Kako se znebiš ljubezenskega ugriza?

Je bil tvoj zadnji zmenek nekoliko preveč strasten, zdaj pa te skrbi, kdaj bodo izginili dokazi?

ljubezenski ugriz
Promocijski material: Blitz Film

Ah, mlada ljubezen... Kaj je lepšega kot čutiti poljube na vratu, ki te odpeljejo v sedma nebesa? A težava nastane, če so ti poljubi nekoliko preveč požrešni. Rdečica, ki se ji reče ljubezenki ugriz, ali flek po domače, je posledica partnerjevega sesanja tvojega vratu. Zaradi tega se sicer še ne spremeniš v vampirja/ko, lahko pa ti od pregrobe obdelave kože z zobmi, popokajo površinske kapilarice, na mestu zločina pa ostane ne preveč lepa modrica, ki tudi ne izgine tako zlahka. Ali pač?

Poleg očitnih rešitev, kot je nošenje visokih puljiev in uporaba make-upa na mestu ugriza, obstaja še učinkovitejša, čeprav na prvi pogled nekoliko nenavadna rešitev, kako lahko „izbrišeš“ izdajalski flek na vratu.

Potrebuješ eno tistih debelih cilindričnih baterij (one iz daljinca so dosti pretanke!). Baterijo drži s prsti na sredi, plosko stran, kjer je narisan minus, pa obrni poti ugrizu. Pazi, da se ne dotikaš pozitivne strani!

Z eno roko napni kožo vratu, z drugo pa pritisni negativni pol baterije na vrat in 5 do 20 minut s krožnimi a čvrstimi gibi drgni mesto, kjer imaš ugriz. Pazi, da ne drgneš pregrobo.

Kmalu bo vso področje drgnjenja postalo rožnato, vendar rdečica bo izginila v kakšnih 10 minutah, skupaj z njo pa tudi večina ljubezenskega ugriza.

Uspeh je seveda precej odvisen od tipa kože in intenzivnosti ugriza.

Juhej, pa spet lahko stopiš pred strogo obličje svojih staršev!

Dragemu/i vampirju/ki pa ob naslednji priložnosti zabičaj, naj se pri obdelavi tvojega vratu malce bolj kontrolira.