Postani njegova sanjska!

Rada bi mu bila všeč?

kako mu biti všeč

Že od prazgodovine dalje so osnovne potrebe fantov predvsem 3: hrana, pijača in dekleta... Ampak kako gre to skupaj s tvojim sodobnim načinom življenja? Razvijaš se v samostojno mlado žensko in z vsakim dnem bolj obvladuješ svoje življenje. Najbrž se čutiš poklicana še za kaj več kot le za to, da bi ugajala svojemu fantu? Pa vendar ga imaš rada in želiš si, da bi se dobro počutil v tvoji družbi in bil tudi on zate popoln fant. Kako torej biti moderna bejba in hkrati popolna punca svojemu dragemu? 

1. korak: Omili svoje standarde.

Popolna punca ni plastična lutka. Čeprav je razumljivo, da si želiš gojiti svojo ženstvenost, biti urejena in vedno dobro izgledati, pa tu in tam lahko malce popustiš v svojih prizadevanjih.

Skupaj z njim si privošči hamburger s čebulo, poglej kakšno tekmo in kak popoldan poležavaj na kavču v trenerki. Tako se bo tvoj fant ob tebi počutil bolj udobno in tudi tebi bo najbrž dobro dela takšna sprostitev. 

2. korak: Potrudi se biti lepa

Ne glede na to, kaj piše v prejšnjem koraku, se ti tu in tam splača potruditi in se lepo napraviti samo zanj.

Čeprav ni vedno praktično hoditi po svetu v petkah in krilu ali seksi oprijetih kavbojkah, pa se lahko vsaj za posebne priložnosti potrudiš in poskrbiš, da bo tvoj fant zazijal od navdušenja. In tudi ti boš zaradi tega bolj samozavestna. 

3. korak: Neguj njegov ego

Njegov ego je še vedno tako ranljiv, kot je bil v prazgodovinskih časih. Zaradi tega ga pohvali vsakič, ko se trudi, da bi kaj dobrega naredil zate, pa četudi mu vedno ne uspe.

Nerganja in poniževanja fantje ne prenašajo najbolje. Poleg tega fant, ki zgleda kot kupček nesreče, ni preveč seksi.

Če je tvoj tipček zakuhal kakšno res hudo katastrofo, poskusi če se le da, čim prej preusmeriti svojo in njegovo pozornost na nekaj drugega, po možnosti na nekaj takega, v čem je dober. 

4. korak: Nahrani ga

Stari rek „Ljubezen gre skozi želodec“ še posebej velja za fante. Ni ti potrebno kuhati zanj, le telefonsko številko najbližje picerije imej shranjeno pod tipko za hitro klicanje v svojem telefonu. Kajti ne pozabi: kadar je lačen, se njegova pozornost preusmeri od tebe k hladilniku.

Tega ne vzemi osebno, kajti hranjenje je ena izmed njegovih prvinskih potreb. Simptomi lakote so naslednji: tečnoba, šnofanje po stanovanju ali celo vtis, kot da se odpravlja na lov... v hladilnik seveda.

Če opaziš te znake, nikar ne predlagaj, da bi skupaj pojedla solatko, ker se lahko zgodi, da bo čisto prvinsko popenil. 

5. korak: Daj mu prostor

Njegovi prijatelji so zanj zelo pomembni. In prav tako je zanj pomemben občutek, da se lahko z njimi druži, z njimi rjovi, se ruva in pomerja v najrazličnejših bolj ali manj primitivnih disciplinah, ki jih kompleksen ženski um ne dojema najbolje.

Pusti mu svobodo, da si občasno privošči pohajkovanja s prijatelji. Ko se bo vrnil, pa bo spet zadovoljno predel v tvojem objemu. 

6. korak: Poslušaj ga

Fantje radi razlagajo svoje teorije, kot na primer kompleksnost dinamike ofsajda pri nogometu, zakaj je BlackBerry boljši kot iPhone, kakšna je razlika med igranjem na kitaro Fender ali Gibson in podobno.

Tudi, če se obnaša pokroviteljsko in govori kot prvi svetovalec predsednika države, ga mirno poslušaj do konca. Slej ko prej se bo najbrž utrudil in utihnil, ti pa se boš lahko mirno privila k njemu in uživala naprej v skupnem preživljanju časa. 

7. korak: Henki penki

Če se je fant že seznanil s tvojim spodnjim perilom in tistim, kar se skriva pod njim, ali pa tudi če se samo ovohavata, ti mora biti jasno, da on BI. Praktično kadarkoli in kjerkoli. Takšna je pač njegova narava. Ne moreš mu zameriti, ko pa ga ves čas neizmerno privlačiš!

Če nisi pri volji niti za ovohavanje oziroma še nisi pripravljena na ta korak, ga poskušaj zamotiti s čim drugim. Računalniške igrice ali čips bodo zanj morda sprejemljiva tolažba.