Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow odkrito arrow Obžalujem!

odkrito

Obžalujem!

Že dolgo časa sem v zvezi z najboljšim fantom na svetu. Ima le eno napako. Šport.

nezvestoba v ljubezniVeliko hodi po tekmah in sploh ga takrat ni bilo veliko doma. Jaz pa sem bila sama in želela sem si družbe. Po tednu dni je prišel domov, a le za en dan, nato pa je spet odšel za teden dni. Bila sem jezna nanj in prosila sem ga, naj ostane pri meni. On pa je spet odšel.

Tako se je zgodilo, da sem se zelo zbližala s sošolcem. Veliko sva se pogovarjala in zaupala sem mu stvari, ki jih prej ne bi nikomur. Nekaj dni sva se tako samo pogovarjala. On je imel dekle in jaz fanta, a to ni bila ovira. Poljubil me. Naslednji dan sva šla še dlje in če me ni bi takrat premagala slaba vest, vem, da bi šla do konca.

Začela sem jokati. Povedala sem mu kaj čutim, da ljubim svojega fanta, da brez njega ne morem, da ne bi prenesla, če bi on to naredil meni, zdaj pa jaz to delam njemu. Prijatelj me je pogledal in mi rekel, da bova sedaj res samo še govorila, da ve kako imam rada svojega fanta in si želi, da bo tudi on nekoč imel neko dekle tako rad in ona njega.

S tem pa ni bilo konec. Še nekaj dni sva se kdaj pa kdaj dobila, potem pa sem res naredila temu konec. Zbrala sem moč, da mu rečem ne, zdaj niti nočem več biti sama z njim, ker nikoli ne ostane samo pri pogovoru. Fantu nisem nič omenila. Preveč ga imam rada, da bi tvegala, da me zapusti. Ta izkušnja mi je bila dobra šola, da tega ne ponovim več, da to ni prav in to obžalujem bolj kot kar koli drugega.

Oprosti, dragi moj. Rada te mam in nisem želela tega. Vendar ti to lahko povem samo tukaj. Nisem dovolj močna, da bi to povedala tebi v obraz, da bi tvegala, da mi rečeš, kako si mogla, jaz te imam rad ti pa takole...

Ljubim te. Ne bo se ponovilo. Pridi domov in bodi ob meni.

N.

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.