Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow tvoja stvar arrow Težave s cimri in kako jih prepričati, da se odselijo

tvoja stvar

Težave s cimri in kako jih prepričati, da se odselijo

Življenje stran od doma ima svoje dobre in slabe plati. Ni pravilo, a žal je tako, da so slaba plat včasih tudi cimri, ki ti s svojim brezobzirnim obnašanjem žrejo živce.

tezavescimri.jpgČe si prepričan/a, da takšnega obnašanja ne moreš trpeti v nedogled in da se s cimrom ni mogoče pogovoriti na razumen način, potem mu pač na lep ali manj lep način, daš vedeti, da imaš tudi ti svoje male norosti zaradi katerih mu lahko priskutiš skupno življenje. Tukaj je nekaj idej.

Ves čas mu slediš in hodiš za njim.
Zamukaš v odgovor, ko te pokliče po imenu.
Zaletavaš se v stene in stvari ti z glasnim treskom padajo na tla.
Hodiš nag po sobi in poveš, da ti vera prepoveduje biti oblečen.
Ob štirih zjutraj se postaviš ob vzglavje njegove postelje in ga z velikim nasmehom pozdraviš: „Dobro jutro sonček!"
Imaš kakšnih dvajset namišljenih prijateljev s katerimi se ves čas pogovarjaš.
Če se slučajno nahajata skupaj na hodniku ali pa veš, da glasove iz vajine sobe lahko slišijo tudi drugi, zakričiš: „Nehaj že, ne bom se dal dol s tabo!"
Brez besed narediš točno to, kar ti reče.
Pred spanjem ga primeš za roke, ga pogledaš v oči in mu zašepetaš, da vidiš duhove.
Na vse kar ti reče, mu zabrusiš, da laže.
Ležeš na tla in se pretvarjaš, da plavaš žabico, potem pa mu še zakličeš naj plava, sicer se bo utopil.
Pretvarjaš se, da imaš amnezijo.
Vsak stavek, ki ga izreče ponoviš za njim.
Odpreš dežnik in zaskrbljeno hodiš po sobi ter se oziraš v strop, kdaj bo začelo deževati.
Na vsa pljuča poješ Kekčevo pesem, medtem, ko v gatah poskakuješ po sobi.

Kakšni bodo učinki takšnih ukrepov težko napovemo. Po vsej verjetnosti bo nadležni cimer vsaj večino svojega časa raje preživel kje drugje, kot v tvoji družbi. Seveda pa pri teh svojih norostih ne pojdi predaleč. Izogibaj se zmerjanja in žaljivk, da se slučajno tebi ne zgodi kak vzgojni ukrep s strani nadrejenih.

Si ob tem dobil/a še ti kakšno idejo? Upamo, da so/bodo tvoji cimri fajn. Če imaš tudi sam/a kakšno zanimivo izkušnjo, pozitivno ali negativno, bi jo z veseljem prebrali na forumu. Pa veliko sreče pri loteriji s cimri! :)

Doktor, odvetnik in oblikovalec so razpravljali o prednostih, ki jih lahko nudi žena ali ljubica.

Odvetnik je odločno prepričan, da je bolje šmirati z ljubico: ?Če imaš ženo in se ta hoče ločiti, ti to povzroči nemalo pravnih zapletov.?

Doktor ga poznavalsko prepričuje o nasprotnem: ?Bolje je imeti ženo, saj ti občutek varnosti prihrani stres, kar blagodejno vpliva na človekovo zdravje.?

Oblikovalec še v istem trenutku razsvetljeno oznani: ?Jaz mislim, da je najbolje imeti kar obe! Zakaj? Ko žena misli, da sem z ljubico in ljubica misli, da zdolgočaseno smrčim ob svoji ženi, se jaz odkradem v studio, sedem za mojega maca in v miru dokončam delo.?