Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow odkrito arrow Na prijatelje se lahko zaneseš?

odkrito

Na prijatelje se lahko zaneseš?

Zgodilo se je v soboto, ko se je na Primorskem odvijal pravi derbi...

prijateljiceNe bi govorila, kako drugačen bi bil moj dan, če bi šla tja... Pa nisem šla.... Zakaj??? Ker sta me prijateljici pustili na cedilu!

Vse je bilo že dogovorjeno... Cel teden sem ju spraševala, če bi res radi šli in če res nimata drugih načrtov. Obe sta zatrjevali da sta prosti, potem pa je 10 minut pred odhodom ena izmed njih poklicala, da ne more zraven, ker je z družino pri sorodnikih...

Seveda me je potem razočarala še druga prijateljica, ki ni hotela z mano, če ne gre tudi ona prva. Zakaj ljudje ne znajo držati obljub?

Moja mama je pridivjala iz službe, da bi nas peljala na tekmo. No, vsaj ena v tem dnevu, ki zna držati obljubo. Hvala mami! Vendar se je trudila zastonj...

Potem me je peljala k prijateljici, ki je imela rojstni dan ravno tega dne... Skupaj smo tekmo spremljale po televiziji, ampak to je pač slab nadomestek spremljanja tekme v živo. Zelo sem razočarana na mojimi prijateljicami. Zaenkrat jih nočem niti videti! Niti pod razno ne!!!

Bile smo zelooo dobre prijateljice, ampak takega obnašanja od njih ne bi pričakovala, saj so vedele, koliko mi to pomeni!

S.

Žena je moža odpeljala k zdravniku, po pregledu pa se je zdravnik krajši čas zadržal v pomenku z ženo, medtem ko je mož čakal v čakalnici.

"Vaš mož je zelo bolan. Že od najmanjšega razburjenja lahko umre. Vedno vstajajte pred njim, napravite mu zajtrk po njegovem okusu, prav tako kosilo in večerjo. Ne dovolite mu, da bi on opravljal gospodinjska dela, vedno bodite pripravljeni, da ustrežete njegovi želji po seksu. Če ne boste postopali tako, kot sem vam rekel, bo v enem letu umrl."

Žena je odšla iz ordinacije v čakalnico, kjer jo je že nestrpno čakal mož in jo vprašal:

"Kaj je rekel doktor?"

"Da boš čez eno leto že mrtev!"