Na prijatelje se lahko zaneseš?

Zgodilo se je v soboto, ko se je na Primorskem odvijal pravi derbi...

prijateljiceNe bi govorila, kako drugačen bi bil moj dan, če bi šla tja... Pa nisem šla.... Zakaj??? Ker sta me prijateljici pustili na cedilu!

Vse je bilo že dogovorjeno... Cel teden sem ju spraševala, če bi res radi šli in če res nimata drugih načrtov. Obe sta zatrjevali da sta prosti, potem pa je 10 minut pred odhodom ena izmed njih poklicala, da ne more zraven, ker je z družino pri sorodnikih...

Seveda me je potem razočarala še druga prijateljica, ki ni hotela z mano, če ne gre tudi ona prva. Zakaj ljudje ne znajo držati obljub?

Moja mama je pridivjala iz službe, da bi nas peljala na tekmo. No, vsaj ena v tem dnevu, ki zna držati obljubo. Hvala mami! Vendar se je trudila zastonj...

Potem me je peljala k prijateljici, ki je imela rojstni dan ravno tega dne... Skupaj smo tekmo spremljale po televiziji, ampak to je pač slab nadomestek spremljanja tekme v živo. Zelo sem razočarana na mojimi prijateljicami. Zaenkrat jih nočem niti videti! Niti pod razno ne!!!

Bile smo zelooo dobre prijateljice, ampak takega obnašanja od njih ne bi pričakovala, saj so vedele, koliko mi to pomeni!

S.