Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow telopedija

telopedija

spolni odnos

Seks ali spolni odnos je prvenstveno namenjen razmnoževanju človeške vrste. Čeprav (kako nezaslišano!) nekateri primerki to počnemo tudi zato, ker nam je fajn. Seveda pa je nujno, da sta oba, dekle in fant za. Če ni sporazuma, ni seksa.

Spolno zrela fant in dekle, si torej morata biti dovolj všeč, da si želita spoznati in vstopiti v telo drug drugega. Tehnično gledano gre pri seksu namreč za vstop moškega spolnega uda v nožnico. Vendar pa je, tako kot pri filmu tudi pri seksu, potreben protokol v stilu: uvod, zaplet in zaključek.

Običajno se seks začne z otipavanjem, poljubljanjem, objemanjem in spoznavanjem telesa partnerja. Temu uvodu izkušeni pravijo predigra. V začetku je partnerjema pogosto že sama predigra dovolj razburljiva in sploh ne čutita potrebe, da bi prišlo do dejanskega spolnega odnosa.

Če si zaželita zadevo pripeljat do konca, morata biti oba dovolj vzburjena. Pri fantu oz. moškem se ta vzburjenost najbolje pokaže z otrdelostjo spolnega uda, torej z erekcijo, pri puncah pa se ob vzburjenju navlaži vagina, kar omogoči trdoglavcu vstop vanjo.

Vso to dogajanje pa je pri dveh, ki sta si všeč in se ljuuubita, začinjeno s prijetnimi občutki, ki se razlezejo po njunih telesih. Po protokolu konec nastopi z oh - oh - oh - orgazmom. V filmih si potem oba prižgeta cigareto in med puhanjem oblačkov, drug drugemu težita z vprašanji v stilu: ?Kako je b'lo pa tebi všeč?? V resničnem življenju je priporočljivo, da oba uporabita več domišljije. Če še ne mislita imeti otrok, pa tudi ustrezno zaščito oz. kotracepcijo (še pred samim dejanjem).na začetek kategorije telopedija

vic dneva :)

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje