postaja zmožno razmnoževanja. Po domače povedano: končni cilj pubertete je, da lahko zaplodimo sina ali hčerko. Za kaj takega pa je potreben spolni odnos med dvema osebama nasprotnega spola.

Da pa bi lahko do tega spolnega odnosa (in zaploditve) sploh prišlo, se morajo naša telesa spremeniti, kar pomeni: povečajo in izoblikujejo se spolni organi, razvijejo se sekundarni spolni znaki, zrastemo, se razširimo, dobimo mišice (in špeh), dlake in vse ostalo, kar spada k temu.

Fantje postajajo bolj podobni moškim, dekleta pa ženskam. In naj nam še tako skrivajo, tajijo in prepovedujejo - cilj pubertete je seks. Pa po pameti!

Slengovski izraz za zadnjico.

Lahko pa je tudi opis bojazljivega karakterja: ""Joža se je usral in je prava rit!""

Okrajšava za sadomazohizem.

Kadar nas rajca mučenje in poniževanje drugih. Se super dopolnjuje z mazohizmom.

Kombinacija sadizma in mazohizma, ki se odlično dopolnjuje.

O samozadovoljevanju ali masturbaciji govorimo, ko se sami igramo s svojimi spolnimi organi zaradi spolnega užitka. Dokler se s spolnimi organi igraš kar tako (kot na primer dojenčki), to ni masturbacija. Običajno v nekem trenutku svojih najstniških let začutiš potrebo po masturbaciji. Ko ni v bližini nikogar, s katerim bi se lahko pozabaval, ponavadi pomisliš na tisto osebo, ki te res spoštuje in te ima rada: torej na sebe. Naj ti kvasijo še take neumnosti, da je masturbacija škodljiva in da se ti bodo skisali možgani ali posušile roke, to preprosto ni res. Masturbirajo tako moški kot ženske. Masturbacija je en tak uvod v spolno življenje in dokler ne pretiravaš (tako kot pri vseh drugih stvareh), je masturbacija celo koristna. Tako se učiš o svojem telesu in boš lahko nekega dne svojemu partnerju lažje povedal/a in pokazal/a kaj ti je všeč.

Cevka, po kateri odteka urin iz mehurja in iz telesa. Pri ženskah je precej kratka, pri moških pa dolga in opravlja še nalogo poti, po kateri se izloči seme.

Širok pojem, najpogosteje pa je to spolni odnos.

Alkalna tekočina, ki se izloči iz penisa med ejakulacijo. Kdor dvomi o alkalnosti, lahko sam naredi kemijski preizkus: z jezikom. Pravijo, da ima okus po slani žajfi. Vsebuje spermije, fruktozo in izločke nekaterih moških žlez. Oralna uporaba sicer ni škodljiva, je pa nekoristna. Seme je namreč namenjeno v maternico, kjer je njegova naloga, da spermij oplodi jajčece in tako začne novo življenje.

Drug izraz za spermij.

Slengovski izraz za sifilis.

<<  9 10 11 12 13  >>