Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow tvoja stvar arrow Zavrni ga s stilom!

tvoja stvar

Zavrni ga s stilom!

Vsake toliko prisurfa mimo kakšna zguba od tipa in zine na primer: "Mi daš svojo telefonsko?" Te zanima, kako se ga odkrižaš?

kako zavrniti fanta

Nekoč, pred davnimi časi smo za fante napisali par besed o tem, kako izvirno ogovoriti punco, ki jo prvič vidiš, pa se je ne moreš nagledati. Vreme je vse bolj toplo, tipi so zadevo prebrali in zdaj se jim vse bolj meša. Kako se torej (brez okolju neprijaznih insekticidov) otresti tistih, ki z njimi nočeš spregovoriti niti o vremenu, kaj šele, da bi jim zaupala svojo telefonsko? Preprosto! Na njihove zlajnane fraze udariš z ustreznim odgovorom. V nadaljevanju sledi nekaj predlogov...

Jure: „Se nisva midva že nekje srečala?“ Mateja: „Ja, sva se. Zato pa več ne hodim tja.“

Žak: „Ja ta stol prost?“ Jacqueline: „Je, a če boš prisedel, bo tudi tale.“

Blaž: „Greva kam drugam?“ Blažka: „Ja, jaz levo ti pa desno.“

Fredi: "Greva k meni domov?" Tanja: "Hmm, ne vem. Se bova lahko oba splazila v votlino?"

Peter: "Mi daš tvojo telefonsko?" Anja: "Saj je v imeniku." Peter: "Ampak, ne vem kdo si?" Anja: "To tudi piše v imeniku!"

Rok: "Na katero šolo hodiš?" Neža: "Na AGRFT, smer igranje-ženskih-vlog."

Eden iz višjega letnika: "Se nisva midva že nekje srečala?" Ti: "Seveda. Ko sem lani med počitnicami delala v domu upokojencev."

Jaka: "Daj no. Saj oba veva, zakaj hodiva semle." Janja: "Prav imaš. Greva ulovit kako dobro mačko."

Samo: "Znam zadovoljiti vsako žensko." Vesna: »Lepo. Potem se pa prosim razblini.«

Daniel: "Za tebe bi naredil vse..." Daniela: "Prav. Daj mi ključe od svojega avta in fotrovo kreditno."

Marko: "Če bi te lahko videl golo, bi umrl od sreče." Sara: "Če bi jaz videla tebe, pa verjetno od smeha."

Dani: "V katerem znamenju si rojena?" Maja: "V znamenju prepovedanega parkiranja in ustavljanja."

Maj: "Za tebe bi šel na konec sveta..." Eva: "Pa bi, prosim, tudi ostal tam?"

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.